Kuzenimin anlamsız tavırları ?

sakıın üstüne düşme kızım ya..sen ne yaptın ki..?

o ilkönce tebrik edecek iyi dleklerde bulunacak unutma...sen bekle ondan..

ona göre benim yaptığım cahillik .öyle diyor .çocuk sahibi olmak istiyor olamıyorsa onun için üzülürüm ama istemediğini söylüyor bilmiyorum bu kadar sert tepki vermesi normal değil tabi
evet benden önce evlendi epey .evlendiğindede bu tarz şeyler yaptı bana gerçi .ama ben oralı olmadım pek .ben evlendiğimde bayağı yardım etti bana ama .böyle olmasına üzüldüm .bende tavrımı alıcam artık haklısınız .

sanki çocuğa sponsor olcak masraflar ona yüklenmiş :) sanane arkadaş yaa sen ne diye ters yapıyosun dimi ama :) boşver takılma dünyadaki en güzel duyguya sorumluluğa sahipsin şuanda ben bebek isteyen biri olarak imreniyorum şuanda sana kendini özel hissetmene engel olucak herkesi çıkar hayatından takılma bunlara...ALLAH analı babalı büyütmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

sakıın üstüne düşme kızım ya..sen ne yaptın ki..?

o ilkönce tebrik edecek iyi dleklerde bulunacak unutma...sen bekle ondan..

öyle yapıcam bende .artık mesafemi koyucağım .kendi isterse konuşsun ama oralı olucağını sanmam .çünkü bir kaç kez konuşmaya çalıştım ama ya cevap vermedi yada yoğunum dedi .

Canım ya,bir de şöyle düşündüm,biz hemen aa ayıp etmiş filan diyoruz.Belki gerçekten istiyordur ama olmuyordur.Kadınlar bu konuda gerçekten çok hassas,gerçekten kıskanmış ve canı yanmışsa bir anda öyle bir tepki vermiş olabilir.
Sen keşke şakayla "hadi sende yap bitane beraber büyütelim" filan deseydin...(tabi yanlış anlamayacağını düşünüyorsan)

amin ama üzücü .sonuçta çocukluğumuz birlikte geçti .araya böyle soğukluk girmesi kötü oldu .neden böyle tavır aldı anlamadım .kendi çocuk istemiyorum diyor halbuki .

öyle dediğine bakma..

bana hiç öyle korunuyor gibi gelmedi..(bilemem belki öyledir)

yani kendinden emin olan ve gerçekten çocuk düşünmeyen bir insan başkasının hatta kuzeninin bebek haberine neden bu kadar bozulur?

resmen bozulmuş..
şimdi sen hamilesin ya, aile akrabalar arasında ilgi alaka sende olacak, bebek doğunca hastane mevlüt vs vs ondan önce sen yaşayacaksın..hoşuna gitmemiş..ne alakaysa? komik bir zihniyet..

fesatlanmış resmen..eşin haklı üstünde durma..
arada soğukluk varsa sebep o..
o düşünsün...

amin canım .inşş seninde olur tez zamanda bebeğin .boşverdim bende yapılcak birşey yok .kendi isterse adım atsın ama hiç sanmıyorum çünkü çok tavırlı .

evlenip hemen hamile kalanlar 'kezban' mı oluyormuş??? ilginç bir yaklaşım:44:
her şeye bir bahanesi olan, durduk yere bir kulp bulan insanlardan oldum olası şüphelenmişimdir!!! kendi insan olsaydı tebrik ederdi zaten

bebeği olmuyorsa üzülürüm ama yinede böyle tepki vermesi yanlış bana göre .kadınlar evet çok hassas bu konularda ama onun annesinin bir lafı vardı bana ben onlara göre biraz geç evlendim .o yüzden bebeğin olmaz ilerde evlen artık gibilerinden birşey demişti bana yengem .o an içim çok acımıştı .o zaman eşimle daha tanışmıyorduk bile .şimdi hamile kalınca ne bileyim sevindim işte belki problem olur diye korkuyordum .ben bebek konusunda daha önce konuşmamıştım onla ama bilmiyorum allah isteyenlere nasip etsin ama bu tavrı çok itici .

Ben tavır al konuşma demiyorum..yanlış anlama..

ama ben olsam arayıp, alttan alıp aman benle konuşsun vs olaylarına girmem..

sebebini bile bilmediğin bir tavır yapıyor sana..

aklı başında bir insansa o açsın tel..nasılsın nasıl gidiyor, hadi hayırlısı bakalım vs..tarzında konuşsun..

tabii bilemem yani kardeş gibi büyüdük demişsin kıyamaz belki sen üstüne düşersin ama bence üstüne düşme..yoksa karşılaşınca falan sen normal davran..

evliliğin oturması için beklemek gerekiyormuş öyle dedi .

evliliğin oturması için beklemek gerekiyormuş öyle dedi .

valla canım o çok bilmiş kuzenin kaç senelik evli bilmiyorum ama demek ki kendi evliliği daha oturmamış ki abuk subuk konuşmuş...
ben 29 yaşındayım daha bu yaz evleneceğim allah nasip ederse ve hemen çocuk düşünüyorum bu durumda hepimiz kezbanız!!! yaşasın kezbanlık

kuzenden çok akrdeş gibiydik bide benim kardeşim yok bi tek o vardı benle yaşıt ve kız .diğerleri ya benden çok küçük yada byük yada erkek .bir tek o vardı yaşıtım anlaşabileceğim .o yüzden üzüldüm .tavır derken bende aramam sormam faceden yazmam demek istedim .ondan bekleyeceğim ama onunda adım atıcağını sanmam .

aynen..

sen iyi bir haber verirsin karşındakine o seni pişman eder..böyle olaylarda mutlaka fesatlanma var..

oğlumu ilkokul 1.sınıfta özel okula yazdırmıştık(şimdi devlet okulunda)..neyse, bir arkadaşa o zaman söylemiştim sorup duruyordu..hangi okula verdiniz falan diye..

ben heyecanla söyledim hayırlı olur inşallah falan diye ..bana dedi ki: kızım ben de sizi akıllı sanırdım özel okula çocuk verilir mi kafayı mı yediniz?

niye bile demedim..cevap hazır bende..

ee napalım şekerim para çok olunca (alakası yok) devlet okuluna neden vereyim? nereye harcıcaz bu paraları:))) .

öyle kalmıştı..

bazı insanlar da..gel beni boz...diyor zorla..

ama takılmadım hiç bir daha hiç sormadı okul nasıl gidiyor diye..

bende 26 yaşında olucam yakında .bide tek çocukla kalmak istemiyorum .iki tane istiyorum inşş olur .yani tabikide artık insanlar daha geç evleniyor eskiye oranla .bundan dolayı hemen çocuk yapmak istiyor haliyle .yoksa bende beklemek isterdim bir kaç sene evliliğimi oturtuktan sonra bebek yapmayı ama biyolojik saat işliyor bir yandan da.

evet hep kötü niyetten oluyor işte bu durumlar .

Yaptığı her halükarda ayıp tabi,ne bileyim iyi niyetli olmaya çalışmak lazım bazen ama bunu anlayan insan var anlamayan insan var.

Ablamın küçük görümcesinin çocuğu olmuyor.Ablamın ilk hamileliğinde ablamı arayıp "yenge ben hastaneye gelmek istemiyorum,görünce üzülürüm,senin de canını sıkmak istemiyorum,eve ziyarete gelirim" demişti.Birileri hemen " aa ne ayıp abisinin çocuğunu görmeye gelmiyor" filan demişlerdi.Ben bile düşünmüştüm yani.
Sonra mevlüte geldi tabi kız ağlamaktan canı çıktı.Çok üzülmüştüm.Herkes çok üzülmüştü.

O yüzden dedim,hemen önyargılı yorum yapmak istemedim.
Sen ne olursa olsun düşünmemeye çalış.

tövbe tövbeeeeeeeeeeeeee iyi demişsinizarkadaşınızda hakikaten resmen kıskanmış barizin böylesiiiii pess valla böyle insanlar var ne yazık ki canım inanırım..ben evlilik hazırlığındayım her şeyime kulp buluyorlar gülüp geçiyorum boşuna dememişler kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş diye böyle insanlar hayatımızda maalesef hep olacaklardır gülüp geçmek lazım...birde sizde olan bir şeye tüüüü kaka derler aradan zaman geçer tüüü kaka olan şeyi kendileri de alır yada nerden aldın derler

bebeği olmayan kadınların hamile yada bebekli kadın görünce üzülmesini anlayabilirim tabi ama böyle laf sokmak kötü oluyor gerçekten .onlar hassas anlıyorum ama bende en hassas dönemimi geçiriyorum şu an .bilmiyorum bende öyle duygular pek yoktu kuzenimde diğer kuzenlerimde arkadaşlarımda hep benden önce evlendiler bebek sahibi oldular ama ben hiç kıskanmamıştım o yüzden bu tavırlar bana yabancı geliyor .

Valla özeniyorum ben sizin gibi hazır cevaplara ya..
Ben öyle düşünsem bile söyleyemezdim herhalde.Helal olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…