çok ilginc bi durum gercekten madem cekip gidecekti ne diye evlendi ki :S 12 gun ya saskınlıktan resmen agzım acık okudum
ne gibi bi amacı vardı acaba merak ediyorum ??? altın içinde evlenecek değildir heralde :S ne diyecegimi bilemedim ki...
kuzeninin durumu gercekten kötüdür Allah yardımcısı olsun ya
bana kız bakire değil gibi geldi kuzeninle de sözde evlenip millete evlendi artık o yüzden bakire değil süsü vermeye çalışmış gibi geldi
Şok oldum resmen ya ne insanlar var hayatı mahvedip gidiyorlar. Ne kadardır birliktelerdi ki bence bunun öncesi falan olmalı bir tartışma bir şeyler??
bana kız bakire değil gibi geldi kuzeninle de sözde evlenip millete evlendi artık o yüzden bakire değil süsü vermeye çalışmış gibi geldi
yorucu yıpratıcı bir süreç olur kuzenin için ama bir rapor falan istese mahkemeye sunmak için bilmiyorum bu şeyleri ama boşanmayı kabul etmeyip uğraşabilir sıkıcı bir süreç olur işte hukukla ilgili olanlara sormak lazım
canım öncelikle tabiki bu çok rahat anlaşılabilir.eğer daha önce ilişkiye girmişse doktor bunu hemen anlar 15 günlük ilişkiyle 1 yıllık ilişki aynı değil doktora götürün canım ve rapor alın mahkemeye sunun maddi manevi tazminat davası açın kolay gelsin
belkide kız evlilikte anlaşamıcagını düşündü böyle bakire kalıyım bana dokunmasın dedi, ya da kızın sorunları olabilir, tartışma falan çıkmış, acaba birine intikam olsun diye mievlendi sonra pişman oldu vs.?
bunlar mahkeme yoluyla yaptırılır ancak herhalde değil mi yoksa kız hiç bir şeyi kabul etmiyor
bunlar mahkeme yoluyla yaptırılır ancak herhalde değil mi yoksa kız hiç bir şeyi kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?