Kuzenimin kizi

Bütün söylediklerinize hak verebilirim ama cinsel sohbete asla o yaşta bu muhabbetlere girdiyse devamı çok rahat gelir

Ayrıca hiçbir pskolog böyle demez diye genellemeyin her doktor bir degil malesef. Burda doktor hatası die bi konu acmistim ordada doktor hatası olamaz die diretilmisti lakin başhekim kendi ağzıyla soyledi doktorumuzun yapmış olduğu bir hata diye
Onun yani sıra annemnde gittiği doktorlardan bazılarının böyle patavatsız olduğunu biliyorum. Hicbirrrrrr pskolog böyle demez diye genellemeyn derler.

Yani şimdi 14 yaşında ergen bir kız çocuğu kendisine tamamen yabancı bir adam ile aynı evde yaşamak zorunda. Annesinin kocası. Bu adam da biraz sert mizaclı davranmaya çalışıyor sanki.beni katil edecek lafları falan var. Kız da erkek pesinde biri olarak tanımlanıyor kendi öz annesi tarafından. Facebook veya diğer mesajlaşma programları üzerinden cinsel mesajlar söz konusu. Sanal seks var işin içinde.

Bunları alt alta topladığımız da sevgili konu sahibi
1- o adama kesinlikle güvenmedim. İyi niyetli görmüyorum. Sanki çok sahipleniyorum havalarında olup kızı fırsat buldukça taciz ediyor olabilir.

2- anne hepten cacık. Burnunun dibinde kızı taciz etse kocası benim kemalin yapmaz diyecek biri gibi. Sürekli çocuğu yaftalama peşinde. Hayırdır yani bu çocuk 1 günde böyle olmadı herhalde. Kızında ki değişimleri ve bunların altında yatan sebepleri anlayaçak kapasitesi olmayan bir anne. Psikologa falan da goturmemistir. Allah bilir kime götürdü veya gitti kendi mi anlattı. Hacı hoca biri bile olabilir.

3- kızın tavırları çok yanlış ama daha q4 yaşındaki bir çocuk. Suç da işler gider tanımadıgi adamlarla da yatar. Ama işte altında bir istismar veya baska birsey yoksa sevilen korunan kollanan bir çocuk böyle davranmaz. Bir sürü çocuk var ailesi boşanmış. Hiç biri böyle değil.

Benim çocuğum böyle davransa hemen döner aileme bakarım. Bu çocuğu kim rahatsız ediyor diye. Benim gormedigim bisey var mi diye. Orada yoksa bir sorun okuluna bakarım. Öğretmenlerine bakarım arkadaşlarına bakarım. Kendime bakarım neyi yanlış yaptım diye.

sosyal hizmetlerle götürebilirsiniz ayda psikolog a gorurebilirsiniz

Ben ne doktorun ne de müdürün o şekilde konuştuğunu düşünüyorum. Kuzenin baya baya başına dert olmasın diye evden çıkarmak istemiyor. Üstüne evlendirmek istiyor başına iş gelmesin diye (!) Bide kıza iftira da atmaya başlamışsınız ailece. Böyle saçma sapan davranarak bu kızı kaybedeceksiniz ve suç sizin olur o çocuğun değil

+1

Ama bu cahilgiller ortalığı hem velveleye vermişler hem de bi şeyleri gizlemek ve kızdan kurtulmak amacındalar .Allahım inşallah o kızı bu cahil ve de sorumsuz insanlardan kurtarır.Elden bi şey gelmemesi çok acı..

Çocuk 50 li yaşlardaki adamlar ile böyle bir iletişim içinde ama aynı zamanda evde de bu profilde bir adam var zaten. Himmm çok enteresanmis.

tesekkurler yardiminiz ve verdiginiz bilgi icin ama nasil oluur bakin burda cook bilmis bayanlar toplulugu israrla ilgisizlik sevgisizlik demisler yook yook oo ilgi olmadigindandir sahit olam ben deyil tecrubesi dahilinde bilgi veren siz deyil onlarin hayal gucleri dahaa iyi biliiir olur mu sevgisizlikten tee Allahim yaa tekrar tesekkurler

haklısınız. da bu mevzuda okul müd. önce 14-15 yasıında ki bir kzı da ' evlendirecem seni, seninle baş edemiyorum' diyeni şikayet etmek lazım.
Kadinda bas edemiyorum evlendircem seni dedi zaten demi kizin konustugu vardi evlendirmezseniz kacarim dedi annesinin yaninda pazarda yaninda yururken kacti 1 gun boyunca bulunamadi polise gidildi oyle bulundu tamam evlendircem 2.3 yil nisanki kalmak sartiyla dedi kadin baska turlu elde avucta durmuyo herkez karsi cikti ve konu kapatildi hadi sen durmuyosun git evlen deyil!

hormonlar horminlarr...

Neee alaakaa bu kadar insaaaan ilgisiz deyil aile dememe ragmeen yook yook ilgisiz anasina bak evlenmis falan filandan oteye gitmedi!ben konuyu nasil yaklassin ne gibi konusmalar yapilsin nasil yol izlensin diye actim yoksa sizin kiz seytaan seytaan falan demeniz beklenmiyo amac dedikodu yapmak da deyil yardim icin acildi ama nee mumkuuun!

Tek sorunun cocukta oldugunu düşünmüyorum basına iş gelıcek dıye 14 yasında kızı kocaya verıp sorumlulugu atmak aklına getiren bır anne ne kadar ıyı olabilir? Kızı varken eve üvey baba getiren bir kadın? Ben bu duruma iyi bakmıyorum. Ben ablanıza değil o kıza acıdım asıl.

Bir dahaaa aslaa konu acmayacagim buraya gercekten sacmaliklar toplulugu ilgisiz deyil diyorum yok yok ilgisizlik sevgisizlik ezberlemisler ni ilgisizlik sevgisizlik unutmamak lazim bide bosaaan baska bisey yok.vizyondan bahsediyolar bana bide aa iste sizin vizyon da bu ben kadinn nasil yaklassin diye actim biri de dedijodu yapmak icin acmissiniz yazmis hee onun icin zaten baska hiiic isim yok sizin gibi cok bildigini sanip hic birsey bilmeyenlerle dedikodu yapmak tek amacim derdi sikintisi olan buraya konu acarak en buyuk sacmaligi yapar bunlar insani dert sahibi yapar

Son düzenleyen: Moderatör:
Napsin ozamaj cocugu olan kadinlar evlenmesin otursun sizin gibi uzaktan sadece evlenmesin diyenler onlara baksin ihtiyaclarini karsilasin o zaman hanimefendi ihtiyaci da gec cocugu var diye niye kendini sevgisizlige mahkum etsin insanlar bu nasil bi dusunce ya

Şu konuyu okudukça iki üç sene önce okula gidiyorum deyip kaybolan, aylar sonra cesedi bulunan 14 yaşında bir kız çocuğu vardı ya onun ailesi geliyor gözümün önüne.
Onlar da kendilerince çok ilgiliydi, mükemmel anne babaydılar ama... sonuç ortada.

Bende dedim abla bi hobi edindirin ciksin gezsin dolsun yanimda yururken kaciyo diyo annesi isi olunca ustune kapiyi kitleyip gidiyomus simdi biraksa kacacak ee boylede ind
Eveeet herkez bir oldu 14 yasindaki kiza garezimiz var ne iftirasi ya neee diyosunuzz siz Allah askina bi kendinize gelin kendinize asil siz suanda iftira atiyosunuz!annesinin tek derdi de kizi basindan atmak eveeet cook saolun minnettarim hı hı o dediklerinizden

Su uvey babaya ve anneye gosterdiginiz savunma ile anlayisi kiza gosterseydiniz keske.

Su uvey babaya ve anneye gosterdiginiz savunma ile anlayisi kiza gosterseydiniz keske.
Yaa ben ne diye savunayim Allah askina iyide olmayan seyleri soyluyosunuz sonra benim evet oyle dememi bekliyosunuz cocuga yemin ediyorum coook cook cok uzuluyorum nasil yol izlesinler diye actim konuyu kafaya takmasam ne diye acayim?yolla yanima biraz bende kalsin diye ariycam yanimdan kacarsa naparim diye dusunmekten soyleyemiyorum cocugu kotulemiyorum olmayan seyleri soylemiyorum konuyu anlayin diye tum olanlari anlatiyorum ki onun dahilinde bama yardimci olun cocugu kotulesem elime ne gececek yani

Tekrar soruyorum. Bu kızın konuştuğu yaşça büyük insanlardan şikayetçi oldu mu aile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…