kuzenimin ahlaksız teklifi !

Durumunuza çok üzüldüm. Karşınızdaki insan ( kuzeniniz ) aşırı ahlaksız biri. Bunun farkındayım. Ama sahte tecavüz suçlaması çok yanlış.
1- bu dünyada gerçekten tecavüze uğrayan Kadınlar var. Onlar artık insanları ikna edemez oldular. Çünkü o kadar çok sahte suçlama oluyor ki. Artık gerçekten yaşayanların sözü dinlenmiyor.
2- ne olursa olsun herkes işlediği suçtan sorumlu olmalı tecavüz çok çok ağır bir suç. Başka herhangi bir suçla kıyaslanamaz.
Lütfen yanlış anlamayın bu tür yorumları yazan üyeler yardımcı olmaya çalışıyorlar aslında. Bence düşünemediler. Ben hatırlatmak istedim. . Üzgünüm kimseyi kırmak istemedim. Ama uyarmak istedim.
Tecavüz korkunç bişey. Bu suçlamayı yapacak kişi sadece bu dehşeti yaşayan insanın hakkı olmalı.

18 yaşında ilişki yaşamam senin tercihin yaşamamanda senin tercihin kime ne dini açıdan iyi değil evet bir hata yapmışsın ama seni tercihinden ötürü kimse suçlayamaz o yüzden ailene anlat özellikle anne ne yoksa bu tarz tehditler öneriler vs hem kuzeninden hem eski sevgilinden alırsın

Üni okudum diyorsunuz. Atandım diyorsunuz.
Bekaretimi kaybettim diyorsunuz.

Bekaret:kızgın:

Kuzeniniz evlenip namusunuzu kurtaracak 30.000 TL karşılığında...

Kuzenininiz, abilik yapması gerekirken sizinle evlenecek...

Lütfen bu saçmalıkların farkındayım deyin lütfen.

Fake değilsen , sakın telefonda ne mesajla ne konuşma sırasında asla bekaret mevzusunu açma , o açarsa neyden bahsediosun sen , saçmalama falan yaz ki , hakkında delil biriktirmesin.asla kredi çekeyim deme.bidahada görüşme heryerden engelle.
Eğer fake isen ; film izleme artık bence.

annemden dayak yemeyı tercıh ederdım boyle bır adamla boyle bır konusmaya maruz kalacagıma
en kotu ne olabılır annenıze olanı bıtenı anlatın

Vayyyy şerefsiz....

Sakın boyun eğme. Hayatını yakarsın. Bir daha ararsa kaydet, mesaj atarsa sakla. Baktın çok ileriye gidiyor polise giderim de. Hatta baktın iyice arsızlaşıyor gerçekten polise git.

Diyelim ki ailenden korkuyorsun ve öğrensinler istemiyorsun o zaman sende savaş aç. Bana iftira atıyorsun kendi kıçını kurtarmak için diye kıvır ama sakın ha sakın kendini ele verecek mesajlar konuşmalar yapma. İnan ki kanıt biriktirir, şantaj yapar.

Safa yat. Abi sen ne diyorsun, bunlar demek. Sen beni ne sanıyorsun vs vs.

Hahhh aklıma geldi baktın tehditin boyutu arttı, beni sinirlendirme tecavüz ettiğini polise anlatırım de :KK66:
Konuyu okuyunca böyle oldum : 😨
Yorumunuzu okuyunca böyle 😱
Ben şok ben iptal

Hayırlı akşamlar hanımlar yazdıklarım uzun olabilir. Çok özür dilerim. Hayatımın şokunu yaşıyorum. Daha önce bi konumda anlatmıştım ama hatırlatmak istedim. 18 yaşında bekaretimi kaybettim. Daha sonra birlikte olduğum çocuk hakaret şiddet tehdit gibi olaylar yaşadık. O zamanlar çok çaresiz kaldığımda polise gitmek yerine dayımın oğlundan yardım istedim. Birlikte olduğum sevgilimin bu olayı anlatacağını düşünmedim açıkçası, korkar anlatmaz diye düşünmüştüm. Ama o tam tersi kuzenin böyle bir kız onun için mi kavga ediyorsun gibi şeyler söylemişti. Kuzenim sayesinde kurtulmuştum. Ve daha sonra bu olay hiç açılmadı ve kimseye söylemedi. Ben üniversite kazandım gittim. Orda da bazı şeyler yaşadım ama olayla ilgisi yok diye anlatmıyorum. Sonra okul bitti 1 sene sonra atandım. Kuzenimle ara sıra konuşurduk. Bu konuyu 1 kez bile konuşmadık. Taki düne kadar. Beni aradı. 30 bin tl borçlanmis. Bizimkiler bilmiyor duyarsa ölürüm dedi. Ve otuz bin kredi çekmem karşılığında benimle evlenirmis ! Sahte bir evlilik olurmuş ben ortada kalmazmisim ve 1 sene sonra boşanırmisim. Kulaklarıma inanamadım. Ve zar zor topladığım psikolojim yine yerlerde. Kavga edip telefonu kapattım. Bu konu hayatım boyunca karşıma çıkacak gibi
KuZenin tam bi küfredebılıomuyduk

Eğer bir şekilde söylemekle tehdit ederse ölümüne inkar et ve kendisi hakkında şantaj suçu kapsamında suç duyurusunda bulunacağını söyle

Ya siz atandım yazmışsınız ekonomik olarak birine bağımlı mısınız değil misiniz? Değilseniz artık olmuş bitmiş bir şeyi şantaj olarak kullanılmasına izin verme.. Ben evlenmeyi düşünmüyorum, güvenmiyorum çalışacağım de geç.

Tecavuz etti desin diyen arkadaslar olmus ama isin birde su boyutu var aile bu sefer evlendirelim kol kirilsin yen icinde kalsin derse o zaman korun istedigi bi goz Allah verdi iki goz olur.

Canim kimseye anlatmak zorunda degilsin.annene bile.aradan gecmis kac yil.sizin aranizda bu mevzu gecmediyse cok rahat inkar yoluna gidersin.nerden uyduruyosun boyle seyleri diye kabul etme

hemen şikayet edin her dediğini kabul ederseniz daha çok iş açılır başınıza rabbim sizinde hepimizinden yardımcısı olsun

Back
X