Kuzenimin garip davranışları

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar,
Önceki konumda bahsettiğim gibi erkek arkadaşım muavin :) Onu cok seviyorum aramızda hiçbir sorun yok, birbirimizi artık daha iyi tanıyoruz ve tam bir beyefendi diyebileceğim biri.. Fakat gelin görün ki kuzenim sürekli laflar sokuyor bana. Bugün de milletin ortasında boş boş konuşunca çok sinirlendim iki laf söyledim. Kırıldı sanırım kalkıp gitti.. Kimseyi kırmaktan hoşlanmıyorum fakat çok sıkıldım sürekli aynı şeyleri söylemesinden. Sürekli aynı lafları söylüyor, muavin ile hayatmı geçermiş, doğru düzgün hayatı yokmuş, annem nasıl onay vermişmiş, en son beni çıldırtan lafı ya sen o çocuğa nasıl baktın oldu. Sevgilim olmasa bile insanları bu şekilde ayırmasından nefret ediyorum. Bende en sonunda Ben gerçekten mutluyum kimsenin görmediği değeri görüyorum muavin dediğin çocuktan dedim galiba biraz sert söyledim. Oda bişey demeden gitti.. Takmayacaktım ama çok üzüldüm. Beni üzdüğünün farkında değil sanırım. Canım fena sıkkın kızlar nolur söyleyin haksız mı kızdım ben?

Şimdiden çok teşekkürler..

Bu da 80 sayfa sürer mi?

Emekle kazanılan para helal olsun kazanana

Meslek seçimi de size kalmış

Kuzene danışıp, onay almak gerekmiyor

Yakınlığına sığınıp, fazla samimi konuşmuş

Ha diyince evlenmiyorsun ya

Bekle, duy, dinle

Çok zaman var.

Haklıymışsın dersin ilerde, onu da düşün.

Ani heyecanla, panik olma, strese girme, akışkan sulara kapılma

Kuzeninizin iyiliğinizi düşünme ihtimali Yok sanırım. Siz daha iyi tanırsınız :)
Ama bende, pilot, kaptan, hostes, Uzunyol şöförü vs evden uzak ve düzensiz yaşayan insanların evliliklerini nasıl sürdürdüklerini merak ederim..
Kardeşim evlenecek olsa bir daha düşündün mü diye sorarım.

İnsanları mesleklerinden dolayı sınıflandıranlara yazıklar olsun...
Yurt dışındayım şu an ve gördüğüm şey şu doktor bile bir temizlik görevlisiyle evlenirken..bizde hep dengi aranıyor arana arana zaten herkes mutsuz ve mutsuz evlilikler...evlilikten çıkmış çift maaş için evlenenlere dönmüş
Hiç unutmam ücretli öğretmen bir arkadaşın arkadaşını kadrolu sanıp istemeyen gelen kişi sizi ay çok beğendim falan demiş kıza ..sonrada ücretli çalıştığını öğrenince... vay ücretli olduğunu bilsem kapısını bile çalmazdım ben çift maaşla gül gibi geçinmek için evlenmek istiyorum demiş
Ne kadar çığrından çıktık insanlığımız nereye gidiyor
Eskiden kız isterken namazı niyazı var mı sadık mı diye sorarken
Şimdi garanti maaşı , evi,arabası var mı diye soruyoruz
Kimse karekterin düzgünmü diye sormuyor
Doğru Bildiğin yolda ilerle

İyi yapmışsınız. Mesleğini, dış görünüşünü kendince aşağılamaya çalışmış. Sessiz kalsaydiniz sevgilinize ayıp etmiş olurdunuz.

Emin ol onun umrunda bile değildir seninde umrunda olmasın kırılacak biri varsa o da sensin iyi demişsin boşver böyle düşüncesizce konuşan insanlara az bile. Toplum olarak en büyük sorunumuz başkalarının düşüncelerine saygı gösterememek... ki bu aslında ilkokulda öğretilen bir şey. Buradan iyiliğini düşünüyordur diyenlere söylüyorum o kadar çok düşünseydi kalbini kırmadanda söyleyebilirdi sadece empati yoksunu hayata dümdüz bakan bir kuzen. Konu sahibi yaş olarak yakınmısınız kuzeninle ? Hoş büyük olmasıda bir şeyi değiştirmez, yaşıtsanız gülerim

Buda 80 sayfa sürer mi derken? Niyetim onay almak değil zaten ağzı olan konuşuyor malesef..

Niye üzüldüğünüzü hiç anlamadım. "Ben gerçekten mutluyum kimsenin görmediği değeri görüyorum muavin dediğin çocuktan" cümlesini bağırarak bile söyleseniz kırılacak bir şey yok. Yani onun size yaptığı saygısızlığın yanında çok hafif kalmış. Bu lafın üzerine kalkıp gittiğine göre normalde aşırı alttan alan birisiniz muhtemelen.

Az bile soylemissin. Ben olsam daha fazlasini soylerdim herhalde. Hadsizmis kuzenin kusura bakma.

Böyle insanlara kuzeniniz dahi olsa prim vermemek lazım.
Sevgili buldu bana sırt döndü diyebilir, ama bu insanlara bu hakkı tanırsan, ileride daha olur olmaz yerlerde hatta kendisinin yüzüne dahi böyle çirkin bilinçli patavatsızlıklar yapabilir.
O yüzden az bile söylemişsin, bence mesafeni koru

Kuzenin en sevmediğim insan tipi.Titrine göre mi seçicez etrafımızdaki insanları.Tövbe tövbe.Hiç üzülme.Her konuştuğunda ver ağzının payını.Ziyadesiyle hakediyor.

Burada sorun ettiğin kuzenin değil bence..

Kuzeninin erkek arkadaşına "bakış açısı"..

Herkes öyle görüyor - görecek düşüncesinden rahatsızsın..

Seven insan, olumsuz yorumları duymaz bile, aşıkların kulağı sağır olur çünkü..

Senin beğenmene gerek yok, ben onun için deliriyorum deseydin..üzerinde durduğun şey çok başka maalesef.

kuzenlik kurumuna bizim milletimizin gereksiz anlamlar yuklemesinin bir diger sonucu. kuzen nedir ya. akrabadan arkadas olmaz arkadaslarinizi sosyal ortaminizdan secin akrabalarla zorunluluklar disinda gorusmeyin. sonra araya sogukluk girse bile mecbur hissettiginiz icin gorusmek zorunda kaliyorsunuz.

Sevgiliniz üniversite okuyordu?Muavin diyeceğinize öğrenci harçlık çıkarmak için çalışıyor deseydiniz keske agzına laf vermezdiniz.

Ayrıca ne kuzenimin ne kızımın muavinle evlenmesini istemezdim ben de haksız da bulamadım yani.Ha siz isterseniz istemezsiniz o ayrı

Asla öyle bir düşüncem yok, insanların düşüncelerinden korksaydım böyle bir ilişkiye girmezdim. Burda belirtmek istediğimi yanlış anladınız. Sonundada yazdığim gibi. Kuzenimin beni üzmesi. Lutfen erkek arkadaşımı hiç karıştırmadığımı tekrardan okuyarak fark edin.
Yinede farklı bakış tabi, teşekkürler yorum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…