- Konu Sahibi altinerpinar
-
Kizi,birakirsan ya davulcuya yada zurnaciya gider,ne olmuski aslan gibi doktor daha ne istiyon,a be cahil kizim,kaynanadanda kurtulmus oluyon,alemin cangutuna gidecegine,ailende kalman fenami olur,millet mercek ile böyle damat ariyo,senin ayagina gelmis daha ne tepiyon,o sana olmaz böyle diyenler bile iclerinden ah keske böylesi bana düsseydi diyolar sen onlarin yazdiklarina bakma ,bu firsatida sakin kacirma,sonra mumla arasanda bulamazsin
şaka mı acabahayır aslan olduğunu nerden biliyosun.her meslekli insan müthiş bir karaktere mi sahip?mercekle doktor mu arıyor onu da anlamadım?gözümün önüne mesude va annesi geldii
valla akraba evliligi topigindeki gelinler akraba evliliginden cok sikayetci ve pismanlardi, nedeni ise kaynanalarinin akraba olmasi...
o sekilde kaynanalar daha cadilik yapiyormus oyle diyorlardi...
yani soylediginizin aksi durum yasanacak...
ayrica bir insan baskasini sevmeden nasil evlenebilir?
sirf doktor diye mi?
adam doktor olmus ama insan olamamis, kizin sevdigi var ama bile bile evlenmek istiyor...
kara cahil herif...nasil doktor olmus anlayamadim
Kizi,birakirsan ya davulcuya yada zurnaciya gider,ne olmuski aslan gibi doktor daha ne istiyon,a be cahil kizim,kaynanadanda kurtulmus oluyon,alemin cangutuna gidecegine,ailende kalman fenami olur,millet mercek ile böyle damat ariyo,senin ayagina gelmis daha ne tepiyon,o sana olmaz böyle diyenler bile iclerinden ah keske böylesi bana düsseydi diyolar sen onlarin yazdiklarina bakma ,bu firsatida sakin kacirma,sonra mumla arasanda bulamazsin
şunu yazan insanın okuma yazma biliyor olması bile mucize bence :)
Evliligi firsat biliyosunuz ohh ne güzel! Evliligi firsat bilenin mutlu oldugunu görmedim nedense?
Kimi aileler vardir ki, "kuzen onlar, kuzen kardestir" derler.
Bize kücüklügümüzde kuzenlerimize abi abla demesi ögretildi.. Demekki bosuna ögretmemisler bir bildikleri varmis bu yeni yeni türeyen nesillerden! Bazen böyle yorumlar karsisinda dünya üzerindeki varliklarin gercektende nereye gittiklerini nereye yöneldiklerini anlamakta güclük cekiyorum.
Konu sahibinin gönlü olsa NEYSE diyecem, herkesin karari kendine.. ama konu sahibinin düsüncesini bildiginiz halde böyle yorum yapmaniz cok sacma ve mantiksiz.
nasıl doktor bu?akraba evliliğinin en bilinen getirisi sakat çocuklardır.haberi yok galiba.
Akraba evliliği kültürden kültüre değişiyor.kimi kültürlerde gayet normal algılanıp dışarıya (yabancıya ,akraba dışına) vermezler evlatlarını.
Bazı kültürlerde de kuzenler kardeştir.akraba evliliği asla uygun karşılanmaz.
Ben doğru bulmuyorum akraba evliliğini.her açıdan sakıncalı.
kızlar hafta sonu istemeye gelecekler kızı. Kaçmayı falan istemiyor artık okul bitmeden evlilik yok diyorlar sadece nişanlı kalacaklarmış. O sırada kendi hayatımı kurucam diyor bilemiyorum yıllar ne gösterir. Ama ben dayımın okul bitene kadar bekliceğini sanmıyorum kandırma politikası sadece..
Siz bilmyosunuz galiba. Konu sahibi sacma sapan bi konu actı fake olduğu anlasldı ve galiba üyeliği iptal edldi büyük ihtmal bu konusu da atmasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?