Kuzenimin anlamsız tavırları ?

jovano

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
290
1
0
Çorum
İyi günler .Ben forumda yeniyim .Çok büyük bir dert değil ama canımı sıkan bir konuyu açmak istedim ..Benim bir kuzenim var yaşıtız .O benden daha önce evlendi .Ben yeni evlendim sayılır .Hamile kaldım .Kuzenime söyledim .Bana kezbanmısın hemen hamile kalıyorsun korunmadın mı dedi ?Bende öyle kaldım ikimizde istedik dedim korunmadık .Bu seferde evliliğiniz oturmadan bu işlere kalkışmısınız soununuz hayr olsun falan birşeyler dedi .Bende ne diyorsun sen diye çıkıştım .Bir tebrik bile etmedi beni .Biraz öncede facede gördüm selam yazdım cevap bile vermiyor bana .Bana cephe aldı resmen .Anlam veremiyorum bu tavrına .

kıskanmış gibi geldi bana bişey diyememiş eski kafalılık demiş..
boşverin sizde o konuşmadıkça tavırlı olun..

kıskanmış gibi geldi bana bişey diyememiş eski kafalılık demiş..
boşverin sizde o konuşmadıkça tavırlı olun..

Üzüldüm ama sonun hayırlı olsun diyor .Tamem ona göre yanlış olabilir ama hamileyim artık bu saatten sonra gidip aldıramam ya .Ben tavır almadım konuşmaya çalışıyorum ama cevap bile vermiyor artık bende konuşmayacağım haklısınız .

Çocuğu olmayan sabit fikirli insanlar çekemezler çocuğu olacak olanları...
Kaynımın eski kiracısı 4yıllık evli.Çocuğu olmuyor tedavi görüyor.
Benim oğluşum 1.5yaşında. Bilmesine rağmen hayırlı olsuna gelmedi.
Karşılaşığımızda bi surat bi afra tafra.
Bariz çekemiyor işte ondan bu tavırlar.
Hiç uğraşamam valla.
Allah ona da.tüm olmayanlara çocuk versin.
Sen de hiç takma güzelim.
Bırak kıskançlğından çatlasın.
Hayırlı olsun buarada.

Teşekkür ederim ama üzüldüm bu duruma .Sonuçta kuzenim iyi kötü dertlerimiz paylaşıyorduk .Kardeşimde yok benim .O yüzden birilerine ihtiyaç duyuyorum .Böyle yapmasına anlam veremedim .Bilmiyorum belki kıskandı belkide kendine göre yanlış buldu bilemem ama yani bebeği tebrik bile etmedi o gün bugundur konuşmuyor bile .

bende yeni evlenen çogu arkadaşıma sakın çocuk yapmayın diye uyarırımm hamile kalsada kızarım..çünki yeni evlisiniz evliliginizin oturması gerekiyor..evlenip hemen çocuk yapıp iki sene sonra ayrılan bi arkadaşım var ve pişman..kuzeninde bunları düşünmüştür..

Olebilir öyle bir örnek oldu diye herkes aynı şekilde olucak diye birşey yok .25 yşındayım sonuçta 20 yaşında falan olsam bende beklerim .Ama baştan korunup sonra istemesine rağmen hamile kalamayan kadınlar çok var .Bence siz kimseye hamile kaldı diye kızmayın herkesin aklı fikri var sonuçta değil mi?

kuzeninin çocugu yokmu şuan ?. gercekten böyle donuk insanlar var sen bir sey anlatıyorsun içtenlikle o donuk donuk bakabiliyo..soğuk bi kızmıydı normalde.

kendisinin çocuğu olmuyor sanırım ondan böyle yapıyor olabilir...bendede var böyle bi kuzen 5 sene çocuk yapmadı doğum kontrol hapı kullandı kullanmadım diyor,deli gibi çocuk istediğini biliyorum bende 1 seneye yakın çok istiyor ve uğraşıyorum ve doktora gidiyorum yumurta takibi için falan oda gidiyor biliyorum fakat geçen hafta abla ben bu ayda doktora gittim yumurtlama takibi için sen gittinmi diye sorduğumda yok ben gitmiycem gitmiyorum artık ara verdim falan dedi.ya nevar bunda neyin gururu bu anlayamıyorum.

Son düzenleme:
kiskanc kuzen vakasi
bende 4 tane var
bosver
anlam arama ve takma
kiskansin

İnsan üzülüyor ama .Benim eşiminde yaşı var e bende çok küçük değilim önce korunup sonra problem çıkmasını istemedik o yüzden korunmadık bende kaldım .Evliliğin oturmasını beklemek gerek bende bunu biliyorum ama şartlarında uyması gerek beklemek için .Bilmiyorum çok gücüme gitti bu tavrı .

kuzeninin çocugu yokmu şuan ?. gercekten böyle donuk insanlar var sen bir sey anlatıyorsun içtenlikle o donuk donuk bakabiliyo..soğuk bi kızmıydı normalde.

Yok soğuk değildir ama tavrını anlayamadım .Yok kuzenimin çocuğu istemiyoruz diyor hep .Hayatlarını yaşayaıp sonra çocuk yapıcaklarmış .

Gurur yapıcak birşey yok ki .İnsanız herşey başımıza geliyor .Bende anlamıyorum bu tavırları .Çok sert bir tepki verdi yani tamam güzel birşekilde erken oldu diyebilirdi ama ağır oldu şu anda konuşmuyor benle .

cnmm kendine dert mi arıyorsun ya boşver.........
ben diyorum Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip eylesin

hayırlı olsun dememiş olması evet ayıp etmiş de.... bence niye korunmadınız falan takılmıştır yani ne var bende bazen diyorum kıss ne bu acele diye...
hassas olduğun için alındın galiba... ama gerçekten takılacak üzelecek birşey göremedim bebeğinle ilgilen cnm boşver...........

Bence boşver ...benimde çok samimi olduğum bir kuzenim vardı 1 kızı var.. Sırf benim oğlum olacak diye konuşmuyor küs benle ...ilk başlarda bende çok üzüldüm ama şimdi umursamıyorum bence sende takma..

iyide canım şakasına dese zaten burda konu açmam .şakasına değil bildiğin tavır aldı bana hatta konuşmuyor şu an .

yok artık daha neler duyacağım .seninkinin durumu daha feci

Kuzeninin bebeği olmuyor mu o yüzden olabilir mi acaba ? Boşver neden takıyorsun ki canım Allah analaı babalı büyütsün hayırlısı ile kucağına alırsın inşAllah

yok artık daha neler duyacağım .seninkinin durumu daha feci

aynen öyle..bu kadarda geri kafalılık olmaz değilmi..oysa ben ilk çocuğum hep kız olsun istemiştim...ilk hamile kaldığım zamanlar sürekli beni arayıp seni rüyamda gördüm kızın oluyor diyordu...(her gece aynı rüyayı görüyordu ) hatta kız bebek kıyafteleri alıp getirmişti bana ...sonra annemle karşılaşmış annemden cinsiyet sormuş o gün cinsiyetin belli olacağını biliyordu doktora gitmiştim..annemde oğlu olacak demiş...ben bunu defalarca aradım merak ettim hani günlük konuştuğum için bir şey oldu sandım ne tlf larıma cvp verdi nede aradı beni...ilk başlarda çok üzüldüm ama şimdi umurumda bile değil...

kızı erkeği mi var sanki eli ayağı düzgün olsun ne farkeder .çok saçma düşüncesi .inanmıyorum bu devirde hala bu konular konuşuluyor .yazık cidden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…