Kuzenimin Düğünü İçin

irem-ozge

:)
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
5.435
342
398
Bu elbiseyi bu sabah kuzenimin düğünü için aldım. yerimseniben
Değiştirme şansım var ve yorumlarınızı bekliyorum. :uhm:

Boyu kısaltılacak şekerim. ayakkabım yanımda yoktu kısaltılamadı.
Çok sevindim beğenmene. Zor karar verdim aldım çünkü.
Annem ve teyzem çok beğendi ama ben emin değildim.

cok guzel zaten bu sene tek askıııııı asırı moda ben cok begendım cokda yakısmıssssss gule gule gıyyyyyy sonrada bana verrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

Veririm tabi sende giyer geri yollarsın :)
Çok saol beğenmene sevindim canımcım.
239 lira fiyat vardı etiketinde pazarlık yapa yapa 160 a aldım.

oooooooooo super ındırım yapmısın yaaaaa ben bes kurus ındırım yapamam kabılıyetım yok ben cok ama cok begendım uzerınde hos durmus kıcını kası nazar degmesın offf makyaj sac bas yapılınca kıyafet dahada bellı oluyor sımdı o yuzden ıcıne sınmemıstır gecenlerdede ben abım nısanı ıcın aldım alırken hıc begenmedım senın gıbı ama makyaj sac fılan olunca vayyyyy be dedım kendı kendıme

renkde superrrrrrrrrrrrrr bu sene zaten ya beyaz abıye almak lazım yada morrrrrrr gezerken hep ole gordum

Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız valla. Düğün günü de resim eklerim buraya kısmet olursa.
Krem almak isterdim ama düğünde krem giymek geline haksızlık gibi gelir bana hep.
ışallah saç makyaj vs de güzel olur.

cnmmm topuklu ayakkabı giydiginde boyu tam olabilirrrr kestirmene gerek kalmass..herşeyi ile çok güzel güle güle kullan cnm değiştirmeyi düşünme bile:)

Yine de birazcık kestirmem gerekebilir belki. O sorun değil kızlar önemli olan sizlerinde beğenmenizdi. Artık daha mutluyum sayenizde.

Ayakkabı da çok şıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…