Yahu hangisinden sikayetci olsun hangi birinden bir suru insan var orasi burasi acik yuzu gozukmuyo yasini kimine yazmis 30 kimine yazmis 25 yasinin ufak oldugunu bilmiyolar ki sikayet etseler bisey cikmaz konusmlar cikincaTekrar soruyorum. Bu kızın konuştuğu yaşça büyük insanlardan şikayetçi oldu mu aile?
Yahu hangisinden sikayetci olsun hangi birinden bir suru insan var orasi burasi acik yuzu gozukmuyo yasini kimine yazmis 30 kimine yazmis 25 yasinin ufak oldugunu bilmiyolar ki sikayet etseler bisey cikmaz konusmlar cikinca
Napsin ozamaj cocugu olan kadinlar evlenmesin otursun sizin gibi uzaktan sadece evlenmesin diyenler onlara baksin ihtiyaclarini karsilasin o zaman hanimefendi ihtiyaci da gec cocugu var diye niye kendini sevgisizlige mahkum etsin insanlar bu nasil bi dusunce ya
Benim bahsettigim yasi buyuk insanlarla konusma face de gerceklesiyorEee bu kız kaçmıyormuydu. Adamlar görmüyorlar mı küçücük kız olduğunu?
Hayran kaldim size cozum=cocuklu kadinlar evlenmesin niye ee cocugu var cocugu var diye kadinin hayati bitti cocugu var diye bu kadin insan olmaktan falan cikmiyor herkezin mutluluk sevmek sevilmek hakki bahsettiginiz yakininiz tebrikler fakat herkez onun gibi yada sizin gibi dusunmek zorunda deyilCocuk yapıyorsan onun sorumluluğunun ömür boyu olacağınıda düşünceksiniz ona göre yapcaksınız yok ben aşk sevgi peşinde koşcam, tek basıma kalsam bir cocuga bakamam diyorsanız yapmıcaksınız herkes anne baba olmak zotunda değil. Ablanız gibi insanlar yüzünden çocuklar harcanıyor.
Yakın bir akrabam var kolon kanseriyken bile konfeksiyonda calıştı o kadın cocukları için. Kanseride yendi, kocayıda boşadı 2 kızınada baktı bakıyor. Büyük kızıda okulu bıtırdı calışıyor destek oluyor, evlencek. Öyle cocuk yapıp koca boşayınca baska kocaya gidip onun parasıyla çocuk bakmadı yani. Aşk meşk peşinde koşcaksa illa kızı biraz buyuyup ergenlıgını atıp iyi kötü bir meslek sahibi olduktan sonra koşsaydı biraz daha sabretse ölmezdi heralde.
Kardesim kiz evlendirmesseniz evden kacarim diyodu kacti 1 gun boyunca bulunamadi bulundu evlendircem tamam 1.2 yil nisanli kalmak sartiyla dedi zaten sonra mantikli gelmediginden ve herkez karsi ciktigindan konu kapatildi.. simdi gene bi sevgilim var gorustur anne diyo yani annesiyle konusamiyo falnda deyil ama guven vermediginden annesi artik disari cikarmiyo konuyu acma sebebimde kiz evde kalinca ilk firsatta gene kacacak izin verse ya kacarsa diye dusunuyo nasil davransin sasirdi nasil yaklassin diye akil almak icin actimçevreniz karşı çıkmasaydı annesi 14 yaşındaki kızını evlendirmeyi mi düşünmüştü yani....
Hayran kaldim size cozum=cocuklu kadinlar evlenmesin niye ee cocugu var cocugu var diye kadinin hayati bitti cocugu var diye bu kadin insan olmaktan falan cikmiyor herkezin mutluluk sevmek sevilmek hakki bahsettiginiz yakininiz tebrikler fakat herkez onun gibi yada sizin gibi dusunmek zorunda deyil
Bir dahaaa aslaa konu acmayacagim buraya gercekten sacmaliklar toplulugu ilgisiz deyil diyorum yok yok ilgisizlik sevgisizlik ezberlemisler ni ilgisizlik sevgisizlik unutmamak lazim bide bosaaan baska bisey yok.vizyondan bahsediyolar bana bide aa iste sizin vizyon da bu ben kadinn nasil yaklassin diye actim biri de dedijodu yapmak icin acmissiniz yazmis hee onun icin zaten baska hiiic isim yok sizin gibi cok bildigini sanip hic birsey bilmeyenlerle dedikodu yapmak tek amacim derdi sikintisi olan buraya konu acarak en buyuk sacmaligi yapar bunlar insani dert sahibi yapar[/QUOTE]Bisey soyleyebilirmiyim?
Baya bi zamandir pek katilamiyorum kk ya.
Ama hicte ozlememisim buralari.
Ne kdar cirkef uyeler var tekrar hatirladim.
Utaniyorum sizin adiniza ya.
Hemen konu sahibinin uzerine atlamak neden?
Kadin diyor " uvey babasi" siz hemen " ooooo bence oda cinsel tacizde bulunuyordur, olamazmi".
Ya sizin zihniyetinize varya..
Utandim cidden ya. Sen bunu nerden hangi cumleden cikardin e uye, sorarim sana???
Kk hanimlari nasilda guzel beceriyor giydirmeyi. Diycek sozum yok.
Konuyu acan uyemiz bi baskasini derdiyle dertlenip yardim isterken, yorum yapan 90% uyemiz her zamanki gibi yapici degil yikici olmus. Var sayalimki anne suclu( kadin cabaliyor oysaki kendince, guzel sonuclar dogurmamasi bunun kotu bi anne olduguna isaret degildir, deniyor kadin).
Biriyle evlendircem cumlesi cok sacma tabi, suurunu kaybetmis olsa gerek o cumleyi kurarken. Ama " anne kotu" cumlesi bi cozum degil bi elestiridir. Senin bu cumleyi kurman kime ne katki sagladi?? O kucuk kizi korumak adina " tuh kaka anne' diyosunya? Zerre fayda saglamiyor bu biliyomsun? Onun yerine " anne keske boyle yapsa.." diye konuya girsen iste odur somut destek.
Neyse ya ben yine uzaklasiyim kk dan en guzeli. Cunku gercekten kk dunyada iyi insanlarin olmadigina bi kanit benim icin. Keske boyle olmasa...
Sen yazdın kızı için annesi eli uzun olaylarda bulunmuş dedin. Gözünle mü gördün. Ayrıca evet kuzeninin yalan söylediğine eminim. Müdür öyle diyemez yasak. Psikoloğun dediğini de değiştirmiş bariz belli. Rabbim o cocuğu korusun sizdenBende dedim abla bi hobi edindirin ciksin gezsin dolsun yanimda yururken kaciyo diyo annesi isi olunca ustune kapiyi kitleyip gidiyomus simdi biraksa kacacak ee boylede ind
Eveeet herkez bir oldu 14 yasindaki kiza garezimiz var ne iftirasi ya neee diyosunuzz siz Allah askina bi kendinize gelin kendinize asil siz suanda iftira atiyosunuz!annesinin tek derdi de kizi basindan atmak eveeet cook saolun minnettarim hı hı o dediklerinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?