- 20 Mart 2021
- 527
- 276
- 53
o kadar basit degil konuyu bilmek gerekiyor kelime degilNasıl bu kadar çabuk unutabildiniz anlamadım yani. Cevapları internetten bulup atsaydınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar basit degil konuyu bilmek gerekiyor kelime degilNasıl bu kadar çabuk unutabildiniz anlamadım yani. Cevapları internetten bulup atsaydınız
Kendi okuyorsa kendi yapmalıydı keşke yardımcı olmasaydınız. İşim var deseydiniz. Nefret ediyorum beleşçilerden..merhaba herkese çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum.
babamın kuzeninin çocuğunun -direkt biz kuzen diyoruz- hazırlık geçme sınavı varmış. bana fotoğrafları yolladı ben de cevapları attım. bu arada 100 soruydu toplam ve çok uzundu, ben ingiliz dili edebiyatı okuyorum ama ilk sene bomboş uzaktan geçti zaten.
bi de yapamadığım bir konudan baya bi soru vardı. ne biliyorsam yaptım zaten ama geçememiş sınavı. zaten biz bölümde türkçede edebiyat işler gibi ingiliz edebiyatını işliyoruz. böyle gramer konularını en son yksye hazırlanırken görmüştüm ama bölümde hiç karşımıza çıkmadı bile.
neyse sınavı geçememiş. bi de herkese ben selly'e yaptırıcam dediği için akrabalar müdahale oluyorlar saçma sapan. bir tane babaannem var psikolojik sorunlu olduğunu düşünüyorum zaten, nerden öğrendiyse gelip gidip "sana bir işi düştü onu da yapamadın aferin aferin" deyip bağırıyor çağırıyor. yengem de gelmiş "sınıfta kendi yapıp geçenler olmuş sana niye zor geldi ki...neyse hayırlısı" gibi imalı imalı konuşuyor. yemin ederim sinirden ağladım gizli gizli. ben bu konuları unuttuğumu söylemiştim zaten ona da. çok sinirim bozuldu nasıl davranıcam bana surat asılıyor gibi hissediyorum?
Cümlenin önünü arkasını keserek buraya yazarak evet ilgi cekmissiniz tebriklerSiz geçen de bir üyeye "Nolmuş kocan sana or...u dediyse" diyen üye değil misiniz?
Valla fikirleriniz çok enteresan
Sizi ilgiyle takip edeceğim.
cok gerginsiniz papatya cayi icin lütfenHazırlık sınavını geçmek için ingiliz dili edebiyatı bölümü son sınıf olmak gerekmiyor ki, “o konuyu işlememiştik” diyorsunuz. Olmayan İngilizce bilginizle başkasının sınavını yapmaya çalışmışsınız, patlamış.
İyi de olmuş, sınava yerine adam sokmak bu, keşke tanısam da şikayet etsem ikinizi de!
iyi ki konuyu bilmiyorsunuz.yoksa akrabanız haksız yere sınavı kazanacaktıo kadar basit degil konuyu bilmek gerekiyor kelime degil
Ne alaka ya kendi yapsaymış o zaman çok biliyorsamerhaba herkese çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum.
babamın kuzeninin çocuğunun -direkt biz kuzen diyoruz- hazırlık geçme sınavı varmış. bana fotoğrafları yolladı ben de cevapları attım. bu arada 100 soruydu toplam ve çok uzundu, ben ingiliz dili edebiyatı okuyorum ama ilk sene bomboş uzaktan geçti zaten.
bi de yapamadığım bir konudan baya bi soru vardı. ne biliyorsam yaptım zaten ama geçememiş sınavı. zaten biz bölümde türkçede edebiyat işler gibi ingiliz edebiyatını işliyoruz. böyle gramer konularını en son yksye hazırlanırken görmüştüm ama bölümde hiç karşımıza çıkmadı bile.
neyse sınavı geçememiş. bi de herkese ben selly'e yaptırıcam dediği için akrabalar müdahale oluyorlar saçma sapan. bir tane babaannem var psikolojik sorunlu olduğunu düşünüyorum zaten, nerden öğrendiyse gelip gidip "sana bir işi düştü onu da yapamadın aferin aferin" deyip bağırıyor çağırıyor. yengem de gelmiş "sınıfta kendi yapıp geçenler olmuş sana niye zor geldi ki...neyse hayırlısı" gibi imalı imalı konuşuyor. yemin ederim sinirden ağladım gizli gizli. ben bu konuları unuttuğumu söylemiştim zaten ona da. çok sinirim bozuldu nasıl davranıcam bana surat asılıyor gibi hissediyorum?
Ah canım, sağol ya. Sen o tavsiyeyi babannene versene?cok gerginsiniz papatya cayi icin lütfen![]()
Ah canım, sağol ya. Sen o tavsiyeyi babannene versene?![]()
Keşkem bende gireydim de doktor olaydımOnline sinavlarla herkes geçti bende dahil böyle bir sistem varsa herkes kullanır pandemi diyerek kimler kimler okul bitirdi hadi ben açık lise
yalnız gerçekten başarısızsın.onun ne okuyacagina pek takilmiyorum bile ama bana yaptiklari cok sacma degil mi? simdi hepsinin gozunde cok basarisizim. boyle hissetmemem lazim ama hepsi boyle hissettiriyo
3-5 sene değil şimdiden başladık biz "siz online eğitimle mezun olanlardan mısınız?" demeye.Bu online eğitimlerin acısı 3-5 seneye çıkacak gibi.
Konu sahibinin bu cevaptan sonra garanti migreni çıkmıştıryalnız gerçekten başarısızsın.
bence bunu kabul edersen daha rahat edersin çünkü hazırlık sınavı ingilizcesi sana lazım olacak olan ingilizce, ingiliz edebiyatını çok iyi bilsen de sana lazım olmayacak ve iş bulmanda filan da bir yararı olmayacak. bir dil-edebiyat öğrencisi hazırlık sınavını geçemiyorsa başarısızdır daha somut bir ölçek olabilir mi? memleket iyice tuhaflaştı ha. "çocuğunuz çok zeki ama çalışmıyor"un büyüyünceki versiyonu böyle oluyor herhalde.
ha zaten geçememiş iyi olmuş orası ayrı ama
1) otur gerçekten ingilizce çalış, eğer ileride iş bulma filan derdin varsa..sonra neden dil-edebiyat mezunları işsiz? e ablacım çünkü işe yarar bir şey bilmiyorsunuz. ortada değil mi bu? (not: ağırlıkla bu bölümlerden işe alım yapılan bir sektörde işverenim).
2) dil okuyan herkese hep eşin dostun işi düşer. bugün oğlanın sınavı olur yapsana derler, yarın kızın ödevi olur el atsana derler, öbür gün gelen bir ingilizce yazı olur çevirversene derler...derler de derler en azından artık senden kimse bir şey istemez.
Sinava girmem ama ders calistiririm deseydiniz keske oyle bir imkaniniz olmadi mi hem siz de tekrar etmis olurdunuzben babamla ve akrabalarimin bi kismiyla yasiyodum.
burda bu dediklerinizi desem hayirsiz evlat ilan edilecektim. sinavdan gecirmeye ugrasmama ragmen aldigim tepki bu. surekli yuz yuze bakacagim insanlar. idare etme gibi bi sansim yok yani. ben de usendim zaten 1 saat ugrastik ama iste olmayinca ben hicbir isten anlamiyomusum gibi hissettiriliyorum yine.
herkesin kızı premses oğlu şehzadeKonu sahibinin bu cevaptan sonra garanti migreni çıkmıştır
Birde şey var benim çocum çok farklı. Hakikaten bunu kimden duyduysam çocuğu ayrı bi gerzoş oluyor![]()