haklısın eşimde kızıyor bana buna takdığım için .zaten ben üstüme düşeni yaptım bugün yine konuşmaya çalıştım konuşmadı .artık bir adım atıcağımı sanmıyorum .bilmiyorum ki canım istemiyoruz diyordu ama olup olmadığını bilmiyorum yani .allah her isteyene versin .
Cahilce bir zihniyet sergilemiş..
O senden önce evlendi diye hamilelik bebek olaylarının sıraya bakacağını ve belki de senden önce onun yaşayacağını planladığı için şaşkınlıkla ve biraz da hasetle öyle söylemiş..yani işin için de biraz çocukluk etmesi biraz da fesatlanması var..
kimsenin ne dediği önemli değildir..istemişsiniz Allah vermiş..şükret.kim ne derse desin..
kuzeninle bu konuyu konuşmak vs için de ortam yaratmaya çalışma..
sen şimdi belki özür diler belki konuyu açıklama yapar sana diye bekliyorsun bilinçaltında biliyorum ama boşver hiiiiiiçç oralı olma..
o sana sorsun nasılsın nasıl gidiyor hamilelik diye..hamile olan sensin ..
Gurur yapıcak birşey yok ki .İnsanız herşey başımıza geliyor .Bende anlamıyorum bu tavırları .Çok sert bir tepki verdi yani tamam güzel birşekilde erken oldu diyebilirdi ama ağır oldu şu anda konuşmuyor benle .
sakıın üstüne düşme kızım ya..sen ne yaptın ki..?
o ilkönce tebrik edecek iyi dleklerde bulunacak unutma...sen bekle ondan..
amin ama üzücü .sonuçta çocukluğumuz birlikte geçti .araya böyle soğukluk girmesi kötü oldu .neden böyle tavır aldı anlamadım .kendi çocuk istemiyorum diyor halbuki .
sanki çocuğa sponsor olcak masraflar ona yüklenmiş :) sanane arkadaş yaa sen ne diye ters yapıyosun dimi ama :) boşver takılma dünyadaki en güzel duyguya sorumluluğa sahipsin şuanda ben bebek isteyen biri olarak imreniyorum şuanda sana kendini özel hissetmene engel olucak herkesi çıkar hayatından takılma bunlara...ALLAH analı babalı büyütmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Canım ya,bir de şöyle düşündüm,biz hemen aa ayıp etmiş filan diyoruz.Belki gerçekten istiyordur ama olmuyordur.Kadınlar bu konuda gerçekten çok hassas,gerçekten kıskanmış ve canı yanmışsa bir anda öyle bir tepki vermiş olabilir.
Sen keşke şakayla "hadi sende yap bitane beraber büyütelim" filan deseydin...(tabi yanlış anlamayacağını düşünüyorsan)
ona göre benim yaptığım cahillik .öyle diyor .çocuk sahibi olmak istiyor olamıyorsa onun için üzülürüm ama istemediğini söylüyor bilmiyorum bu kadar sert tepki vermesi normal değil tabi
evet benden önce evlendi epey .evlendiğindede bu tarz şeyler yaptı bana gerçi .ama ben oralı olmadım pek .ben evlendiğimde bayağı yardım etti bana ama .böyle olmasına üzüldüm .bende tavrımı alıcam artık haklısınız .
evlenip hemen hamile kalanlar 'kezban' mı oluyormuş??? ilginç bir yaklaşım:44:
her şeye bir bahanesi olan, durduk yere bir kulp bulan insanlardan oldum olası şüphelenmişimdir!!! kendi insan olsaydı tebrik ederdi zaten
evliliğin oturması için beklemek gerekiyormuş öyle dedi .
Ben tavır al konuşma demiyorum..yanlış anlama..
ama ben olsam arayıp, alttan alıp aman benle konuşsun vs olaylarına girmem..
sebebini bile bilmediğin bir tavır yapıyor sana..
aklı başında bir insansa o açsın tel..nasılsın nasıl gidiyor, hadi hayırlısı bakalım vs..tarzında konuşsun..
tabii bilemem yani kardeş gibi büyüdük demişsin kıyamaz belki sen üstüne düşersin ama bence üstüne düşme..yoksa karşılaşınca falan sen normal davran..
evlenip hemen hamile kalanlar 'kezban' mı oluyormuş??? ilginç bir yaklaşım:44:
her şeye bir bahanesi olan, durduk yere bir kulp bulan insanlardan oldum olası şüphelenmişimdir!!! kendi insan olsaydı tebrik ederdi zaten
valla canım o çok bilmiş kuzenin kaç senelik evli bilmiyorum ama demek ki kendi evliliği daha oturmamış ki abuk subuk konuşmuş...
ben 29 yaşındayım daha bu yaz evleneceğim allah nasip ederse ve hemen çocuk düşünüyorum bu durumda hepimiz kezbanız!!! yaşasın kezbanlık
aynen..
sen iyi bir haber verirsin karşındakine o seni pişman eder..böyle olaylarda mutlaka fesatlanma var..
oğlumu ilkokul 1.sınıfta özel okula yazdırmıştık(şimdi devlet okulunda)..neyse, bir arkadaşa o zaman söylemiştim sorup duruyordu..hangi okula verdiniz falan diye..
ben heyecanla söyledim hayırlı olur inşallah falan diye ..bana dedi ki: kızım ben de sizi akıllı sanırdım özel okula çocuk verilir mi kafayı mı yediniz?
niye bile demedim..cevap hazır bende..
ee napalım şekerim para çok olunca (alakası yok) devlet okuluna neden vereyim? nereye harcıcaz bu paraları:))) .
öyle kalmıştı..
bazı insanlar da..gel beni boz...diyor zorla..
ama takılmadım hiç bir daha hiç sormadı okul nasıl gidiyor diye..
aynen..
sen iyi bir haber verirsin karşındakine o seni pişman eder..böyle olaylarda mutlaka fesatlanma var..
oğlumu ilkokul 1.sınıfta özel okula yazdırmıştık(şimdi devlet okulunda)..neyse, bir arkadaşa o zaman söylemiştim sorup duruyordu..hangi okula verdiniz falan diye..
ben heyecanla söyledim hayırlı olur inşallah falan diye ..bana dedi ki: kızım ben de sizi akıllı sanırdım özel okula çocuk verilir mi kafayı mı yediniz?
ee napalım şekerim para çok olunca (alakası yok) devlet okuluna neden vereyim? nereye harcıcaz bu paraları:))) .
öyle kalmıştı..
Yaptığı her halükarda ayıp tabi,ne bileyim iyi niyetli olmaya çalışmak lazım bazen ama bunu anlayan insan var anlamayan insan var.
Ablamın küçük görümcesinin çocuğu olmuyor.Ablamın ilk hamileliğinde ablamı arayıp "yenge ben hastaneye gelmek istemiyorum,görünce üzülürüm,senin de canını sıkmak istemiyorum,eve ziyarete gelirim" demişti.Birileri hemen " aa ne ayıp abisinin çocuğunu görmeye gelmiyor" filan demişlerdi.Ben bile düşünmüştüm yani.
Sonra mevlüte geldi tabi kız ağlamaktan canı çıktı.Çok üzülmüştüm.Herkes çok üzülmüştü.
O yüzden dedim,hemen önyargılı yorum yapmak istemedim.
Sen ne olursa olsun düşünmemeye çalış.
aynen..
öyle kalmıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?