- Konu Sahibi altinerpinar
-
hakkaten ya olur mu böle saçmalık evlenmiyorum diyin resti çekin!yada sen o ögretmen cocugu ara durum böle böle bunlar niyeti bozmus de sana böle bişey deseler sakın isteme gibisinden sizde kendi aranızda bi plan kurun tabi inşallah cocugun sana niyeti yokturZaten bu durumda evlendiremezler sizi
ya diğer doktor olan kuzenim kızı zaten yıllardır seviyomuş. Ama kızın görüştüğü biri zaten var kaçıcam diye tutturdu kimseye diyemiyorum da döver dayım zor kullanır. öğretmen olanla yıllar var yüzyüze gelmeyeli.. O düşünmez gibime geliyor ama çok güzelleşmişsin senle evlenen şanslı falan diyordu ben değiştiriyordum lafı. Ben nikah anlamında dememiştim tatlım beraber büyümüş insanlar onlar ben ötekiyle görüşmedim yüyzyüze yıllardır ama onlar her hafta görüşür evine gider dayımın. Kafam çok karıştı. Sakatlık vs. Onları söylemiyorum bile dediğin gibi. Akraba evliliğinde bi sorun olunca bütün aile zarar görüyor. Ki sevmiyorlar bile mutsuzluk ilk başta belli..
bu aileler niye böyle? Bırak da evleneceği kişiyi kendi secsinkardes sayılır ya doktor diye evlendrilir mi?
ne zor bir durum ya zorla evlendiremezler herhalde değil mi
[ı][sıze="3"]ben annemi bağıra çağıra susturabiliyorum. Ama dayım yapar babamında aklına girer yapar. Insan kılığı yoktur pek onda.[/sıze][/ı]
kuzenının sevdıgı cocugun elı ekmek tutuyo mu pekı?gelıp ısteseler
:26::26::26:İlginç ya
bi güzel benzetelim şu dayı beyi ne dersin :)?
aileler baskı yapıyo olabilir ama kızın kuzeninin yüzüne istemediğini belli edip bide üstüne bunu söylerse diğer kuzeninizde odun değil sonuçta okumuş doktor olmuş saygı gösterecektir bu duruma. kendinizi boşuna yıpratmayın ailelerin haberi olmadan çocuklarla konuşarak halledebilirsiniz bu durumu. nikah düşüyo olabilir tamam sakatlığı da bi kenara atıp konuşayım sürekli görüşerek çocukluktan bu yana beraber büyüyüp kardeş gibi yetiştirilen insanların evlenmesi bana çok iğrenç geliyo. tabi herkese böyle gelmeyebilir bu benim kendi görüşüm :s
ben güneydoğunun bir ilinde çalışırken kızlar genelde amcaoğlu yada akrabayla evlendiriliyordu ve asla yabancıya kız vermiyorlardı.kültürleri buydu.
kimse kimseyi zorla evlendiremez..yapabilinecek bi çok şey var.en başta doktor beyimizle konuşup vazgeçmesini istemek,zorla güzellik olmayacağını söylemek.sen veya kız söylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?