Hiç bir şey yok arsızlığından yapıyormuş cünlesini edebilen bir psikılog var mı cidden. Annesi psikoloğa gittiğine emin mi? Ayrıca bu tarz vakalarda tek bir kez gitmek neyi çözer ki... kızda yoğun bir sevgisizlik ve değersizlik var. Annesi sarıp sarmalamalı. Ayrıca etrafta ahlaken onu etkileyebilecek ablalar hayatına sokulmalı.Arkadaslar kuzenimin kizi 14 yasinda annesi babasi ayri annesinde kaliyo suan anneside evli.Sorun su ki bu kiz surekli evden kaciyo okuldaki muduru annesine alin okuldan bu kizda her yol var ben bununla ugrasamam yazililara gelsin okulda birakmam diye soyledi dusunun su an okula gitmiyor face de kendinden yasca cok buyuk adamlarla cinsel icerikli igrenc muabbetler etmis annesi yakaladi,bildigim kadariyla elide uzunmus aile arasinda boyle bir lafta cikti... kuzenim bi ara evlendircem artik yeter basina bi is gelecek diye soyledi herkez karsi cikti vazgecti gecen gun gene evden kacmis 6 tane erkek yaninda parkta yakaladim diye agliyo Allah askina bi akil ver ablam ben artk basa cikamiyorum diyo kocasida laf ediyomus pskolaga goturdu hic biseyi yok arsizligindan yapiyo demis... evden cikacagi zaman kapiyi ustunden kitleyip cikiyo yoksa kiz evden kaciyo napcam bilmiyom sıkıstm koseye diyo ise sokacakti kafasi dagilsin evde sıklyo diye bu kacma olayi oldu kocasiylada sorun yasiyo adam ben bunla ugrasamam basina bi is getirecek benim basimi belaya sokacak orda burda uvey babasi basina is getirmis diyecek millet beni katil etme diyomus kiz resmen erkek dusmani ya elde avucta durmuyo bu kizla bu kadin napsin bi cozum yolu suna bilecek varmi
Konu sahibi annesinin fazlasiyla ilgili olduğunu belirtmiş. Kızın hicmi sucu yok. Diyelim ilgisizler diyelim sevmiyorlar hatta dovuyorlar. Kızın evden kaçmasına eyvallh normal bi tepki olurdu hırsızlık yapmasinada eyvallah . Ama erkeklerle yaptığı cinsel sohbet nedir allah aşkına 14 yaşında çocuk diyosunuz madem bu masum bi kız çocuğu cinselligi nerden biliyor bu çocuk. O kadar ailesinden zulüm gören dayak yiyen kızlar konu açtı annesinin babasının eve kapattığı sen bizim kolemizsin dediği kızlar, bu kızlar neden pskolojiyi bozup erkeklerle seks sohbetleri yapmadı. Ya kusura bakmayın kızın hicmi suçu yok .Hiç bir şey yok arsızlığından yapıyormuş cünlesini edebilen bir psikılog var mı cidden. Annesi psikoloğa gittiğine emin mi? Ayrıca bu tarz vakalarda tek bir kez gitmek neyi çözer ki... kızda yoğun bir sevgisizlik ve değersizlik var. Annesi sarıp sarmalamalı. Ayrıca etrafta ahlaken onu etkileyebilecek ablalar hayatına sokulmalı.
Çocuk iç dünyasındakilerin çığlığını atıyor, anne evlenmekten söz ediyor
Evliliğe değil çığlığını duyan birine ihtiyacı var
haklısınız.Bisey soyleye bilirmiyim?
Baya bi zamandir pek katilamiyorum kk ya.
Ama hicte ozlememisim buralari.
Ne kdar cirkef uyeler var tekrar hatirladim.
Utaniyorum sizin adiniza ya.
Hemen konu sahibinin uzerine atlamak neden?
Kadin diyor " uvey babasi" siz hemen " ooooo bence oda cinsel tacizde bulunuyordur, olamazmi".
Ya sizin zihniyetinize varya..
Utandim cidden ya. Sen bunu nerden hangi cumleden cikardin e uye, sorarim sana???
Kk hanimlari nasilda guzel beceriyor giydirmeyi. Diycek sozum yok.
Konuyu acan uyemiz bi baskasini derdiyle dertlenip yardim isterken, yorum yapan 90% uyemiz her zamanki gibi yapici degil yikici olmus. Var sayalimki anne suclu( kadin cabaliyor oysaki kendince, guzel sonuclar dogurmamasi bunun kotu bi anne olduguna isaret degildir, deniyor kadin).
Biriyle evlendircem cumlesi cok sacma tabi, suurunu kaybetmis olsa gerek o cumleyi kurarken. Ama " anne kotu" cumlesi bi cozum degil bi elestiridir. Senin bu cumleyi kurman kime ne katki sagladi?? O kucuk kizi korumak adina " tuh kaka anne' diyosunya? Zerre fayda saglamiyor bu biliyomsun? Onun yerine " anne keske boyle yapsa.." diye konuya girsen iste odur somut destek.
Neyse ya ben yine uzaklasiyim kk dan en guzeli. Cunku gercekten kk dunyada iyi insanlarin olmadigina bi kanit benim icin. Keske boyle olmasa...
Konu sahibi annesinin fazlasiyla ilgili olduğunu belirtmiş. Kızın hicmi sucu yok. Diyelim ilgisizler diyelim sevmiyorlar hatta dovuyorlar. Kızın evden kaçmasına eyvallh normal bi tepki olurdu hırsızlık yapmasinada eyvallah . Ama erkeklerle yaptığı cinsel sohbet nedir allah aşkına 14 yaşında çocuk diyosunuz madem bu masum bi kız çocuğu cinselligi nerden biliyor bu çocuk. O kadar ailesinden zulüm gören dayak yiyen kızlar konu açtı annesinin babasının eve kapattığı sen bizim kolemizsin dediği kızlar, bu kızlar neden pskolojiyi bozup erkeklerle seks sohbetleri yapmadı. Ya kusura bakmayın kızın hicmi suçu yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?