Bu da 80 sayfa sürer mi?
Emekle kazanılan para helal olsun kazanana
Meslek seçimi de size kalmış
Kuzene danışıp, onay almak gerekmiyor
Yakınlığına sığınıp, fazla samimi konuşmuş
Ha diyince evlenmiyorsun ya
Bekle, duy, dinle
Çok zaman var.
Haklıymışsın dersin ilerde, onu da düşün.
Ani heyecanla, panik olma, strese girme, akışkan sulara kapılma
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar,
Önceki konumda bahsettiğim gibi erkek arkadaşım muavin :) Onu cok seviyorum aramızda hiçbir sorun yok, birbirimizi artık daha iyi tanıyoruz ve tam bir beyefendi diyebileceğim biri..Fakat gelin görün ki kuzenim sürekli laflar sokuyor bana. Bugün de milletin ortasında boş boş konuşunca çok sinirlendim iki laf söyledim. Kırıldı sanırım kalkıp gitti.. Kimseyi kırmaktan hoşlanmıyorum fakat çok sıkıldım sürekli aynı şeyleri söylemesinden. Sürekli aynı lafları söylüyor, muavin ile hayatmı geçermiş, doğru düzgün hayatı yokmuş, annem nasıl onay vermişmiş, en son beni çıldırtan lafı ya sen o çocuğa nasıl baktın oldu. Sevgilim olmasa bile insanları bu şekilde ayırmasından nefret ediyorum. Bende en sonunda Ben gerçekten mutluyum kimsenin görmediği değeri görüyorum muavin dediğin çocuktan dedim galiba biraz sert söyledim. Oda bişey demeden gitti.. Takmayacaktım ama çok üzüldüm. Beni üzdüğünün farkında değil sanırım. Canım fena sıkkın kızlar nolur söyleyin haksız mı kızdım ben?
Şimdiden çok teşekkürler..
Burada sorun ettiğin kuzenin değil bence..
Kuzeninin erkek arkadaşına "bakış açısı"..
Herkes öyle görüyor - görecek düşüncesinden rahatsızsın..
Seven insan, olumsuz yorumları duymaz bile, aşıkların kulağı sağır olur çünkü..
Senin beğenmene gerek yok, ben onun için deliriyorum deseydin..üzerinde durduğun şey çok başka maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?