Kuzeninin bebeği olmuyor mu o yüzden olabilir mi acaba ? Boşver neden takıyorsun ki canım Allah analaı babalı büyütsün hayırlısı ile kucağına alırsın inşAllah
Enteresan yani ne haddineymiş sana kezban mısın korunmadın mı demek ister korunursun ister bebek yaparsın eşinle seni bağlar bu en fazla keşke biraz daha bekleseydiniz çok yenisiniz der o kadar ama hayırlı olsuun da der sevinir insan yanii. Ben 5 senelik evliyim ee bende tedavi görüyorum benim kardeşim yaşındaki kuzenlerim doğurdu ben gidip çayatım mı şimdi onlara neden hemen bebek yapıyorsunuz diye hatta ben bebek yapmadan kimse bebek yapamaz diyeyim de tam olsunben çevremdilere kendiminmiş gibi seviniyorum tam tersine zorluklarını biliyorum çünkü.
amin inşş
valla bilmiyorum korunduğunu söylüyor hatta bana korunmadım diye kızdı işte .demodelik olarak görüyor hemen çocuk sahibi olmayı .30 yaşından önce düşünmüyormuş .
İyi günler .Ben forumda yeniyim .Çok büyük bir dert değil ama canımı sıkan bir konuyu açmak istedim ..Benim bir kuzenim var yaşıtız .O benden daha önce evlendi .Ben yeni evlendim sayılır .Hamile kaldım .Kuzenime söyledim .Bana kezbanmısın hemen hamile kalıyorsun korunmadın mı dedi ?Bende öyle kaldım ikimizde istedik dedim korunmadık .Bu seferde evliliğiniz oturmadan bu işlere kalkışmısınız soununuz hayr olsun falan birşeyler dedi .Bende ne diyorsun sen diye çıkıştım .Bir tebrik bile etmedi beni .Biraz öncede facede gördüm selam yazdım cevap bile vermiyor bana .Bana cephe aldı resmen .Anlam veremiyorum bu tavrına .
İyide ona ne ki yani herkesin kendi tercihi genç anne olmak çok güzel bence , acaba gerçekten korunuyor mu ki belkide olmuyor öyle söylüyor kimbilir. Sende pek üstüne düşme hiç üstüne düşme ne enteresan insanlar varya insan bir tebrik eder
Böyle haddini bilmeyen insanlara çok kızıyorum. Evlenecek olgunluğa gelen 2 insan yataklarından sanane yaaa. Tamamen kıskançlık gibi geldi bana da. Böyle şeyler aile arasında çok konuşulur “ımm bak senden sonra evlendi hemen hamile kaldı, senin yok mu??” bu lafı duyma olasılığı bile çıldırtmıştır onu.
boşver konuşmasın senle daha iyi değil mi:)
bebek evlilkteki en güzel şey, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
bana sorarsan kıskançlık anlam veremeyecek bişey yok..
kezban mısın ne demek yaaa
ben yerinde olsam bir daha iletişim kurmak için uğraşmam.
amin ama üzücü .sonuçta çocukluğumuz birlikte geçti .araya böyle soğukluk girmesi kötü oldu .neden böyle tavır aldı anlamadım .kendi çocuk istemiyorum diyor halbuki .
Annelik icgüdüsel birsey ve hamile kalamayan bayanlar istemeden de olsa kiskaniyorlar yada daha dogrusu özeniyorlar..kuzeninizde her ne kadar ben istemiyorum desede bana sanki olmuyor gibi geldi cünkü fazla tepki göstermis..öyleki daha tebrik bile etmeden seni suclamis.. ona zaman ver ve üstüne gitme bu fikre alismasini bekle..benimde hamileligim sirasinda böyle birsey basima geldi insan kendini suclu gibi hissediyor..sen bebegine yogunlas öyle güzel duygular yasicaksin ki 9 ay boyunca..benim oglum 6 aylik halen hamile bayan gördügüm zaman keske bende olsam diyorum:))bebegini saglikla kucagina almani dilerim...kuzeninde yakinda düzelir ama sana bu sekilde konusmasina bir daha izin verme ama üzülmede bebekler anneleri üzüldügü zaman onlarda üzülüyor..
hamilesin, seni üzmesine izin verme,
yolunuz burda ayrılıyor demek, fikir çatışması olabilir,
o eski evli, sen ona hiç kızım çocuk yap diye baskı yaptın mı? hayır. o zaman oda sana yapamaz..
Hem kıskanmış hem de sizden önce evlendiği için "ben oldum" havalarına girmiş.
Canını sıkmak istemiş,başarmış da.
Ne ayıp ya,düşünme arkadaşım,canını sıktığına değmez.
aklı başında olgun yetişkin insanlarsınız .
hamıle kalırken kuzenınıze mi danışmanız gerekıyordu ?
kendısı sizden önce evlenmıs yaa ,güyya ablalık taslıyor
size,ben herşeyi bilirim sen yenı evlenırken ben o yollardan
geçtım edasıyla ...
sizin hamile kalmanızla kezbanlıgın ne alakası var anlamadım .
şükür lügatımıza yeni bır terım eklendıde ,herseye bu terımle
tepki veriyoruz artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?