Slm hanımlar uzun yıllardır takipcisiyim sitenin.yeni konu açıyorum yıllar sonra.konu kuzenim.kendisi 29 yaşında 3 çocuğu var.Kocası aynı mahalleden karşısındaki binada oturan evli ve çocuklu bir bayanla aldattı.ortaya çıktı kocasida inkar etmedi zaten.kuzenim okumadı.bir mesleği yok.çalışmıyor.ailesi kesinlikle maddi manevi destek değil , hiçte olmadılar,rahatlarinin bozulmasını asla istemiyorlar.anlayacağınız gidecek yeri yok, bir işi yok,parası yok ve o evde kalmaya mecbur .bir iş bulsa asgari ücretle kiraya para verecek. Bakiciyada verecek .yeme içme diğer masraflar yetmicek tabi.kendisi çok kötü durumda.depresyonda psikiyatri ve psikoloğa gidecek devlette .affedemiyorum kalbim dogrulmuyor midem bulanıyor diyor.eğer bir mesleğim isim gücüm olsaydı yada arkamda destek anne baba bir dak beklemezdim diyor.burdan "çok aşığım seviyoruz yok evlenicez yok kacicaz diyen genç kızlara sesleniyorum önce okuyun egitiminizi tamamlayın iş güç sahibi olun ayaklarınızın üzerine basın ki ilerde böyle bisey başınıza gelirse Allah korusun kimseye eyvallahiniz olmasın.benim başıma gelmez demeyin.hayat neler gösterecek bizlere bilinmez, lütfen özellikle genç kızlarımız okulunuzu egitiminizi aslaaaa yarım bırakmayın.