kuzenimin başına gelenlere şaştık kaldık ne yapmalıyız?

peki o arkadaşınızın abisi herhangi hukuki bir yola başvurdu mu ne yaptı?

yani bence de iki ihtimalden biri ve dediğin bence de ağır basan ihtimal

düğün öncesinde 1yıl geçirmediler 8-9 ay olması lazım

kısa bir süre de değil aslında. bu süreçte kendini hiç mi göstermemiş ki bu kız ya da kuzeninin babasının ölümünü mü kullanmışlar düğün ve ayrılık için anlam veremiyorum. yani boşlukta oluşunu kullanıp sonra da durumu farklı yöne çekiyorlar gibi geldi. tabi arkadaşın dediği gibi baska bir erkek arkadasının olması da yüksek ihtimal..

tatlım gercekten kuzenının durumunu dusunemıyorum bıle .gercekten cok zor bır surec Allah sabır versın .ve kesınlıkle psikiyatriste gıtsın .yasadıklarını tek basına atlatamaz .sasırıyorum boyle ınsanlara gercekten .kız dan cok kızın aılesıne sasırdım .nasıl anne baba bunlar ınanamadım .yapıcı olacaklarına yıkıcı oluyorlar utanmadan bır de sıze hakaretler savurmuslar .ne hakları vardı kı bu cocugun hayatını bıtırmeye .yanı bu cocuk nasıl toparlanabılır gercekten sasıyorum ,gelecekte nasıl bırı olabılır .ılla tekrardan yıne evlenecek .pekı bu cocuk o kadına guvenebılecek mı? o kadını da eskı esı gıbı gorup sureklı suphe duyacak . kesınlıkle psikiyatristten yardım almayı onerırım .

kuzenizin başına gelen olayın benzeri bizim bir akrabamıza da oldu canım 5 yıl önce falan gelin evlendikleri gece eve geldiklerinde kendini 2 kattan atmış bacağa kırılmıştı kaç ay yattı kayınvalide görümce hep baktı altından pisliğini bile almışlar düşün biraz iyi olunca damat birlikte olalım demiş bu salak yine atmış kendini sonra kolunu kırmış hastneye kaldırmışlar kızın ailesi gelmiş damat istemiyorum artık demiş alın kızınızı başınıza çalın doktorlara da durumu anlatmışlar kız birlikte olmak istemediğim için attım kendimi ölmek istedim demiş polis de gelmiş tutatanak tutmuşlar tek celsede boşandılar 5 kuruşta para alamadı ama bu kızın psikolojisi bozukmuş bide bu olay köy yerinde oldu yani görücü usulu bikaç kere görüşüp evlendiler 3 gün düğün yaptılar kıza evi saray gibiydi köy yerinde olduğu halde çok özendiler insanlar çok mahçup oldu ele güne...sizin gelin diğer arkadaşların dediği gibi ya bakire değildi yada birisine inat evlendi kuzeniz için zor bir durum tabi ama ona karılık yapmayan birine sonuna kadar savaşsın boşanmasın elbet neden yaptığını itiraf edecek

artık başka birinin olup olmadığını zaman gösterecek olan benim kuzenime oldu

bir daha evlensede güven problemi yaşayacak evet
şu an hiçbir şeyi kabul etmiyor ama ilerleyen zamanlarda pskolojik yardım şart

peki o arkadaşınızın abisi herhangi hukuki bir yola başvurdu mu ne yaptı?

hukukı bır yola basvurması ıcın bır sebebı yoktu .kız bakıre olmadıgını ınkar etmedı .kactıktan sonra benı arama ben sevgılıme kactım dedı .ne yapabılırdıkı arkadasımın abısıde bu durum karsısın da bırsey yapamadı tabıkıde.ama senın kuzenın dava acabılır .kız oncelıkle olmayan bırseyı oldu dıye ıtıraz edıyor .bu bence sızın elınızde cok ıyı bır koz .her sekılde bu kozla onunla ugrasabılırsınız .ve ugrasın da .dava acın .mahkeme emrıyle mecburı bakırelık raporu cıkartacaktır.bakırelık yenı mı kaybetmıs ya da daha onceden mı kaybetmıs bu kesın cıkacaktır .buna karsılık bır kazancınız olmaz ama en azından aılesı kızlarının ne oldugunu bılırler .bu da bence yeterde artar .

artık başka birinin olup olmadığını zaman gösterecek olan benim kuzenime oldu

Allah yardımcısı olsun tatlım. bu aralar onu yalnız bırakmamaya çalışın. her ne kadar doktor desteğini kabul etmese de sizlerin desteği çok önemli rol oynar

eminim ailesi de neyin ne olduğunu biliyordun
anneside işin içindedir

eminim ailesi de neyin ne olduğunu biliyordun
anneside işin içindedir

annesı de bılıyorsa zaten planlı bır evlılık oldugu cok net.kı annesı telefon da hakaretler savuruyorsa sonuc bellı .planlı evlılık .ama dedıgım gıbı kesınlıkle ortada eskı sevgılısı var.tatlım etme bulma dunyası .bılıyorum cok zor surec .ama herkez hakettıgının karsılıgını alır.

Aynı olay benim bir akrabamın başına geldi.

20 gün evli kaldılar. Cinsel ilişki hiçbir şekilde olmadı.

Kız bir güzel tazminat davasıda açtı 30 bin tl lik.

Şiddet uygulamış güya.Hepsi yalan.İşin içinde annesi abisi babası hepsi varmış.

Kız bakire değilmiş herkes öyle diyor.

Bizde öyle tahmin ediyoruz.

Kız giriş çıkış yapmış anlayacağınız.Hala nafaka ödüyor kıza.

Böyle uyanıklar var.

Aynı olay değil de benzer birşeye şahit oldum. Bizim buradan bir kadın kızı kilolu kimse beğenmez diye araya birilerini soktu sanki karşı taraf kızı istedi gibi bir olay oldu. Oğlan tarafıda kızın baba tarafından akraba. Hadi kız tarafı adım attı biz on adım atalım diyerek kızı istediler ve nişanladılar. Aslında oğlan pek istemiyordu. İlk zamanlar kızın ailesi kızıyla ilgilenmiyor diye laf söylerken son zamanlarda bir anda değiştiler. Sorun olmayan şeyleri sorun gibi gösterdiler mesela oğlan bir kere arabayla gelmiş, nişanlısını ve nişanlısının erkek kardeşini gezmeye götürmek için izin istemiş. Kızın babası birden bağırmaya başlamış, "benim kızım o.......mu sandın f........ mi sandın öyle kapıya arabayla dayanıyorsun sen kim oluyorsun benim kızıma böyle hakaret edersin diyerek müthiş bir kavga çıkardılar ve sonucunda nişanlar atıldı, düğüne 2 hafta kala... Oğlan tarafı kız tarafının durumu kötü diye onlara masraf bile yaptırmadılar, düğün alışverişi bile yapıldı, gelinliğine kadar. Kız nişanı atar atmaz bir de duyduk ki teyzesinin oğluyla nişanlanmış. Meğer kızın teyzesi nişandan sonra demiş ki "kızı vereceğinizi bilseydim baştan isterdim" diye. Anne babasıda tamam biz halledicez diyerek bu olayları çıkardılar. Belki benzer bir olay olmuş olabilir. Allah sabır versin.

çok şaşırdım ya insanlarımız bu kadar düştü demek... mutlaka hukuki yolları arayın en yakın zamanda bir avukatla görüşün, kuzeninizin psikolojisi mutlaka zorluk çekecek ama bu yaptıkları da onların yanına kalmamalı... bana kalırsa da bakire değil, annesiyle planladığı müthiş bir oyun... ama her hangi bir dava açılır da bakire olduğu görülürse bu sefer o açar mı ki manevi tazminat davası fln :s

Buna benzer bir hikaye sevgilim anlatmıştı.

Oğlan bir kızla tanışıyor, seviyor, evleniyor, düğünden 1 hafta kadar sonra eve bir geliyor ki eşyaların, altınların yerinde yeller esiyor.
Kız taşımış götürmüş her şeyi, bir de yalancı şahitler bulmuş, mahkemeye vermiş, şiddet görüyorum diye.
Bi de güzel nafaka bağlatmış kendine.
Sonradan öğrenmişler ki kızın bunu 3. yapışıymış, 3 kere evlenmiş boşanmış bu şekilde yani, ailesiyle beraber çete şeklinde çalışıyorlarmış.
Yani 40 yıl düşünsem bu şekilde mal mülk para sahibi olmak gelmez aklıma, pes.

Kuzeninize acımadım sırf kız etiketli meslek sahibi diye yapılan evliliklere kızıyorum her şey 4/4 olsun,olmamış işte içinde verilmış emek yok sevgi yok sadece menfaatler var herkese ders olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…