- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Kardes sen o deliye sorsana kizinin saclari icin ozel bir yontem denemis mi?Evet eşiyle ayrı yasıyorsa belki kendini kötü hissetmıs olabilir ama siz ayda bir iki kere falan yokluyormussunuz:))))
Ben cocugun her anına sahıt oluyorum babası gbi:))))
Bunaldıgım nokta bu, belki dozunda olsa idi bu kadar gözüme batmazdı.
Kızının cok uzun sacları var sürekli bununla övünüyor saclarını cekiyor bana yolluyor
Birkeresinde buyuk kizi kucuk kızına mama yediriyor bu da videoya cekmıs bana yolladı
Kendi de arkadan sürekli aferin benim kızlarıma
Güzel kızlarım benim
Annelerinin kuzuları falan diyor
Cocuk olmasalar günah olmasa cidden bu boburlenmesinin sonu hayır olmasın dicem ama diyemem asla cocukların günahı ne
((
bana da sevımlı gelmıyor işte
kendım anne olmak ıstıyorum ve bebegımız olursa cok ıyı bakacagımdan emınım
ama midem bulandı artık
ve düşünmesini istıyorum belki de cocukları olmuyordur rencide olabilir diye akıl etmesını ıstıyorum ama nerdeeeee
Amin cnm saolBunlara benzer durumlar ben de yaşadım ve hala insanların şu bebek merakı beni boguyor annelik söyle annelik böyle yok sen şimdi anlamazsin bilmem ne banane ya sizin Çocuğunuz dan anneliginizden belki ben size 10 basacak bir anne olacam nerden biliyorsunuz. Bitane arkadaşım var 3 yıldır eşi de dahil ne zaman görsem ne zaman çocuk yapacaksınız annelik duygusunu merak etmiyor musun vs vs sacmaliyor hala sacmaliyor abartı yor insanlar benc. En sonunda ben dedim sen soruyorsun bana ama ben düşünürüm belki karşındaki insan üzülüyor bu sorularına ya da bunaliyor. Ya daddüşünemiyorum musun bir sağlık problemim var belki sen böyle dedikçe ben strese giriyorum ben böyle ince düşünürüm işte dedim! Bu cümleleri sen neden kimseye çocuk sormuyorsun neden merak etmiyorsunuz deyince kurdum. O anda sesi kesildi sus pus kaldı. Bidaha acarsa daha sert konusacam vala. Anlasiyorsunuz diye niye bu kadar özel fotoları görmek zorunda misin ya ben hala bunaliyorum izin verme bence. Bu arada madem o bebekten dem vuruyor sende Eşinle mutluluğunu şok onun gözüne :) sen nasıl mutluysan Allah öyle bir hayat nasip etsin gönlüne göre versin.
olur mu herkesin çocuğu mükemmel, herkes çok hayırlı, herkes o kadar iyi anne baba ki bir derdim varda annemden nefret ediyorum babam ölsün istiyorum diye konular açılmıyor. Kimse hamileyken boşanmıyor, eşler hep ilgili .Annelik mükemmel bir duygu ama küçücük çocuğu hırsından dövebiliyorlar.Bide sanki herkesin çocucuğu o kadar uslu sorunsuz ki, hiçç problem yaşamıyorlar, hep bi gülücükler gülücükler... o çocuklar hep bebek kalıyor, ne okullarıyla ilgili ne ergenlikleriyle ilgili kimse hiçç sorun yaşamıyor.Biliyor musun bazen ne dusunuyorum? Acaba bu cocuk tecavuzculeri ensest iliskiler egitim sisteminin berbat ahlakin bozuk oldugu toplumda cocuk sahibi olmak mantikli mi diye? O kadar emek verecegiz maddi manevi.. sonra buyuyup yuvadan ucacaklar. Belki uzak bir sehirde olacak
Acaba kocalarimizla hayatin tadini mi cikarmaliyiz..gezerek tatil yaparak??
= SANA ima da bulunan akrabalarin cocuklari buyunce ne dertler yasayacaklar..belki okumayacak is bulamayacak ahlaki bozulacak.. kotu evlilik yapacak..bilmiyoruz ki... sende de oluyor mu boyle dusunceler??
ne gbi :))eceezgi kuzeninin eşiyle kimsenin bilmediği ama çok derin bir meselesi olabilir mi? Ne zaman biri bir şeylerden çok iştahlı ve ısrarlı bir şekilde bahsetse, işkillenirim.
İnsanlar bazen mutsuzluklarını ya da herkesten gizledikleri sorunlarını, tam tersi durumdalarmış gibi yansıtarak rahatlarlar. Mesela basit bir örnek vermek gerekirse; eşiyle cinsel sorunları olan bir kadın, çevresine bunu tam tersi olarak anlatabilir; ısrarla, sürekli olarak bu konulardan konuşabilir. Ya da eşi kendisini aldatan bir kadın, sürekli ve gereksiz, yerli yersiz eşi ile olan güzel evliliğinden bahsedebilir. Bu davranış biçimi, o kişiyi rahatlatır, teselli eder. Çünkü kurmuş olduğu hayali dünyada mutludur. Çevremde sıkça karşılaştığım bir durum olduğu için dikkatimi çekti.N
ne gbi :))
İnsanlar bazen mutsuzluklarını ya da herkesten gizledikleri sorunlarını, tam tersi durumdalarmış gibi yansıtarak rahatlarlar. Mesela basit bir örnek vermek gerekirse; eşiyle cinsel sorunları olan bir kadın, çevresine bunu tam tersi olarak anlatabilir; ısrarla, sürekli olarak bu konulardan konuşabilir. Ya da eşi kendisini aldatan bir kadın, sürekli ve gereksiz, yerli yersiz eşi ile olan güzel evliliğinden bahsedebilir. Bu davranış biçimi, o kişiyi rahatlatır, teselli eder. Çünkü kurmuş olduğu hayali dünyada mutludur. Çevremde sıkça karşılaştığım bir durum olduğu için dikkatimi çekti.
Amin cnm saol
Bazen oyle yapıyorum ben de
Hamilesin sanırım
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Baxı insanlar cok anlayıssız malesef ben de cok daralıyorum genel cevremden de
Kardesimin eşi hamile imiş daha yeni öğrendik
Bebek corabi aldım demin kardesime ilk hediyeleri benden olsın istedim
Kasada bi tanıdık gordu bastı cıglıgı hamile misin diye
Yok dedim kardesime dedim amaaaaannn sende niye yok diyor
Deli oluyorım
Var bi sebebi di mi bende yoksa
Tebrik ediyorum sizi vallahi hep düşündüğüm şeyİnsanlar bazen mutsuzluklarını ya da herkesten gizledikleri sorunlarını, tam tersi durumdalarmış gibi yansıtarak rahatlarlar. Mesela basit bir örnek vermek gerekirse; eşiyle cinsel sorunları olan bir kadın, çevresine bunu tam tersi olarak anlatabilir; ısrarla, sürekli olarak bu konulardan konuşabilir. Ya da eşi kendisini aldatan bir kadın, sürekli ve gereksiz, yerli yersiz eşi ile olan güzel evliliğinden bahsedebilir. Bu davranış biçimi, o kişiyi rahatlatır, teselli eder. Çünkü kurmuş olduğu hayali dünyada mutludur. Çevremde sıkça karşılaştığım bir durum olduğu için dikkatimi çekti.
Ben de öyleyım işte4 yılımiza gircez bana hala erken geliyordu Allah isteyen herkese nasip etsin Teşekkürler. Eşiyle mutlu olmayan yüzlerce kadın var çocukla bitmiyor iş. Bana çocuk soranlar şimdi cinsiyetine dudak büküyorbitmiyor lar emin ol :) böyle insanlardan uzaklaş a uzaklaşa çevremde insan kalmayacak ben yalnız miyim moduna girdim bu soranlar varya bir kere nasılsın bir ihtiyacın var mı demeyecek kasada ki kız sanki bebek olsa gelip ikidk ilgilenecek. Bak bu defa da bekarlık sultanlik, yok en rahat zamanlar doğan a kadar ki zamanlarin diye konuşacaklar korku filmine girecekmis gibi hissettiriyorlar beni inan en iyisini allah bilir boş konuşuyorlar napalım dalgaya vur ver cvplarini
benım kvalide de bizim gbi iyi insanlar yok der şu hayattaTebrik ediyorum sizi vallahi hep düşündüğüm şey
Mesela cimriliği dilden dile anlatılan bi akrabam daha ilk görüşmemizde bi huyum var ben cimrilikten cimri insanlardan nefret ederim demişti
Haha tabi canım gel bide gelinine sor deseydinbenım kvalide de bizim gbi iyi insanlar yok der şu hayatta
evet bu psikolojının ben de farkındayımeceezgi örneklerimi çoğaltabilirim. Dedem yaşında bi iş arkadaşım vardı; ustam gibi birşeydi. Nefret ederdim ondan. Sürekli kızının ne kadar üstün zekalı, ne kadar yetenekli, ne kadar sıradışı olduğundan bahseder, beni geri zekalı yerine koyardı. Bir gün işyerindeki odama girdiğimde, kızının ona resmen köpeğe bağırırmış gibi bağırdığını gördüm; ezdiğini gördüm. Utancımdan odadan çıktım.
Üniversitede gereksiz bir sınıf arkadaşım vardı. Sürekli ne kadar çok kızla birlikte olduğunu anlatırdı; yerin dibine girerdik. Bakir olduğundan emindim. Çünkü parasız, tipsiz, karaktersiz ve öğrenci yurdunda kalan (bir kızla başbaşa kalma imkanı bulunmayan) biriydi.
Sürekli kocasını öven, bir giydiğini bir daha giymeyen bir komşumuz vardı. Sorsan en mükemmel evlilik onundu. Kocasının ise ne fındıklar kırdığını bilmeyen yoktu.
Dünyanın en önemli mesleğini icra ettiğini düşünen ve kendini iş kadını sanan bir arkadaşım vardı. Sonrasında 2 yıl boyunca işyerinde psikolojik tacizden dolayı psikitaytrik tedavi gördü.
Dışarıdan bakıldığında, özgüveni tavan yapmış biri gibi görünürüm. Ama aslında kendimi hiçbirşeye layık olmayan biri gibi hissederim çoğu zaman.
.
.
.
.
Haha tabi canım gel bide gelinine sor deseydin
Aaaa pzt bugün gitmedin mi yoksam işeeee
Tüh beyok işteyim :))
var mı yarın bulusma
İnsan, anlatıkları değil; anlatamadıklarıdır...evet bu psikolojının ben de farkındayım
benım aılem mesela eşimle bana cok destektir maddi manevi ama asla ağızlarını acıp da şunu da biz yaptık demezler
kv kp sürekli bak hala oğlumuz için çalışıp didiniyoruz bizim gbi insan yok, çok inceyız , çok düşüncelıyız falan der
süreklı durustlugyle övunenler aslında tam aksi kişiliktedirler.
insanlar aslında kişilkleri ile de bu şekilde birer ipucu veriyor bize
bastan önlem almalı:)
Tüh be
Tabikide senide bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?