Kuzenimin aptal yerine konulmasi

Cartedor

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
1.941
2.668
333
Iyi aksamlar kizlar, ben kuzenim icin cok uzuluyorum ve napicami bilemiorum artik. Anlatiyorum anlamiyo. Bu iki sene once biriyle cikmaya basladi, onceleri ilgiliydi ama 4 ay sonra fln bitti. Isi gucu yok bizim aile dostu bunlar ve ailede kimse sevmez serseri gibi gorulur ve dogrudurda ama sevmis bizim kiz bi kere. Ne desem anlamiyo. Bu adam bununla 6,7 ay hic mesaj atmiyo. Sonra bi gun hic bisey olmamis gibi geri geliyo bizim kizda hemen inaniyo. Mal yerine koyuluosun diorum sen kendine bak diyo ( benim oyle bi durumum yok, konusmak istemedigi icin) napabilirim ona dogruyu gostermek icin yardim edin bana. Simdiden tesekur ederim yorumlariniz icin

Ne yapilir ki bilemedim umarim büyük bi darbe almaz :( gerçeği kendisinin görmesi lazim :(

bence yaşayarak öğrenmekten başka yapabilecek bir şey yok.
sizin onu soğutmaya çalışmanız belli ki onu daha çok karşı tarafa çekiyor.
sonuçta küçük değildir dimi

Kendi haline birak. Madem sen kendine bak diyor,gorsun halini. Bu ne ukalalik? Demek ki kullanilmak hosuna gidiyor. İkiside mutlu durumdan sen neden kötü olasin ki? Bosverrrr. Kendi dusen aglamaz

Off bende bilmiorum napimir kendiside gormuyo kac kere yapti ayni seyleri :KK43: Vok uzuldum tam bitti diyodum bugun yine inanmis bizim kiz

bence yaşayarak öğrenmekten başka yapabilecek bir şey yok.
sizin onu soğutmaya çalışmanız belli ki onu daha çok karşı tarafa çekiyor.
sonuçta küçük değildir dimi
18 yasinda, dogru soyluosun biz soyleyince kotu oluyoruz onun mutlulugunu istemioruz kiskanioruz, oyleymis

Kendi haline birak. Madem sen kendine bak diyor,gorsun halini. Bu ne ukalalik? Demek ki kullanilmak hosuna gidiyor. İkiside mutlu durumdan sen neden kötü olasin ki? Bosverrrr. Kendi dusen aglamaz
Ben onun icin uzuluyorum onu bu durumdan kurtarmaya calisiyorum, babasi bile duydu bu olayi bida konusmicaksin dedi ama yok. Adam hic guvenilir deil taniyoruz ailecek

Ben onun icin uzuluyorum onu bu durumdan kurtarmaya calisiyorum, babasi bile duydu bu olayi bida konusmicaksin dedi ama yok. Adam hic guvenilir deil taniyoruz ailecek
Tamam da seni de dinlemiyor ki? Ay bir de ukala,sen kendine bak falan demeler. Senle kötü olacak sonunda.

Ev
Tamam da seni de dinlemiyor ki? Ay bir de ukala,sen kendine bak falan demeler. Senle kötü olacak sonunda.
evet dinlemiyor, belki sogutabilirim kendisinden bi sekilde diye dusundum ama napabilirim bilmiorum. Siz haklisiniz galiba kendi haline birakmaliyim

Şimdi bu yaşlarda herşeyi ben biliyorum havasındadir.
Herkes kötü dedikçe o iyi der.hatta daha da bağlanır. O yüzden üstüne gitmeyin.istemeden yanlışı seçmensine sebep olursunuz sonra.

Tesekkur ederim arkadaslar, dediniz gibi ben karismicam artik. Kendi gorur insallah cok gec olmadan

Back
X