- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
evet öyle gerçekten ama sevince gözü öremüyor insanın galiba
tatlım bu kız daha onceden sevgılısıyle cınsellıgı yasamıstır .kendı aılesıne karsı aklanmak amaclı kadınlık yaptım o'na demıstır .buyuk ıhtımalle eskı sevgılısıyle kavgalılardır sırf nıspeten evlendı .evendıkten sonra da eskı sevgılısyle gorusmeye baslamıslardır telde .aydın'a da sevgılısını gormeye gıtmedıgı ne malum .yanı bunlar tahmın tabıkı ama benım arkadasımın abısı olayın aynısını yasadı .ve kesınlıkle boyle bır durum cıkacagını dusunuyorum .
tatlım bu kız daha onceden sevgılısıyle cınsellıgı yasamıstır .kendı aılesıne karsı aklanmak amaclı kadınlık yaptım o'na demıstır .buyuk ıhtımalle eskı sevgılısıyle kavgalılardır sırf nıspeten evlendı .evendıkten sonra da eskı sevgılısyle gorusmeye baslamıslardır telde .aydın'a da sevgılısını gormeye gıtmedıgı ne malum .yanı bunlar tahmın tabıkı ama benım arkadasımın abısı olayın aynısını yasadı .ve kesınlıkle boyle bır durum cıkacagını dusunuyorum .
düğünden ne kadar süre önce tanışmışlar ? görücü usulü demişsin ama...
düğün öncesinde 1yıl geçirmediler 8-9 ay olması lazım
kısa bir süre de değil aslında. bu süreçte kendini hiç mi göstermemiş ki bu kız ya da kuzeninin babasının ölümünü mü kullanmışlar düğün ve ayrılık için anlam veremiyorum. yani boşlukta oluşunu kullanıp sonra da durumu farklı yöne çekiyorlar gibi geldi. tabi arkadaşın dediği gibi baska bir erkek arkadasının olması da yüksek ihtimal..
tatlım gercekten kuzenının durumunu dusunemıyorum bıle .gercekten cok zor bır surec Allah sabır versın .ve kesınlıkle psikiyatriste gıtsın .yasadıklarını tek basına atlatamaz .sasırıyorum boyle ınsanlara gercekten .kız dan cok kızın aılesıne sasırdım .nasıl anne baba bunlar ınanamadım .yapıcı olacaklarına yıkıcı oluyorlar utanmadan bır de sıze hakaretler savurmuslar .ne hakları vardı kı bu cocugun hayatını bıtırmeye .yanı bu cocuk nasıl toparlanabılır gercekten sasıyorum ,gelecekte nasıl bırı olabılır .ılla tekrardan yıne evlenecek .pekı bu cocuk o kadına guvenebılecek mı? o kadını da eskı esı gıbı gorup sureklı suphe duyacak . kesınlıkle psikiyatristten yardım almayı onerırım .
peki o arkadaşınızın abisi herhangi hukuki bir yola başvurdu mu ne yaptı?
artık başka birinin olup olmadığını zaman gösterecek olan benim kuzenime oldu
hukukı bır yola basvurması ıcın bır sebebı yoktu .kız bakıre olmadıgını ınkar etmedı .kactıktan sonra benı arama ben sevgılıme kactım dedı .ne yapabılırdıkı arkadasımın abısıde bu durum karsısın da bırsey yapamadı tabıkıde.ama senın kuzenın dava acabılır .kız oncelıkle olmayan bırseyı oldu dıye ıtıraz edıyor .bu bence sızın elınızde cok ıyı bır koz .her sekılde bu kozla onunla ugrasabılırsınız .ve ugrasın da .dava acın .mahkeme emrıyle mecburı bakırelık raporu cıkartacaktır.bakırelık yenı mı kaybetmıs ya da daha onceden mı kaybetmıs bu kesın cıkacaktır .buna karsılık bır kazancınız olmaz ama en azından aılesı kızlarının ne oldugunu bılırler .bu da bence yeterde artar .
eminim ailesi de neyin ne olduğunu biliyordun
anneside işin içindedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?