- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Engelledimm, kendisine korktuğumu belli etmedim. Kaybedecek bişeyim olmadığını. İsim gücüm olduğunu evliligin benim için önemli olmadığını ki zaten evlenmek isteyen insanlar olduğunu söyledim. Hiç geri yapmadım. Tekrar ararsa aramayı kaydetmeyi düşünüyorum.Kuzenin kendine jigolo olarak meslek bulmuş hayırlı uğurlu olsun bu işsizlik döneminde... Arkadasım engelle kuzenini iletişime geçme. Ne demek yahu
O kadar doğru ki. Ben nasıl bir dünyada yaşıyorum. Nasıl insanlar seçiyorum. Nasıl kendimi bu kadar değersizlestiryorum hayret ediyorum.Yine meşhur sözümü bırakayım ben buraya.
Diyorlar ki küfür etme yorumlarında usulsüz. Ulan bunca şerefsizi nasıl anlatayım küfürsüz.
Sonuncu cumle beni benden aldiVayyyy şerefsiz....
Sakın boyun eğme. Hayatını yakarsın. Bir daha ararsa kaydet, mesaj atarsa sakla. Baktın çok ileriye gidiyor polise giderim de. Hatta baktın iyice arsızlaşıyor gerçekten polise git.
Diyelim ki ailenden korkuyorsun ve öğrensinler istemiyorsun o zaman sende savaş aç. Bana iftira atıyorsun kendi kıçını kurtarmak için diye kıvır ama sakın ha sakın kendini ele verecek mesajlar konuşmalar yapma. İnan ki kanıt biriktirir, şantaj yapar.
Safa yat. Abi sen ne diyorsun, bunlar demek. Sen beni ne sanıyorsun vs vs.
Hahhh aklıma geldi baktın tehditin boyutu arttı, beni sinirlendirme tecavüz ettiğini polise anlatırım de![]()
Blöfte nirvanaSonuncu cumle beni benden aldi![]()
Evet zaten asla otuz binle kalmayacağını o kadar iyi biliyorum ki. Bana diyo ortada kalmazsin salak. Sinir krizi geçirdim. Anneme anlatmayi düşünüyorum. Bi yandan da arasin elimde kanıt olsun istiyorum.Zorla evlenip borcunu ödettirmekle kalmaz, boşanırken bile özgürlüğün için bir bedel sana ödetir.yolunacak kaz misali alabildiğine sömürür.bu nedenle şantajına boyun eğme, en yakın noktada bu adamdan kurtulmaya bak, gerçekleri ailene aktarabilirsin ki hiç bir sır sonsuza dek saklı kalmaz.dürüst ol,acı ve üzücü olsa da sorumluluk al.geçmişindeki bir takım sorunlar,ya da problemler geleceğini etkilemesin.mahvolan bir geçmiş ve bugün olsun yeter ki
Hahhh aklıma geldi baktın tehditin boyutu arttı, beni sinirlendirme tecavüz ettiğini polise anlatırım de![]()
Öyle yada böyle güzel fikir vermissiniz bence basinda bu gibi durum olanlarin uygulamasi lazimVayyyy şerefsiz....
Sakın boyun eğme. Hayatını yakarsın. Bir daha ararsa kaydet, mesaj atarsa sakla. Baktın çok ileriye gidiyor polise giderim de. Hatta baktın iyice arsızlaşıyor gerçekten polise git.
Diyelim ki ailenden korkuyorsun ve öğrensinler istemiyorsun o zaman sende savaş aç. Bana iftira atıyorsun kendi kıçını kurtarmak için diye kıvır ama sakın ha sakın kendini ele verecek mesajlar konuşmalar yapma. İnan ki kanıt biriktirir, şantaj yapar.
Safa yat. Abi sen ne diyorsun, bunlar demek. Sen beni ne sanıyorsun vs vs.
Eger gelecekse bu hikaye oyle birşey yok gecmiş gitmiş konu de. İspatı yok sonucta elinde demiHayırlı akşamlar hanımlar yazdıklarım uzun olabilir. Çok özür dilerim. Hayatımın şokunu yaşıyorum. Daha önce bi konumda anlatmıştım ama hatırlatmak istedim. 18 yaşında bekaretimi kaybettim. Daha sonra birlikte olduğum çocuk hakaret şiddet tehdit gibi olaylar yaşadık. O zamanlar çok çaresiz kaldığımda polise gitmek yerine dayımın oğlundan yardım istedim. Birlikte olduğum sevgilimin bu olayı anlatacağını düşünmedim açıkçası, korkar anlatmaz diye düşünmüştüm. Ama o tam tersi kuzenin böyle bir kız onun için mi kavga ediyorsun gibi şeyler söylemişti. Kuzenim sayesinde kurtulmuştum. Ve daha sonra bu olay hiç açılmadı ve kimseye söylemedi. Ben üniversite kazandım gittim. Orda da bazı şeyler yaşadım ama olayla ilgisi yok diye anlatmıyorum. Sonra okul bitti 1 sene sonra atandım. Kuzenimle ara sıra konuşurduk. Bu konuyu 1 kez bile konuşmadık. Taki düne kadar. Beni aradı. 30 bin tl borçlanmis. Bizimkiler bilmiyor duyarsa ölürüm dedi. Ve otuz bin kredi çekmem karşılığında benimle evlenirmis ! Sahte bir evlilik olurmuş ben ortada kalmazmisim ve 1 sene sonra boşanırmisim. Kulaklarıma inanamadım. Ve zar zor topladığım psikolojim yine yerlerde. Kavga edip telefonu kapattım. Bu konu hayatım boyunca karşıma çıkacak gibi
Sadece HOŞT de.... Kendını akıllı sanan kus beyinli deseydın. sende herkeze bana bu tecavuz etti de bakalım o zaman ne b... K yiyecek. Kime derdini soylersen senı ordan vurmaya calısıyor nasıl bir dunya ya buHayırlı akşamlar hanımlar yazdıklarım uzun olabilir. Çok özür dilerim. Hayatımın şokunu yaşıyorum. Daha önce bi konumda anlatmıştım ama hatırlatmak istedim. 18 yaşında bekaretimi kaybettim. Daha sonra birlikte olduğum çocuk hakaret şiddet tehdit gibi olaylar yaşadık. O zamanlar çok çaresiz kaldığımda polise gitmek yerine dayımın oğlundan yardım istedim. Birlikte olduğum sevgilimin bu olayı anlatacağını düşünmedim açıkçası, korkar anlatmaz diye düşünmüştüm. Ama o tam tersi kuzenin böyle bir kız onun için mi kavga ediyorsun gibi şeyler söylemişti. Kuzenim sayesinde kurtulmuştum. Ve daha sonra bu olay hiç açılmadı ve kimseye söylemedi. Ben üniversite kazandım gittim. Orda da bazı şeyler yaşadım ama olayla ilgisi yok diye anlatmıyorum. Sonra okul bitti 1 sene sonra atandım. Kuzenimle ara sıra konuşurduk. Bu konuyu 1 kez bile konuşmadık. Taki düne kadar. Beni aradı. 30 bin tl borçlanmis. Bizimkiler bilmiyor duyarsa ölürüm dedi. Ve otuz bin kredi çekmem karşılığında benimle evlenirmis ! Sahte bir evlilik olurmuş ben ortada kalmazmisim ve 1 sene sonra boşanırmisim. Kulaklarıma inanamadım. Ve zar zor topladığım psikolojim yine yerlerde. Kavga edip telefonu kapattım. Bu konu hayatım boyunca karşıma çıkacak gibi
Durumunu kullanıyor resmen !Hayırlı akşamlar hanımlar yazdıklarım uzun olabilir. Çok özür dilerim. Hayatımın şokunu yaşıyorum. Daha önce bi konumda anlatmıştım ama hatırlatmak istedim. 18 yaşında bekaretimi kaybettim. Daha sonra birlikte olduğum çocuk hakaret şiddet tehdit gibi olaylar yaşadık. O zamanlar çok çaresiz kaldığımda polise gitmek yerine dayımın oğlundan yardım istedim. Birlikte olduğum sevgilimin bu olayı anlatacağını düşünmedim açıkçası, korkar anlatmaz diye düşünmüştüm. Ama o tam tersi kuzenin böyle bir kız onun için mi kavga ediyorsun gibi şeyler söylemişti. Kuzenim sayesinde kurtulmuştum. Ve daha sonra bu olay hiç açılmadı ve kimseye söylemedi. Ben üniversite kazandım gittim. Orda da bazı şeyler yaşadım ama olayla ilgisi yok diye anlatmıyorum. Sonra okul bitti 1 sene sonra atandım. Kuzenimle ara sıra konuşurduk. Bu konuyu 1 kez bile konuşmadık. Taki düne kadar. Beni aradı. 30 bin tl borçlanmis. Bizimkiler bilmiyor duyarsa ölürüm dedi. Ve otuz bin kredi çekmem karşılığında benimle evlenirmis ! Sahte bir evlilik olurmuş ben ortada kalmazmisim ve 1 sene sonra boşanırmisim. Kulaklarıma inanamadım. Ve zar zor topladığım psikolojim yine yerlerde. Kavga edip telefonu kapattım. Bu konu hayatım boyunca karşıma çıkacak gibi
Belki kızdan borç istese çok kötüyüm dese yardım edecek ama şerefsizlik yapmak en kolayıSadece HOŞT de.... Kendını akıllı sanan kus beyinli deseydın. sende herkeze bana bu tecavuz etti de bakalım o zaman ne b... K yiyecek. Kime derdini soylersen senı ordan vurmaya calısıyor nasıl bir dunya ya bu![]()