hayır bu mantıklı değil kız istemez ikna olmaz zorla olmalıo zaman kuzenin madem öyle deyip ispat ettirmek için kızı doktora gitmeye ikna etmeli
o zaman kuzenin madem öyle deyip ispat ettirmek için kızı doktora gitmeye ikna etmeli
kız kuzenimle görüşmeyi kabul etmiyor ki bir şey oldu mu annesi arayıp konuşuyor.
Annesi de hakaretler ediyor kızıma iftira atıyorsun falan diye
zaten normal şartlarda kızın evlenmeden hemen önce ayrılması çok garip demek ki senin bilmediğin sorunları varmış.
tek sorun düğünden 1ay önce kuzenimin babası yani eniştem vefat etti bu durum üzerine bizimkiler çalgılı şarkılı türkülü düğün yapılamayacağını söyledi kız buna köpürdü bitti dedi
tek sorun düğünden 1ay önce kuzenimin babası yani eniştem vefat etti bu durum üzerine bizimkiler çalgılı şarkılı türkülü düğün yapılamayacağını söyledi kız buna köpürdü bitti dedi
merhaba arkadaşım. öncelikle kuzeninin başına gelen hoş bir olay değil dilerim en yakın zamnda atlatabilir... kuzeninin yaşadıklarını okudukça bir kaç ihtimal geldi aklıma. birincisi diğer arkadaşların dediği gibi namus kurtarmak ki bu çok çirkin birşey. bunu denildiği gibi doktor raporuyla kanıtlanabilir ama ne kadar yanaşır. ikincisi altınlar için olabilir; istemiyorumf alan deseler de bu bence ayak yapmaktan başka bir durum değildir. düğünden önce de tartısma cıkmıs diye yazmışsın bence kız tarafı bunu bile kullanacaktır. hani istemedik ama siz ikna ettiniz gibilerinden. boşanma davasına gelince sizinki pek anlaşmalı dava olacak gibi görünmüyor. sanırım çekişmeli olacaktır. kuzenine tavsiyem boşanma davasında vekaletini avukata versin ve davalara bile katılmasın. onu insan yerine koymayıp böyle davranan bir kişinin karşısına davada bile çıkılmaz bana göre... unuttmadan aydın konusu da işin bahanesi olmuş sanırım burda kızın ailesinin etkisi büyük ya da gerçekten ailesinin annesinin yanına gittiğine emin misiniz ?
bazı arkadaslar kızın bakıre olmama ıhtımalını dusunup bu yuzden evlenıp ,evlendım de bosandım amaclı evlılık yaptıgını dusunmusler ama bence cok sacma .kız bakıre olmasa bıle dul kalmayı nıye goze alsın .bence tek ıhtımal var o da kızın sevgılısı var .aklınıza kotu dusunce sokmak ıstemem ama ,olayın aynısını bır arkadasımın abısıde yasadı .evlendıkten 2 hafta sonra bosandılar .ılk gece fılan hıc bır sey olmamıs hep kız bır bahane bulmus .sonra kız hıc bırsey sormadan kacmıs .meger kızın sevgılısı varmıs .o surecte sevgılısyle kavgalılarmıs ,sırf sevgılısıne nıspeten evlılıgı gerceklestırms .boyle delılerde var .boyle bır durum olabılır
keşke kuzenin orada bitirseymiş
şu davranışıyla bile kız nasıl bir insan olduğunu belli etmiş
kuzenin iyi bir avukat bulup kırılan gururunu bir nebze olsun düzeltmeli
kızın hareketleri çok kötü yazık olmuş kuzenine ama hakkını hukuk yolunda sonuna kadar arasın
İnşallah mücadeleyi de kazanır
ama sevgilisine kaçmış olsa ben ona 10gün kadınlık yaptım dermiydi?
eğer öyleyse bile bir insanın onuruyla oynamak çok kötü kuzenim mahvoldu resmen
inşallah yaptıkları yanına kalmamalı
bir insanın sevgisi,onuru,gururu bu kadar çiğnenemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?