- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Bana da bazen arkadaslarını söylerBunun fenalıklane ilgisi var ki? Benim kuzeniminde 2 çocuğu var,ilk çocuğu bana teyzeden ziyade herkese ben teyzemin kızıyım der :) Evleneli 5 yıl olacak,kızlığımdan beri kist yüzünden geçen seneye kadar doğum kontrol hapı kullandım.Sürekli tekrarladı kistler,en sonunda çikolata kisti çıktı.Kuzenimde herşeyimi bilir.Ama bilmesine rağmen bazen ben senin yaşında 2.yi doğurdum,bak şu da hamile bu da hamile,yaşın geçiyor,genç anne olmak iyidir deyip beni daha çok strese sokuyor.Neredeyse gidip direkt tüp bebek yaptıracak duruma geldim,çok kafaya takan bi insanım zaten...
Hadi diyelim arkadaşın kuzenide içinde birşey olmadan,özendirmek için yapıyor bunları.Öyle bile olsa içten içe insan üzülür,kırılır yani...
Ben bu kadarına dayanamazdım,söylerdimde bak ben tedavi görüyorum,yada ne bileyim deniyoruz ama sebepsiz olmuyor falan derdim.Bunda ayıp birşey yok,isteyen istediğini desin,bu konuda tavizim yok,bu kadar laf,dırdır dinleyeceğime,söylerim,devam ederse görüşmem daha iyi...
Tesekkur ederm yorumun içinKuzenin senden üstün olduğu konu olduğunu düşüncesiyle cocuk cocuk diyor bence. Aynen devam et. Hiç soyleme esinle arandaki durumu. O onu ilgilendirmez. Mesela git gez, onlari at ona. Sen eve kapan ben geziyorum de mesela davranislarinla. O zaman bir süre sonra bikar. Ki gercekten gez bence eğer gezmiyorsun çünkü bebis geldiginde bir sure de olsa evde olacaksin. İnşallah her şey gönlüne göre olur. Kuzenini çok takmamaya çalış. O kendi halinde çalıp oynasin. Sen kocanla keyfini çıkar. Her şeyin zamanı var bence de. Sıkma canini hiç ;-)
Durumunuzu bilmediği için ve sende annelik duygusunu tat diye seni teşvik için bunları yapıyor olabilir.. Sonuçta senin çocuk yapmak için uğraştığını bilmiyor.. Bendende evlendiğimn ilk aylarında bebek istediler bu yüzden kuzenimde bana böyle şeyler yaptı şimdi hamileyim ve sirf bende anne olayım bende bu duyguyu yasayayim diye teşvik için yapmış .. Sanırım siz yanlış anlıyorsunuz sonuçta 2 yıl gibi bir sure var ortada durumunuzun farkında olsa belki de yapmayacak ??Kızlar selam.
Burada da birkaç kere yazdım ama artık çok bunaldım inanın.
2 yıldır bebeğimiz olmuyor eşimle.
Ben Allahın bir taktiri olarak bakıyorum, zamanı vardır diyorum, bir bildiği vardır diyorum.
Yaşım 35
Eskiden 20 li yaşlarda sokakta bır bebek gorsem cok severdım , dokunmak isterdım , ilgilenırdım vs.
Son 4-5 yıldır içimde insanların cocuklarına karsı bır sempati duymuyorum.
Yani öyle sokakta görüp ayyy ne tatlı vs vs yapmıyorum , belki de yaşımla alakalı bir durum bu.
Eşimi çok seviyorum ve anne olmayı da tatmak istiyorum.
1 yıl hıc korunmadık eşimle ama bebeğimiz olmadı.
1 yıl evvel dr a gttik ve eşimde sperm ileri hareket azlığı çıktı , olması gerekenden daha düşükmüş ileri hareket oranı.
Şuanda bitkisel yollardan çözmeye çalışıyoruz bu durumu olmazsa ilaç kullanacak eşim.
Neyse benim sorunum çok yakın bir kuzenım var,
bebekliğimden beri hiç kopmadık ve bu cocuk mevzusu dısında ona takmıs oldugum bır durum yok.
İlk kızı doğdugunda ben eski eşimden yeni ayrılmıştım, o zamanlar zor donemler gecırıyordum ve kuzenle msn de goruntulu konuusyorduk bazen.
Bebeğine cevırırdı kamerayı sen izle ben gelıcem falan derdi, sanki ben cok meraklıymısım gbi.
Kırmamak adına bazen izlerdim ne tatlı falan derdim.
Snr ben eşimden ayrılmanın acısını cekerken o bana kocam geldi , kocamın yanına yatıcam hadi gorusurz falan der msn kapatırdı.
İlk cocugu dogdugundan berı gunde en az 10 kere kızın fotosunu atar.
Bazen naber napıyorsun yazarım kızın altını değişirken resim atar, kız banyoda iken resim atar, kızı krese yollar servis beklerken resım atar.
Sanki ben bebeğin babasıyım!!!!
Bu arada kıza teyzem baktı , teyzem kıza mama yedırıken resım yollar, işte teyzemle kız yanyana uyurken resım yollar. Telefonumdan süreklı onların resımlerını siliyorum sil sil bıtmıyor.
İki sene snr ikinciyi doğurdu bu kuzenim , şimdi ona başladı sürekli foto foto artık bıktım,
Bazen bana annelik çok başka sen hiç anne olmayacak mısın, anneliğe hiç özenmıyor musun falan der.
Çocugu olmayanlar için mesela sorunları mı var problemleri mi var falan der, yani kuzenımın cocugu falan olmasa intihar falan edermiş sanırım o yapıda bir insan.
Bu yüzden ben de bana sülalece acıyarak bakmamaları için bizde sıkıntı var demedim.
Düşünmuyoruz bana zor gelıyor çocuk durumu dedim.
Mesela demın estetık amelyatından konusuyorduk hemen durumu sezeryana getirdi
Bazen bana tanımadıgım ınsanların doğum videosunu yolluyor
ne bu dıyorum işte youtubede baksana ne tatlı falan dıyor
etkılenmedın mı hıc dıyor
yooo dıyorum
sen zaten doğurma sakın dıyor bu sefer
gecenlerde bi bebek fotosu yollamıs , bu kım dedım, kocasının arkadasının kuzenı doğurmus ne tatlı baksana dıyor.
Teyzem dersenız velhasıl o da öyle, annenlere bi torun sevgisi tattır, torun gormeden ölecekler mi,
bak şimdi sen ıstemıyorsun ılerde hiç olmaz.
Bıktım ya bu insanlardan birgun cok fena bozacagım ama o zaman tüm ipler de kopar
Kuzenimin iki cocugundan 10 yıldır bana ne kiBen kötü niyetli olduğunu sanmıyorum, siz bu konuda hassas olduğunuz için takıyorsunuz bence. Sonuçta çocuğunuzun olmadığını söylememişsiniz; çocukları sevmiyorum, çocuk yapmak istemiyorum demişsiniz. O da durumunuzu bilmediğinden sizi heveslendirmek için atıyordur bebek fotoları. Durumunuzu bilmeden niye nispet yapsın ki size.
Evet asla soylemem çnk insanlar bunu da kullanırlarAman sakın çocuk istediğini ve olmadığını anlatayım deme! Ben olmayacağını hiç tahmin etmediğimden ilk düşükten sonra söyledim düşük yaptığımı ve bin pişmanım! Keşke senin gibi düşünmüyorum deseydim
Bana kalırsa mesafe koy aray en temizi, aramanı sormanı azalt vs
Bazen internet paketim azaldı almıyo fotoyu diyorumMilletin ay cok tatli ayyy ayyy diye cildirdigi cocuklara ben isinamam.
Cogu cocuk bana sevimli gelmez.
Siz bu konuyu dert edinseydiniz esiniz hemen tedaviye baslardi demekki zamanini bekliyorsunuz.
Su dunyada kadin anne olamazsa sanki bosa nefes aliyor, dunyada bir amaci yokmus gibi davraniyorlar.
Kuzeninize telefonumun hafizasi doluyor fotograf yollama diyin.
Cocuk gecen konularda gayet umursamaz olun.
belkide esiyle olan açıgını çocuklarıyla mutluymus gibi davranarak kapatmaya calısıyordur ki sizin esinizle mutlu oldugunuzu biliyorsa muhtemelen bu durumdan dolayı kendi eksiğini sizde eksik gördüğü konularla kapatmaya çalısıyordur bence o cocuklarının resmini videosunu falan yolladıkca sizde esinizle olan aktivitelerinize konuyu getirin mesela o cocugundan bahsettikce sizde esim bana bunu dedi bana bunu aldı cok sanslıyım allah herkese böyle es nasip etsin vs tarzında konusun sizde onun açığıyla onu bunaltın bi süre sonra sizi anlar ve vazgecer cocuklarını anlatmaktaneşiyle hıcbır ortak paylasımı yok
O sürekli cocuk fotosu attıkcabelkide esiyle olan açıgını çocuklarıyla mutluymus gibi davranarak kapatmaya calısıyordur ki sizin esinizle mutlu oldugunuzu biliyorsa muhtemelen bu durumdan dolayı kendi eksiğini sizde eksik gördüğü konularla kapatmaya çalısıyordur bence o cocuklarının resmini videosunu falan yolladıkca sizde esinizle olan aktivitelerinize konuyu getirin mesela o cocugundan bahsettikce sizde esim bana bunu dedi bana bunu aldı cok sanslıyım allah herkese böyle es nasip etsin vs tarzında konusun sizde onun açığıyla onu bunaltın bi süre sonra sizi anlar ve vazgecer cocuklarını anlatmaktan
Sizi heveslendirmek için yapıyor
Fotoları whatsapptan atıyor di mi? Whatsapptan fotoların otomatik indirilmesini engelleyebilirsiniz böylece fotolar inmez de galerinizde de yer kaplamaz, sürekli görmedim meşguldum vs vs diyerek foto gelmesini azaltabilirsiniz
Ben bebeğim konusunda çok mu kıskancım ne kimselere foto gönderecegimi zannetmiyorum :)
bunun dısında mesela gün içerisinde onunla konusurkende esinizden cok sık bahsedin hatta mutlulugunuzu abartarak anlatın gerekirse ve eger o calısmıyorsa sizde ay canım sıkılmıyor musun sürekli çocuklarla ilgilenmekten kendin için yasamayı unutmussun ben sıkılırım onların aglamasından gezmek eglenmek varken henüz cocuk düşünmek için bile hazır degilim diyebilirsiniz espirili ve iğneleyici bi şekildeO sürekli cocuk fotosu attıkca
Eşim elimden telimi alıp ikimizin selfisini cekip ona yolluyor
Cocuklara ilgisizliyin yasla ilgili nerde benim 16 yasimdaki cocuk merakim nerde simdiki soguklugum.benim de basimda var boyleleri cocugum olmadi diye hatta cocugu gondereyim bak diyenler bile oldu resimlere videolara bakmiyordum artik her gun bana mesaj geliyor cocugun olmasi icin sunlari yapmalisin.cok sukur ki artik hamile kala bildim ama inadina kimseye soylemiyorum onlar bana tavsiye etmeye devam ediyor ve ben guluyorum.insanlar bazen cok yipratir sen kendi yoluna bak takma derimKızlar selam.
Burada da birkaç kere yazdım ama artık çok bunaldım inanın.
2 yıldır bebeğimiz olmuyor eşimle.
Ben Allahın bir taktiri olarak bakıyorum, zamanı vardır diyorum, bir bildiği vardır diyorum.
Yaşım 35
Eskiden 20 li yaşlarda sokakta bır bebek gorsem cok severdım , dokunmak isterdım , ilgilenırdım vs.
Son 4-5 yıldır içimde insanların cocuklarına karsı bır sempati duymuyorum.
Yani öyle sokakta görüp ayyy ne tatlı vs vs yapmıyorum , belki de yaşımla alakalı bir durum bu.
Eşimi çok seviyorum ve anne olmayı da tatmak istiyorum.
1 yıl hıc korunmadık eşimle ama bebeğimiz olmadı.
1 yıl evvel dr a gttik ve eşimde sperm ileri hareket azlığı çıktı , olması gerekenden daha düşükmüş ileri hareket oranı.
Şuanda bitkisel yollardan çözmeye çalışıyoruz bu durumu olmazsa ilaç kullanacak eşim.
Neyse benim sorunum çok yakın bir kuzenım var,
bebekliğimden beri hiç kopmadık ve bu cocuk mevzusu dısında ona takmıs oldugum bır durum yok.
İlk kızı doğdugunda ben eski eşimden yeni ayrılmıştım, o zamanlar zor donemler gecırıyordum ve kuzenle msn de goruntulu konuusyorduk bazen.
Bebeğine cevırırdı kamerayı sen izle ben gelıcem falan derdi, sanki ben cok meraklıymısım gbi.
Kırmamak adına bazen izlerdim ne tatlı falan derdim.
Snr ben eşimden ayrılmanın acısını cekerken o bana kocam geldi , kocamın yanına yatıcam hadi gorusurz falan der msn kapatırdı.
İlk cocugu dogdugundan berı gunde en az 10 kere kızın fotosunu atar.
Bazen naber napıyorsun yazarım kızın altını değişirken resim atar, kız banyoda iken resim atar, kızı krese yollar servis beklerken resım atar.
Sanki ben bebeğin babasıyım!!!!
Bu arada kıza teyzem baktı , teyzem kıza mama yedırıken resım yollar, işte teyzemle kız yanyana uyurken resım yollar. Telefonumdan süreklı onların resımlerını siliyorum sil sil bıtmıyor.
İki sene snr ikinciyi doğurdu bu kuzenim , şimdi ona başladı sürekli foto foto artık bıktım,
Bazen bana annelik çok başka sen hiç anne olmayacak mısın, anneliğe hiç özenmıyor musun falan der.
Çocugu olmayanlar için mesela sorunları mı var problemleri mi var falan der, yani kuzenımın cocugu falan olmasa intihar falan edermiş sanırım o yapıda bir insan.
Bu yüzden ben de bana sülalece acıyarak bakmamaları için bizde sıkıntı var demedim.
Düşünmuyoruz bana zor gelıyor çocuk durumu dedim.
Mesela demın estetık amelyatından konusuyorduk hemen durumu sezeryana getirdi
Bazen bana tanımadıgım ınsanların doğum videosunu yolluyor
ne bu dıyorum işte youtubede baksana ne tatlı falan dıyor
etkılenmedın mı hıc dıyor
yooo dıyorum
sen zaten doğurma sakın dıyor bu sefer
gecenlerde bi bebek fotosu yollamıs , bu kım dedım, kocasının arkadasının kuzenı doğurmus ne tatlı baksana dıyor.
Teyzem dersenız velhasıl o da öyle, annenlere bi torun sevgisi tattır, torun gormeden ölecekler mi,
bak şimdi sen ıstemıyorsun ılerde hiç olmaz.
Bıktım ya bu insanlardan birgun cok fena bozacagım ama o zaman tüm ipler de kopar
Aynen aslinda boyle insanalar dediyin seyleri cok kiskanirbunun dısında mesela gün içerisinde onunla konusurkende esinizden cok sık bahsedin hatta mutlulugunuzu abartarak anlatın gerekirse ve eger o calısmıyorsa sizde ay canım sıkılmıyor musun sürekli çocuklarla ilgilenmekten kendin için yasamayı unutmussun ben sıkılırım onların aglamasından gezmek eglenmek varken henüz cocuk düşünmek için bile hazır degilim diyebilirsiniz espirili ve iğneleyici bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?