- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum.... Adamın ağzından çıkacak iki kelime kızın hayatını mahfedebilir. Olan hep kızlara oluyor.Baska cozum yollari varken gozdagi icin bile olsa ayni serefsizligi yapmaya gerek yok.
Okumus atanmis neden kizlara oluyor diye dusunup ozguvensizlige dussun ki? Bin bir turlu yolu var. Kendine guvenecek zaten su akar yolunu bulur. Ailesine de kuzenine de boyun egerse cozum bulamaz yalnizca.Bilmiyorum.... Adamın ağzından çıkacak iki kelime kızın hayatını mahfedebilir. Olan hep kızlara oluyor.
İşte biz böyle düşünüyoruz ama aileler böyle düşünmüyor. Zaten bir kere taviz verip de boyun eğerse ömrü billah kullanır bunu. Umarım dik durur ve kararlı olur.Okumus atanmis neden kizlara oluyor diye dusunup ozguvensizlige dussun ki? Bin bir turlu yolu var. Kendine guvenecek zaten su akar yolunu bulur. Ailesine de kuzenine de boyun egerse cozum bulamaz yalnizca.
Asla görüşmek mi tövbe tek korkum aileme söylemesiBir daha hiçbir şekilde görüşmeyin
Buraya sahte konu açıp elime ne geçecek ki. Sadece danışmak dert dökmek istedim.Umarim konunuz fake degildir. Fakeyse acilen Turk filmi izlemeyi birakin. Gercekse de kuzeninizi ifsa edin tum sulaleye.
Anlattı diyelim nasıl ispat edecek. Bekaret testine mi sokacaklar ? Meslegini de eline almişsın. Ben olsam bir daha ki görusmeyi kayda alırdım. O bana değil ben ona şantaj yapardım.orta da kalmak nedir ayrıca sıfatsızın aklına bak.Hayırlı akşamlar hanımlar yazdıklarım uzun olabilir. Çok özür dilerim. Hayatımın şokunu yaşıyorum. Daha önce bi konumda anlatmıştım ama hatırlatmak istedim. 18 yaşında bekaretimi kaybettim. Daha sonra birlikte olduğum çocuk hakaret şiddet tehdit gibi olaylar yaşadık. O zamanlar çok çaresiz kaldığımda polise gitmek yerine dayımın oğlundan yardım istedim. Birlikte olduğum sevgilimin bu olayı anlatacağını düşünmedim açıkçası, korkar anlatmaz diye düşünmüştüm. Ama o tam tersi kuzenin böyle bir kız onun için mi kavga ediyorsun gibi şeyler söylemişti. Kuzenim sayesinde kurtulmuştum. Ve daha sonra bu olay hiç açılmadı ve kimseye söylemedi. Ben üniversite kazandım gittim. Orda da bazı şeyler yaşadım ama olayla ilgisi yok diye anlatmıyorum. Sonra okul bitti 1 sene sonra atandım. Kuzenimle ara sıra konuşurduk. Bu konuyu 1 kez bile konuşmadık. Taki düne kadar. Beni aradı. 30 bin tl borçlanmis. Bizimkiler bilmiyor duyarsa ölürüm dedi. Ve otuz bin kredi çekmem karşılığında benimle evlenirmis ! Sahte bir evlilik olurmuş ben ortada kalmazmisim ve 1 sene sonra boşanırmisim. Kulaklarıma inanamadım. Ve zar zor topladığım psikolojim yine yerlerde. Kavga edip telefonu kapattım. Bu konu hayatım boyunca karşıma çıkacak gibi
Diğer açtığın konunda da bi başkasına daha bu durumundan bahsetmişsin aynı hatayı neden tekrarladınız o kişide sizden faydalanmak istemişTek tek cevap yazayım dedim çok uzun oldu beceremedim.. özür dilerim. Bana telefonda artık kolay kolay evlenemezsin hem senin hayatın kurtulur hem benim dedi. Şerefsiz. Ben zaten bunun otuz binle kalmayacağını da biliyorum asla evet demem. Ama böyle bir teklifi etmesi bile midemi bulandırdı.
Evet onunla ciddi bir ilişkim olduğuna inanmıştım.. Ve arada sır yalan olmasın diye salak bir düşünceye kapılmıştimm..Diğer açtığın konunda da bi başkasına daha bu durumundan bahsetmişsin aynı hatayı neden tekrarladınız o kişide sizden faydalanmak istemiş
Tutki evlendiniz korktunuz diyelim. Ilerde bosanmak istedigindefr ayni tehditler devam edip seni surundurecek. Bunun sonu hic gelmezTek tek cevap yazayım dedim çok uzun oldu beceremedim.. özür dilerim. Bana telefonda artık kolay kolay evlenemezsin hem senin hayatın kurtulur hem benim dedi. Şerefsiz. Ben zaten bunun otuz binle kalmayacağını da biliyorum asla evet demem. Ama böyle bir teklifi etmesi bile midemi bulandırdı.
Anneme anlatacağım en kısa zamanda.. Ben babamin duymasından korkuyorum. Bana bişey yapacağı için değil yapmaz zaten. Üzülür. Mahcup olur diye.İfşa en büyük silah onu ifşalayın. Yaptığını anlatın itibar kaybetsin ama kendinizi garantiye alın. Ya bi şehir değişikliği ya da ev ama atandım diyorsunuz işiniz zor allwh yardm etsin