Kuzenimin evliligi caresizligi

cimcimo

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
90
111
618
Adana
Slm hanımlar uzun yıllardır takipcisiyim sitenin.yeni konu açıyorum yıllar sonra.konu kuzenim.kendisi 29 yaşında 3 çocuğu var.Kocası aynı mahalleden karşısındaki binada oturan evli ve çocuklu bir bayanla aldattı.ortaya çıktı kocasida inkar etmedi zaten.kuzenim okumadı.bir mesleği yok.çalışmıyor.ailesi kesinlikle maddi manevi destek değil , hiçte olmadılar,rahatlarinin bozulmasını asla istemiyorlar.anlayacağınız gidecek yeri yok, bir işi yok,parası yok ve o evde kalmaya mecbur .bir iş bulsa asgari ücretle kiraya para verecek. Bakiciyada verecek .yeme içme diğer masraflar yetmicek tabi.kendisi çok kötü durumda.depresyonda psikiyatri ve psikoloğa gidecek devlette .affedemiyorum kalbim dogrulmuyor midem bulanıyor diyor.eğer bir mesleğim isim gücüm olsaydı yada arkamda destek anne baba bir dak beklemezdim diyor.burdan "çok aşığım seviyoruz yok evlenicez yok kacicaz diyen genç kızlara sesleniyorum önce okuyun egitiminizi tamamlayın iş güç sahibi olun ayaklarınızın üzerine basın ki ilerde böyle bisey başınıza gelirse Allah korusun kimseye eyvallahiniz olmasın.benim başıma gelmez demeyin.hayat neler gösterecek bizlere bilinmez, lütfen özellikle genç kızlarımız okulunuzu egitiminizi aslaaaa yarım bırakmayın.

Evet canım şimdi kafasını taşlara vuruyor okulumu birakmasaydim küçük yaşta evlenmeseydim diye

Fabrikaya girebilir biyerde caycilik yapabilir . Enolmadi apartman merdiveni siler bunlar icin okumus olmaya gerek yok calismak icinde bahaneye.

Siz alin yaniniza duzen kurunca ayri rve cikar . Ben bukadar dusunsem ilk teklifim bu olur

Canım ortanca çocuğu otizmli konuşamıyor tuvalet eğitimi almıyor 7 yaşında en küçüğü 1.5 zaten çocuklarına bakacak biri olsa hemen çalışacak

Ben yakın ama başka bir şehirde yaşıyorum çalışıyorum benimde çocuğuma annem bakıyor. yanıma sadece bunalınca değişiklik için geliyor

bundan 4 -5 yil once esimin bir arkadasimi ziyarete gittik isyerine.
o arkadasiyla otururken çay dagitan kadin yalnizdi sohbet ettik.
kadini kocasi karsi komsusuyla aldatmis.kadinda evliymis.kadin bosanmis, adamda karisini bosanmus cocuklarinida istememis evlenmis o kadinla.
kadinin 5 cocugu var."5 tane"
istesede vermezdim cocuklarimi degil 5 -10 da olsa birtanesini vermezdim dedi.
helal olsun sana dedim kadina.helal olsun.
ayaklarinin ustunde durmayi bilmis evlatlarina sahip cikmis.zor olani secmis..
kuzeniniz bosanmayacak.evli kaldigi surece o evliligi hem kendine hem cocuklara eziyet haline dönüstürecek.Allah yardimcisi olsun diyecek pek bisey yok

Teyzeme diyorum sahip çıkın kızınıza iyi değil diyorum.çocukları için katlanacak diyorlar.hatta bütün cevreside öyle diyormuş konu komşu .hale bak ya ne kadar doğal geliyor insanlara aldatılmak

kadının kocası da öğrendi mi kocasıyla karısının icabına baksaydı haddini bildirseydi
kuzeniniz boşansın nafaka alır zaten ve aldattığı için tazminat alsın zaten itiraf da ediyormuş
hala görüşüyolarsa kanıt toplasın

Kadının kocası çok safça bir adammış sabah ise gidip geç vakit işten gelen gariban bir adam.kadının kayinlari gelmisler kadını annesinin evine bırakmışlar bir ay sonra saf kocası almış geri getirmiş

O evden taşınacak kuzenim kiracı zaten de nereye gitsem ne değişecek diyor haklı tabi.işin en kötü yani kocası öyle pişman bedbaht değil yani.sadece susuyormus kuzenim tartistiginda.

Ben anlamıyorum helalin karın dururken ne diye elin karilarina bakıyorsun ne yetmiyor yani. Kadininda ilk vukuati değilmiş.mahallede söylediklerine göre.

Canım ortanca çocuğu otizmli konuşamıyor tuvalet eğitimi almıyor 7 yaşında en küçüğü 1.5 zaten çocuklarına bakacak biri olsa hemen çalışacak
Canım normal bakıcı otizmli çocuğa bakamaz ki. Bir süre sonra perişan olur çocuklar. Depresyona girmemesi imkansız işi çok zor. Adamdan boşanmayacak kafaya da takmayacak adama mesafe koysun çocukları ile ilgilenecek.

Bende psikiyatriye git mutlaka. ilaç kullanman gerekebilir dedim.dertleşmek için ara her zaman. gel yanıma ben gelirim sana dedim.

çaresizlik kadar zor birşey yok bu hayatta..
allah yardımcısı olsun, diyecek söz yok, ne diyebilirizki :(

Slm hanımlar uzun yıllardır takipcisiyim sitenin.yeni konu açıyorum yıllar sonra.konu kuzenim.kendisi 29 yaşında 3 çocuğu var.Kocası aynı mahalleden karşısındaki binada oturan evli ve çocuklu bir bayanla aldattı.ortaya çıktı kocasida inkar etmedi zaten.kuzenim okumadı.bir mesleği yok.çalışmıyor.ailesi kesinlikle maddi manevi destek değil , hiçte olmadılar,rahatlarinin bozulmasını asla istemiyorlar.anlayacağınız gidecek yeri yok, bir işi yok,parası yok ve o evde kalmaya mecbur .bir iş bulsa asgari ücretle kiraya para verecek. Bakiciyada verecek .yeme içme diğer masraflar yetmicek tabi.kendisi çok kötü durumda.depresyonda psikiyatri ve psikoloğa gidecek devlette .affedemiyorum kalbim dogrulmuyor midem bulanıyor diyor.eğer bir mesleğim isim gücüm olsaydı yada arkamda destek anne baba bir dak beklemezdim diyor.burdan "çok aşığım seviyoruz yok evlenicez yok kacicaz diyen genç kızlara sesleniyorum önce okuyun egitiminizi tamamlayın iş güç sahibi olun ayaklarınızın üzerine basın ki ilerde böyle bisey başınıza gelirse Allah korusun kimseye eyvallahiniz olmasın.benim başıma gelmez demeyin.hayat neler gösterecek bizlere bilinmez, lütfen özellikle genç kızlarımız okulunuzu egitiminizi aslaaaa yarım bırakmayın.

Allah yardımcısı olsun kuzenizin
çalışamam diyor çaresizim diyor
ozaman napıcak söyliyeyim
zora gelemiyosa
adama ses etmicek hiç
yakında adam kuzeninizi kovar evden
aldattığını ortaya çıkardı noldu
sonuç daha kötü
adam anladfı kuzeninizin çaresizliğini
ev için parası için katlanıcak artık adama
ses etmicek

zor olan bi yol daha var
işe girip çalışıcak devletten yardım isticek o evden kendi isteğiyle gidicek

seçim kuzeninizin

Çocuklarını biraz büyüyene kadar tahammül kocayla sıfır ilişki ortaklık sözleşme gibi günü gelene kadar
Sonra hop adamın kıçına tekme
Evde kendi imkanları ile birşeylerde yapabilir
Ama çok zor tabi

Back
X