Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

Ben de 2.yi yapanlari anlayamiyorum
sozum meclisten disari ama delirmis olmalari lazim
insan niye bu zulmu 2.ci kez yasamak ister...
uysal sayilan bir bebegim olmasina ragmen buyuk lafima tovbe ama evlerden uzak....
uremek cok da matah birsey degil...aksine cok sey goturuyor insandan...

Watsaptan falan engelle beyinsiz insan edep yokki senin durumunu dusunsun.boyle insanlar maalesef ki cocuk sahibi oluyor ama... bizim gibi cocugu olmayanlara gosteris yapmak için.yoksa iyi bir anne olduklarindan degil

Neymiş bu çocuk ya bi bana mı sevimsiz geliyo. Ne kadar saçma..

Neden istemiyorsun derse her dk attığın fotolardan bezginlik geldi heralde yaa bebek göresim gelmiyor artık de bu derttende kurtulmuş olursun

Bana da bazen arkadaslarını söyler
İşte evlendi ama hala cocugu yok
Genc anne olamayacak falan der
Bahsettiği kişiler benden 7/8 yas küçük insanlar

Milletin ay cok tatli ayyy ayyy diye cildirdigi cocuklara ben isinamam.
Cogu cocuk bana sevimli gelmez.
Siz bu konuyu dert edinseydiniz esiniz hemen tedaviye baslardi demekki zamanini bekliyorsunuz.
Su dunyada kadin anne olamazsa sanki bosa nefes aliyor, dunyada bir amaci yokmus gibi davraniyorlar.
Kuzeninize telefonumun hafizasi doluyor fotograf yollama diyin.
Cocuk gecen konularda gayet umursamaz olun.

T
Tesekkur ederm yorumun için

Durumunuzu bilmediği için ve sende annelik duygusunu tat diye seni teşvik için bunları yapıyor olabilir.. Sonuçta senin çocuk yapmak için uğraştığını bilmiyor.. Bendende evlendiğimn ilk aylarında bebek istediler bu yüzden kuzenimde bana böyle şeyler yaptı şimdi hamileyim ve sirf bende anne olayım bende bu duyguyu yasayayim diye teşvik için yapmış .. Sanırım siz yanlış anlıyorsunuz sonuçta 2 yıl gibi bir sure var ortada durumunuzun farkında olsa belki de yapmayacak ??

Kuzenimin iki cocugundan 10 yıldır bana ne ki
Ben ne yaptıgıni bilmiyorum zaten
Konuyu usandım diye actım
Bir de ben ilk eşimden bosanma asamasında canım yanarken kocacığım işten geldi gidip yanına kıvrılayım falan demesi hoş değil bence
Evli mutlu cocuklu ayaklarında takılıyordu
Evliliği alt üst oldu ben kendime yeni bir hayat kurdum ama o suanda iki cocugu ile kocasınu cekıyr

Evet asla soylemem çnk insanlar bunu da kullanırlar
Gecmıs olsun size de

Bazen internet paketim azaldı almıyo fotoyu diyorum

Hayattaki tek zaferi çocukları belki de
Ama kötü niyetli gelmedi bana sizin neden doğurmadığınızı sağlık sıkıntılarınızı biliyor mu? Bilmiyor neticede o yüzden art niyet aramayın kendince paylaşım yapıyor sizinle :)

eşiyle hıcbır ortak paylasımı yok
belkide esiyle olan açıgını çocuklarıyla mutluymus gibi davranarak kapatmaya calısıyordur ki sizin esinizle mutlu oldugunuzu biliyorsa muhtemelen bu durumdan dolayı kendi eksiğini sizde eksik gördüğü konularla kapatmaya çalısıyordur bence o cocuklarının resmini videosunu falan yolladıkca sizde esinizle olan aktivitelerinize konuyu getirin mesela o cocugundan bahsettikce sizde esim bana bunu dedi bana bunu aldı cok sanslıyım allah herkese böyle es nasip etsin vs tarzında konusun sizde onun açığıyla onu bunaltın bi süre sonra sizi anlar ve vazgecer cocuklarını anlatmaktan

Sizi heveslendirmek için yapıyor

Fotoları whatsapptan atıyor di mi? Whatsapptan fotoların otomatik indirilmesini engelleyebilirsiniz böylece fotolar inmez de galerinizde de yer kaplamaz, sürekli görmedim meşguldum vs vs diyerek foto gelmesini azaltabilirsiniz

Ben bebeğim konusunda çok mu kıskancım ne kimselere foto gönderecegimi zannetmiyorum :)

O sürekli cocuk fotosu attıkca
Eşim elimden telimi alıp ikimizin selfisini cekip ona yolluyor

Çocuklardan iyice soğudum sayesinde
Bebeğin çıplak ayagından poposundan altı açilirken bez değişiminden banane ki ?

Ya Öf ben de çok itici buluyorum bu tarz insanları. Elleri çok boş heralde diyorum. Bebeklere de hiç bakmıyorum bile.

Herkes deli olmaz ki Bebek görünce ... Neden bu ısrar hiç anlamam.

Seven hoşuna giden insanlara yollasınlar da. Altını alırken resim çekip yollamak nedir yani?Midem bulanır benim direk.

O sürekli cocuk fotosu attıkca
Eşim elimden telimi alıp ikimizin selfisini cekip ona yolluyor
bunun dısında mesela gün içerisinde onunla konusurkende esinizden cok sık bahsedin hatta mutlulugunuzu abartarak anlatın gerekirse ve eger o calısmıyorsa sizde ay canım sıkılmıyor musun sürekli çocuklarla ilgilenmekten kendin için yasamayı unutmussun ben sıkılırım onların aglamasından gezmek eglenmek varken henüz cocuk düşünmek için bile hazır degilim diyebilirsiniz espirili ve iğneleyici bi şekilde

Cocuklara ilgisizliyin yasla ilgili nerde benim 16 yasimdaki cocuk merakim nerde simdiki soguklugum.benim de basimda var boyleleri cocugum olmadi diye hatta cocugu gondereyim bak diyenler bile oldu resimlere videolara bakmiyordum artik her gun bana mesaj geliyor cocugun olmasi icin sunlari yapmalisin.cok sukur ki artik hamile kala bildim ama inadina kimseye soylemiyorum onlar bana tavsiye etmeye devam ediyor ve ben guluyorum.insanlar bazen cok yipratir sen kendi yoluna bak takma derim

Aynen aslinda boyle insanalar dediyin seyleri cok kiskanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…