Kuzenimi benimle görüştürmeyen eşi

Bizde de var boyle bir o benim ailem diyen tip. Halam. Yillarca "o benim abim, o benim abim" diye diye annemle bizleri terbiye etmeye kalkti. En sonunda kavga ettik, dis kapinin dis mandali oldugunu anladi. Gorusmuyoruz. Ne munasebet senin ailen. Asil artik o begenmediginiz gelinin ailesi olmus kuzeniniz. Ve isterseniz 100% hakli olan, senden yana mi olacak karisindan yana mi? Komiksiniz valla.

Bana şikayet edip yapılanları kötüleyipte sonradan bir şey söylediğim de ne oluyor sen mi ödeedin o parayı diyemez.. Asıl o hak onda yok.
Neden diyemez? Ben istedim kocam aldı, ben de çatır çatır yedim, kıskandın mı derse, ne yapacaktınız, samimi soruyorum, ne diyecektiniz.
Çok samimi söylüyorum, benim kocamla yaptığım maddi bir tasarrufa kocamın kuzeni değil, kardeşi karışsa, sana ne oluyor, karışma, işine bak derim.
Siz mi verdiniz, parasını. Alan razı satan razı, sizlik bir durum yok.

Teşelüür ederim benim açımdan da baktığınız için..
Konuşacağım zaten, kim haklı haksız ortaya çıkacak.

sizde komiksiniz.

: )

Laf duymak istemiyorsa derdini anlatmayacak. KEndi kardeşine, kuzenine anlatsın. Evlendiği kişi benim kuzenim. Onu savunacağım tabiki. Elalemin kızını değil.

Siz de baya kurulmuşsunuz yalnız. Laf söylemek için bekliyormuşsunuz bence. Fırsatını bulunca da 'bir kıyafetle geldin' diyecek kadar cüretkarsınız.
Abartmadan 'o modeli de sen beğenmiştin' deyip geçebilirdiniz. Konuşmamakta haklı.

öyle.

Teşelüür ederim benim açımdan da baktığınız için..
Konuşacağım zaten, kim haklı haksız ortaya çıkacak.

Ay bi de yengeyi doldurup yuva yıkacaksınız ya pes.
Hem haddınız olmayan şeyler yapın hem bitmiş gitmiş mevzuları tekrar hatırlatıp baştan hır çıkaracaksınız.ç
Çok kötü bi insansınız siz.
Artı evlenmişler hatta bir bebek bekliyorlar siz kayınvalideyi doldurma peşindesiniz.
İnşallah benzerleri başınıza gelmez de yine de dikkat edin ah almayın.
Kendinize oyalanıcak başka şeyler bulun milletin özel hayatıyla ilgilenmeyin.
Allah sizin gibilerden korusun

Sizin yaptiginiz doğru değil size laf söylemek düşmezdi sizin yacaginiz tek şey ev senin para senin cevabı olacaktı.

Bende olsam kalkıp giderdim.Bu lafları edicek insan siz değilsiniz olsa olsa yengeniz yani kayınvalidesi.Onlar bunu söylemiyorsa bu size hiç düşmezdi.Doğru bile olsa konum olarak haddinizi aştığınızı düşünüyorum.Bu yüzden kıza kızamadım. Ayrıca birisi eşimede böyle söylese bende konuşmazdım.Kuzeninizede şaşırmadım o yüzden.Ne kadar haklı olursanız olun siz bu lafları edicek kişi değilsiniz kusura bakmayın.

su konunuzu okudugumda bile sinirlendim sanki damadın annesi babası konuşuyo gibi geldi 1. kuzeninizin hayatına fazla burnunuzu sokup yorum yapmayın karı kocanın hayatına. onların aile meselesine karışmayın bizde de böle bi durum vardı abime karışıyodu kuzenim yngeme laf çarpıyodu ben öz kardeşi olmama ragmen asla müdahil olmam abim ve yengemin hayatına yorum dahi yapıp rahatsız etmem abim kuzenime yol verdi bende öle tabikide. nedir yani kaynana gibi karışıyosun herkes haddini bilmeli bence o kuzeninin eşinide begenmiyosan knşmassn gitmezssn olur biter nerde oturduğu kolundaki bilezigi veya esyaları kimin aldığı hemen hamile kalıp kalmadığı senin sorunun değil onların sorunu yani o kdr seni rahatsız edip germesin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…