Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

napıcam ben bunu anlamadım???? dedim

o da belki seversin teyzesi dedi

çıktım ben de bırsey yazmadım

Sıkıldım artık inanın iyice b... Nu cıkardı cidden:)
kadın büyük ihtimalle senin uyuz olduğunu farketti oynuyo. başka açıklaması olamaz. sen de yazın tatile vs biyere gitcek misiniz ya da böyle evinde aldığın yeni eşyaları takıları vs resmini çek çek yolla. bıktır onu
dipnot: büyük ihtimalle senin hayatını kıskanıyo yoksa senin kendince bebek resmi atıp durmazdı. kıskandıracak resimler at çatlat onu. gıcıklıksa gıcıklık

Ben bi tek vajinama uzuldum yalan yok :)
Onun haricinde fitim...ha birde gobegin sklasmasi lazim
ben 40 kg ile hamile kaldim simdi 50 lerdeyim
Hele bir kol kasi yaptim ki sorma
ahanda demin tam 1 saat koridorda gezdirdim 6 kg bebeyi
daha dogrusu kendini gezdirdi beyefendi sizdi simdi

cok acayip biliyormusun...muthis sinir yapiyorsun kendini yiyorsun...canima kastim Mi vardi diye sizlaniyorsun ama karsinda muhattab yok

eceezgi dedi: ↑

Ben cok doğurganım dedi, ikinciyi eşimle ayakta yaptık dedi.

bu soze ne denir ya kuzenin cok telbiyesizmis

Bebek ağlasa ben de karşısında ağlarım bakışa bakışa ağlarız.
Bir de bir şey olur korkusu ile paranoyada ölürüm herhalde. Yedirmek, üstünü değişmek falan, ufff ekstra dikkat. Bir de uyurken boğulur falan diye daha beter korkarım. Şimdi sahip değilim evet, ama bir an hayal ettim, çok kolay bağlanırım ben. Beni çok zorlar.
Geçenlerde rüyamda gördüm, oğlum vardı. Sabah uyandım, bir boşluk hissetmiştim. Hiç evleneyim, çocuk yapayım isteğim de yok ama yine de bağlanma huyum işte...

Aynen ..bana da cok urpertici geliyordu...hem mucize hem urpertirci...hep dusunurdum bunun baska bir yolu olmali...
Lakin varya...muthis egitiyor insani...yani en azindan beni akli 10 karis havada olan beni hizaya soktu resmen...
muthis bir sabir ve sorumluluk...

Bunlarin hepsi hrpsi bende vardi inanirmisin ?
O yuzden ben cok degistim diyorum ya...cunku oyle bir bakiyorsun ki o ic guduyle cocuguna kendi kendine hayran kaliyorsun :) sen bile sasiriyorsun kendine...
hele bir dogur gunun birinde ...kendine yeniden asik olacaksin
o potansiyelini bi gor yani :)

Allah bağışlasın minik oğlanı :)

Ben de hafif sarkmış karnıma üzülüyorum şimdi... 1-2 ay geçsin spora gidip sıkılaşmam lazım. Neyse ki normal doğurmadım aşağılarda sorun yok
Benim de eski uçarılığım, vurdum duymazlığım kalmadı şimdi. Gerçekten müthiş eğitici, garip bi deneyim.
Ürkütücü, mantar gibi çoğaldık resmen
Emzir emzir bitmiyo, kucağımda yatıyo şu an kuruldu paşa gibi

Deme öyle, her şey olacağına varır. Kaderinde varsa oluyor işte :)
Bana da oluyordu, lisedeydim hiç unutmam mavi gözlü pembe yanaklı bi oğlum vardı rüyamda, yattığım yataktaydım hem de.
Sabah uyandığımda aynı yerdeyim ama bebek yok, nası üzülüp ağlamıştım.
Şimdi o oğlan kucağımda yatıyor :)

maymun resmi yollayın arada. yani o yolladıkça değil de böyle serpiştirerek. ne tatlı dimi deyin:)

Bence iğrenç görünümlü hayvan resimleri falan yolla. Bak ben bunları çok sevimli buluyorum bu aralar buna sardım diye eğlen bence artık bu mevzuyla

Kızlar yeni bir foto geldi:))))))))))))))))))))))

bebeğin altında tayt var ,poposu şişik arkadan çocugun

fotonun altında yazan mesaj da aynen şu

kaka yapmış
Off bu ne dir ya . Nasıl bir ruh halinde o kadın. Bu kadarmı boşlukta
O

Ben olsam açık açık söylerim. Kasıtlı yaptığı ortada sonuçta. İyi hoş güzel Allah bağışlasın da tek anne olan sen değilsin,fazla abartmıyor musun derim, rahatlarım

Kızlar yeni bir foto geldi:))))))))))))))))))))))

bebeğin altında tayt var ,poposu şişik arkadan çocugun

fotonun altında yazan mesaj da aynen şu

kaka yapmış
Allahım ne büyük yetenek... Bu devirde kaka yapabilen bir çocuk!!! Ne büyük lütuf

ınsann aklına gelmıyo degl yanı hergn rezalet haberler okuyorz duyuyorz ama allah buyuk dıyorum dua ederkende hayırlı saglıklı ewlat ıstıyorm gerısı mevlamn takdırı salıh kul olacak hayrlı ewlat olacak ewlat nasp etsn cumlemıze dıye dua edıyorum.. cockta ewlenmek kadr hayatn bı gercegı amayınede denemeye deger dıye dusunuyorum esmle tam bı aıle olcaz bızım bı oarcaz olcak hersyden once allahn bı mucızesı bnde yasamak ıstıyorum.. hayrlısı artık

Sence icimizdeki gercekten cocuk ve bebek istegi mi agir basiyor yoksa evlenenlerin akrabalarin cocuklari oldugunu gore gore eksiklik hissetmek duygusu mu... sanki cogumuzda toplum ve kultur etkisi hakim.. avrupa da yasasak bu kadar cocuk istermiydik..zannetmiyorum..

Çok afedersin klozetin bir resmini çek bizimki de kaka yapmış diye gönder birdaha sana resim filan atmaz

Eceezgi bence sen ne yap biliyomusun o kuzeninle ortak bulustugunuz akrabalarinin icinde deki ayy kuzenm bi dogurganki 3. U düsünuyolar hemde 2. Bebegi ayakta yapmislar de anlat ballandira ballandıra sonrada ekle ay bebisi oyle guzel kaka yapmis bana resmini anlatti ne kadar mucizevi bisey demi bi bebek kaka yapio fala diye sen kendini bunaltma o bunalsin sonra senle paylasmaz bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…