Kuzenimim doğumgününe gitmesini nasıl engellerim

heyseysensin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
267
0
46
Bursa
benimle ilgili değil ama kuzenimle ilgili içim içimi yiyor. kuzenim(kız,16 yaşında) 8 ay önce nette biriyle tanıştı ayrı şehirdeler çocuk(18 yaşında) 5 kere geldi görüştüler.yarında çocuğun doğum günüymüş gitçem diye tutturdu ne dediysem vazgeçmiyor. kimsenin haberi yok annesi arkadaşlarıyla sanıcak o sabahtan gidicekmiş akşam 9da burda olucak.. hiç gönlüm razı değil gitmesine. çocukla sevgilim ve ben tanıştık ikimizinde gözü tutmadı ama kuzene söyleyemedim eh meh diyerek geçiştirdim :S şimdide gitmesini nasıl engellicemmm :26::26:

kuzenin çok büyük bir yanlış içinde, umarım buna alet olmazsın..
bence kendini bu derece kaptırdıysa ailesiyle en azından annesiyle paylaşmalısın durumu, daha yaşı çok küçük, çok büyük hatalar yapabilir bu şekilde.

benimde aklıma onlar geliyor kendisine dedim gitme bak annene söylicem o geliyorsa gelsin gitme dedim söylersen söyle gitçem belkide o gelir falan diyip beni kandırmaya çalışıyor :S

Lafla sözle ikna edemzsin canım,o aklına koyduysa gidecektir..

Böyleleri korkusuz kovboy olur,yaşına bakmadan ne idiği belirsiz insanlara güven duyar..

İlla engellemek istiyorsan senin sesini tanımadığı bir arkadaşın annesini arasın..Olanı biteni anlatsın..

Belki bir kerelik annesinden temiz bi sopa yer ama Allah korusun başına bişey gelmesinin yanında anneden yenilen bir tokat gül bahçesi gibidir..

haklısınız ondan çok korkuyorum başına buyruk davranıyo ne olucak ya diyip bağrınıp durdu bugün :( önce kendi anneme söylesem mi ki :S

benimde aklıma onlar geliyor kendisine dedim gitme bak annene söylicem o geliyorsa gelsin gitme dedim söylersen söyle gitçem belkide o gelir falan diyip beni kandırmaya çalışıyor :S

madem ailesinden de bu konuda bir korkusu yok bence vakit kaybetmeden uyar onları.. internette tanıştığı erkekler yüzünden başına gelmeyen hal kalmayan kızları çok duyuyoruz ya da okuyoruz.. kaldı ki erkek arkadaşı çok düzgün bir insan olsa dahi 16 yaş bu gibi davranışlar için oldukça küçük ve tehlikeli

Bunu annesine söylemelisin belki o çocuk kıza tuzak kurdu eğer başına kötü bir şey gelirse sende sorumlusun bu erkekler çete gibi birlikte hareket edip genç kızları rezil etmek ,eğlenmek bunu istemezsin herhalde?!

annemle konuştum. onun annesiyle konuşçak ama şimdi konuyu söylemicek sadece yarın burda kalması için planımız olduğunu söylicek artık yarın doğruyu annesine söylicez. çünkü bu akşam misafirleri var kavga etmeleri uygun olmaz yarın gitmesin yeter. sonra anlatıcaz bakalım..

benimle ilgili değil ama kuzenimle ilgili içim içimi yiyor. kuzenim(kız,16 yaşında) 8 ay önce nette biriyle tanıştı ayrı şehirdeler çocuk(18 yaşında) 5 kere geldi görüştüler.yarında çocuğun doğum günüymüş gitçem diye tutturdu ne dediysem vazgeçmiyor. kimsenin haberi yok annesi arkadaşlarıyla sanıcak o sabahtan gidicekmiş akşam 9da burda olucak.. hiç gönlüm razı değil gitmesine. çocukla sevgilim ve ben tanıştık ikimizinde gözü tutmadı ama kuzene söyleyemedim eh meh diyerek geçiştirdim :S şimdide gitmesini nasıl engellicemmm :26::26:

bence sen direk annesine söyle ama senin söylediğini de söylemesin hiçbişey demesin sadece göndermesin. bahane bulsun çünkü senin söylediğini anlarsa birdaha sana da söylemez hiçbirşeyden haberniz olmaz daha büyük yanlışlara filan girer mazallah allah korusun.

bence sen direk annesine söyle ama senin söylediğini de söylemesin hiçbişey demesin sadece göndermesin. bahane bulsun çünkü senin söylediğini anlarsa birdaha sana da söylemez hiçbirşeyden haberniz olmaz daha büyük yanlışlara filan girer mazallah allah korusun.

evet anneme anlattım o da öyle dedi bi daha sana söylemez önce gitmemesini sağlayalım dedi sonra teyzeme anlatçaz ondan sonrada onlarla haraket etçem durumlara göre

sonuç: annem annesine söyledi biraz kavga ettiler ama gitmedi.. bide çocukla ayrıldılar. çocuk bi iş olmıcak galiba annen karşı çıkıyor falan filen demiş yani ne mal olduğu ortada seven insan gelirdi kıza gel diye baskı yapmazdı. inşallah bi daha aklına girmezde barışmazlar...

Back
X