- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Kizin begenmemesine bende sinir olurdum acikcasi. Ama yengen o kadar uzulmesine ragmen bisey demedikten sonra sen ne diyebilirsin ki.
Bence abiniz dediğiniz kuzeniniz sanırım onunla konuşun mutlaka
Bencede iyi demişsiniz kendisi bişey yapmamış yapılanı da beğenmiyorsa denecek olanı demişsiniz
Ayrıca size laf düşerdi kimse kusura bakmasın gelin kvsini yani kızın yengesini çekiştiriyor dış kapının dış mandalını değil, o da neler yapıldığını biliyor Allah içinde doğruyu söyleyemesi gerekiyorken söylemiş bence
İyi yapmışsınız
İnsanların hayatına burnumuzu sokmaya ne de meraklı bir milletiz. Sana ne ister 1. ayda ister evlenmeden hamile kalır.
Bütün eşyaları yengem dizdi. Ama bütün evi tabak çanak bile. Kız yatağına sermeye örtü bile almamıştı..
elime para geçince bunu değiştireceğim.(Kolu dirseğine kadar bilezik dolu)
sen sadece kıyafetlerini alıp geldin yaptığın çok ayıp
Ki inanın biz sülale şehir dışına nişan var diye gittik resmen kanalizasyon borularının geçtiği ne olduğu bir yere soktular bizi nişan yapıyoruz diye
Kız tam bir sinsirella ya..
Siz aileden değilsiniz hanımefendi. Aile karı koca çocukları kapsar, hadi geniş aile tanımı yapılırsa da buna karı koca çocuklar ve iki tarafın ana babası hadi bilemedin kardeşleri girer. Siz aile değil sülaledensiniz ve hatta dıdının dıdısınız.
Kadın sizinle sohbet ederken artık beğenmiyorum değiştireceğim demiş, size ters dahi gelse öyle sözler dememeliydiniz. Ya öyle değiştir tabii falan diye genel geçiştirici sözler söylemeliydiniz. Hoş değil sözleriniz.
Bana eşimin kuzeni öyle bir laf ederse sana ne oluyor sen mi ödedin o parayı derdim.
Size ne yani.
Çok ayıp cidden.
Kız paragözdür evet yaptıkları yanlıştır evet. Ama bu durum sizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor.
Acaba kim sinsi.
Evine kendini getirmis yeter. Sana mi sorcakti ceyiz alirken. Ortu alirken?
Altinini bozmak zorunda mi esya almak icin? Seni ne ilgilendirir?
Isterse evinin bodrumunda yapar nisani. Senden izin mi almaliydi?
Bana şikayet edip yapılanları kötüleyipte sonradan bir şey söylediğim de ne oluyor sen mi ödeedin o parayı diyemez.. Asıl o hak onda yok.
Siz kuzensiniz sadece. Amma abartmışsınız kendinizi.
Bende de vardı böyle bir yerini bilmeyen kuzen ben bildirdim. Kalkıp eşime abuk subuk şeyler dedi sildim geçtim. Benim çekirdek ailemden biri artık eşim. Kuzenimse dördüncü derecen yan soy hısım akrabam. Dördüncü kuşak bir akrabaşığı bu kadar abartmayın.
Herkes haddini bilecek. Karısı çocuğunun anası o. İstediğini der yengenizi korumak size kalmadı.
Neden kıskandıniz bu kadar kuzene karşı bir zaafinizmi vardı? Çeyizi yok diye yüzüne vurmuşsunuz. Demek çok beğendilerki iki ayda bitirdiler işi :)
Haklısınız ben olsam aynısını derdimBen yaptığımın yanlış olduğunu hala düşünmüyorum. Arkadaşlar beni neden yargılıyor anlamıyorum.
Ailemi koruyorum...
Sen cadı görümce rolüne girmişsin
Kadın haklı
Sana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?