- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
kadın büyük ihtimalle senin uyuz olduğunu farketti oynuyo. başka açıklaması olamaz. sen de yazın tatile vs biyere gitcek misiniz ya da böyle evinde aldığın yeni eşyaları takıları vs resmini çek çek yolla. bıktır onunapıcam ben bunu anlamadım???? dedim
o da belki seversin teyzesi dedi
çıktım ben de bırsey yazmadım
Sıkıldım artık inanın iyice b... Nu cıkardı cidden:)
Ben bi tek vajinama uzuldum yalan yok :):) Nasıl bilmiyorum ama seni anlıyorum cidden.
Ya en basiti vücudunda geri dönüşü olmayan değişiklikler oluyor.
Sevgili annem 0 bedenken sayemde artık 40-42 giyinmeye başlamış
Of bir de çok ağlayan bir bebekmişim, kadın resmen 1 sene kadar sabah akşam benim yüzümden sinir krizi geçirerek yaşamış. Eh bir daha bu insan eski haline döner mi? Tabi hayır!
Bebek ağlasa ben de karşısında ağlarımBen bi tek vajinama uzuldum yalan yok :)
Onun haricinde fitim...ha birde gobegin sklasmasi lazim
ben 40 kg ile hamile kaldim simdi 50 lerdeyim
Hele bir kol kasi yaptim ki sorma
ahanda demin tam 1 saat koridorda gezdirdim 6 kg bebeyi
daha dogrusu kendini gezdirdi beyefendisizdi simdi
cok acayip biliyormusun...muthis sinir yapiyorsun kendini yiyorsun...canima kastim Mi vardi diye sizlaniyorsun ama karsinda muhattab yok
Aynen ..bana da cok urpertici geliyordu...hem mucize hem urpertirci...hep dusunurdum bunun baska bir yolu olmali...Ben de 2.yi doğurur muyum, orası muamma, yapmama kararı almıştım ben zaten, hele de bu yaşadıklarımdan sonra. Gerçekten kolay değil hamilelikti doğumdu.
Vücutta bir şey büyüyüp dışarı çıkıyor yahu, kolay mı
Bunlarin hepsi hrpsi bende vardi inanirmisin ?Bebek ağlasa ben de karşısında ağlarımbakışa bakışa ağlarız.
Bir de bir şey olur korkusu ile paranoyada ölürüm herhalde. Yedirmek, üstünü değişmek falan, ufff ekstra dikkat. Bir de uyurken boğulur falan diye daha beter korkarım. Şimdi sahip değilim evet, ama bir an hayal ettim, çok kolay bağlanırım ben. Beni çok zorlar.
Geçenlerde rüyamda gördüm, oğlum vardı. Sabah uyandım, bir boşluk hissetmiştim. Hiç evleneyim, çocuk yapayım isteğim de yok ama yine de bağlanma huyum işte...
Allah bağışlasın minik oğlanı :)Bunlarin hepsi hrpsi bende vardi inanirmisin ?
O yuzden ben cok degistim diyorum ya...cunku oyle bir bakiyorsun ki o ic guduyle cocuguna kendi kendine hayran kaliyorsun :) sen bile sasiriyorsun kendine...
hele bir dogur gunun birinde ...kendine yeniden asik olacaksin
o potansiyelini bi gor yani :)
Ben de hafif sarkmış karnıma üzülüyorum şimdi... 1-2 ay geçsin spora gidip sıkılaşmam lazım. Neyse ki normal doğurmadım aşağılarda sorun yokAynen ..bana da cok urpertici geliyordu...hem mucize hem urpertirci...hep dusunurdum bunun baska bir yolu olmali...
Lakin varya...muthis egitiyor insani...yani en azindan beni akli 10 karis havada olan beni hizaya soktu resmen...
muthis bir sabir ve sorumluluk...
Deme öyle, her şey olacağına varır. Kaderinde varsa oluyor işte :)Bebek ağlasa ben de karşısında ağlarımbakışa bakışa ağlarız.
Bir de bir şey olur korkusu ile paranoyada ölürüm herhalde. Yedirmek, üstünü değişmek falan, ufff ekstra dikkat. Bir de uyurken boğulur falan diye daha beter korkarım. Şimdi sahip değilim evet, ama bir an hayal ettim, çok kolay bağlanırım ben. Beni çok zorlar.
Geçenlerde rüyamda gördüm, oğlum vardı. Sabah uyandım, bir boşluk hissetmiştim. Hiç evleneyim, çocuk yapayım isteğim de yok ama yine de bağlanma huyum işte...
Off bu ne dir ya . Nasıl bir ruh halinde o kadın. Bu kadarmı boşluktaKızlar yeni bir foto geldi:))))))))))))))))))))))
bebeğin altında tayt var ,poposu şişik arkadan çocugun
fotonun altında yazan mesaj da aynen şu
kaka yapmış
Evet yaaa ne kadar kötü bir tabir dimi:))
Sanki ona pozisyon soran oldu
Kusura bakacak birsey yok zaten biraz espiri niyetinde de yazdım aslında trajikomik
Hiç güleceğim yoktu
Allahım ne büyük yetenek... Bu devirde kaka yapabilen bir çocuk!!! Ne büyük lütufKızlar yeni bir foto geldi:))))))))))))))))))))))
bebeğin altında tayt var ,poposu şişik arkadan çocugun
fotonun altında yazan mesaj da aynen şu
kaka yapmış
iyi fikirmişBence iğrenç görünümlü hayvan resimleri falan yolla. Bak ben bunları çok sevimli buluyorum bu aralar buna sardım diyeeğlen bence artık bu mevzuyla
Biliyor musun bazen ne dusunuyorum? Acaba bu cocuk tecavuzculeri ensest iliskiler egitim sisteminin berbat ahlakin bozuk oldugu toplumda cocuk sahibi olmak mantikli mi diye? O kadar emek verecegiz maddi manevi.. sonra buyuyup yuvadan ucacaklar. Belki uzak bir sehirde olacak
Acaba kocalarimizla hayatin tadini mi cikarmaliyiz..gezerek tatil yaparak??
= SANA ima da bulunan akrabalarin cocuklari buyunce ne dertler yasayacaklar..belki okumayacak is bulamayacak ahlaki bozulacak.. kotu evlilik yapacak..bilmiyoruz ki... sende de oluyor mu boyle dusunceler??
Sence icimizdeki gercekten cocuk ve bebek istegi mi agir basiyor yoksa evlenenlerin akrabalarin cocuklari oldugunu gore gore eksiklik hissetmek duygusu mu... sanki cogumuzda toplum ve kultur etkisi hakim.. avrupa da yasasak bu kadar cocuk istermiydik..zannetmiyorum..ınsann aklına gelmıyo degl yanı hergn rezalet haberler okuyorz duyuyorz ama allah buyuk dıyorum dua ederkende hayırlı saglıklı ewlat ıstıyorm gerısı mevlamn takdırı salıh kul olacak hayrlı ewlat olacak ewlat nasp etsn cumlemıze dıye dua edıyorum.. cockta ewlenmek kadr hayatn bı gercegı amayınede denemeye deger dıye dusunuyorum esmle tam bı aıle olcaz bızım bı oarcaz olcak hersyden once allahn bı mucızesı bnde yasamak ıstıyorum.. hayrlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?