- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Neden diyemez? Ben istedim kocam aldı, ben de çatır çatır yedim, kıskandın mı derse, ne yapacaktınız, samimi soruyorum, ne diyecektiniz.Bana şikayet edip yapılanları kötüleyipte sonradan bir şey söylediğim de ne oluyor sen mi ödeedin o parayı diyemez.. Asıl o hak onda yok.
Haklısınız ben olsam aynısını derdim
Beğendiğini almamış da olabilirler parasını kendisi vermediyse sağda solda böyle konuşmasını gerektirecek yine bişey yok ortada
Siz haklısın hiçbişey yapmadılar sana demiş olsaydınız belki daha neler söyleyecekti belkide etrafına söylemeye devam ediyor
Eşiyle konuşun eşi konuşmazsa yengenize anlatın durumu onlar Nasıl davranmaları gerekiyorsa davransınlar
Kuzenin kızı sevmiş evlenmişlerpekala
Bizde de var boyle bir o benim ailem diyen tip. Halam. Yillarca "o benim abim, o benim abim" diye diye annemle bizleri terbiye etmeye kalkti. En sonunda kavga ettik, dis kapinin dis mandali oldugunu anladi. Gorusmuyoruz. Ne munasebet senin ailen. Asil artik o begenmediginiz gelinin ailesi olmus kuzeniniz. Ve isterseniz 100% hakli olan, senden yana mi olacak karisindan yana mi? Komiksiniz valla.
Kuzenin kızı sevmiş evlenmişler
Çeyiz alsa iyi olurmuş ama almasa da yine kuzen ve annesi halletmiş, mutlular
Seni ilgilendiren bi durum yok
Kadının yumurtlama gününe kadar biliyosun nerdeyse, yaşın kaç kaynana gibisin aynı
Neden diyemez? Ben istedim kocam aldı, ben de çatır çatır yedim, kıskandın mı derse, ne yapacaktınız, samimi soruyorum, ne diyecektiniz.
Çok samimi söylüyorum, benim kocamla yaptığım maddi bir tasarrufa kocamın kuzeni değil, kardeşi karışsa, sana ne oluyor, karışma, işine bak derim.
Siz mi verdiniz, parasını. Alan razı satan razı, sizlik bir durum yok.
Bunca kişi sana güldüğüne göre komik olan sensinsizde komiksiniz.
Siz de baya kurulmuşsunuz yalnız. Laf söylemek için bekliyormuşsunuz bence. Fırsatını bulunca da 'bir kıyafetle geldin' diyecek kadar cüretkarsınız.
Abartmadan 'o modeli de sen beğenmiştin' deyip geçebilirdiniz. Konuşmamakta haklı.
tamam abla : )Bunca kişi sana güldüğüne göre komik olan sensin
Haklı olsan kuzenin seninle konuşmuyor olmazdı
Güççük kaynana, yaşıtların gibi ol
Teşelüür ederim benim açımdan da baktığınız için..
Konuşacağım zaten, kim haklı haksız ortaya çıkacak.
Aferin ablasıtamam abla : )
Nankör insanı sevmem. Haksızlığa gelemem, yerinde ve güzel cevap verdim.
Derdim kuzenim benim kız değil... Kız umrumda değil yani.
Aferin ablası
Kız bişey demeyince fazla havaya girmişsin
Bak nasıl tamam abla demeyi öğreniyosun böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?