Kuzenimin mesajı

Kisa öz ve tek cevap. Yalani kime soylediyse gidip ona itiraf etsin, neden yalan soyledigini de aciklasin. Yok yapmiyorsa Allaha havale. Ayni yerden sınanır bir gűn.

Madem bu kadar vicdan azabı hissediyor herkese gerçeği söylesin. Babanıza, sapık adamın eşine. Çevresinde bulunan tüm kadınlar tehlike altında.

Bu adam neden böyle bir mesaj attı ki. Mesajları herkese yayma ihtimaliniz varken.

Ya annem susuturmus diyor birde helallik istiyor utanmadan ne yüzsüz adam ya bu sefer inanır umarım baban

Ekran alip annenize babaniza atsaniza

ss al dursun kıyıda köşede.
Eğer şikayetçi olacaksan ol bekleme daha fazla.
Ama yok olmayacağım, böyle benimle beraber gidecek bu sır diyorsan da olan olayları buraya tekrar tekrar atmanın anlamı yok bence.

Konu bana biraz fake geliyor inşallah öyledir çünkü cidden bu kadar şey yaşanıp Baba'nın hiç birşey dememesi bilemedim

Telefon numarasi gozukecek sekilde ekran goruntusu al

Ayrica bu mesajin log kaydini da al ki karsi taraf silerse log kaydi kalsin.

Telefonun androidse bildirimlerinin icinde de bu mesaji bulursun yine karsi tarafin silmesi olasiligina karsilik bildirim uzerindende ss al.

Ve ekran goruntusunu babana at

"Benim basima taciz olayi gelmediyse, ben yalan soyluyorsam tanik olan kuzenimin çektiği bu vicdan azabi nedir baba, aciklar misin?"

Yaz ve yolla.

Kızına inanmayan, kök ailesini kızından üstün tutan cahil bir baba, kızının yalnız kalma isteğini nasıl anlayışla karşıladı, merak ediyorum. Adam doğu batı sentezi gibi, maşallah.

konu sahibesi, böylesi konular açıp ya saatler boyunca konuya bakmıyor -ki bence gizli pencereden okuyordur- ya da konuyu okuyup yanıt yazmıyor. gerçekten çok ilginç.
bu lisalinin de dersi var herhalde.

Tamam da eşek kadar adam annesinden mi korkmuş? Babanız sizi yollamiyordu nasıl gittiniz eve?

Konu gerçek ya da değil bilemem, gerçek olduğunu varsayarak yazacağım. Bu adam af edersiniz salak mı? Mesaj atmak doğrudan risk değil mi? Üstelik bu baya baya itiraf niteliğinde bir mesaj olmuş.
Sizin iki seçeneğiniz var ya mesajı ss alıp babanıza, kuzenin eşine vs göndereceksiniz ya da şikayetle, polisle, akrabayla uğraşmak istemiyorum diyorsanız hiç kurcalamayıp cevapsız bırakacaksınız.
Ben olsam rezil ederdim o ayrı, bir şey olacağından değil içim soğusun diye.

Bu erkekler nasıl her şekilde mağdur oluyor nasıl her şekilde kendilerini kurban mağdur gösterebiliyor anlamıyorum ya!

Beter olsun sakın hakkınızı falan helal etmeyin. Bi konuda tek mağdur sizsiniz ama sizin dışınızda babanız da dahil herkes mağduriyet s*çıyor maşallah!

Ya hiç yazmayın ya da sadece "bu olayın tek mağduru benim ajitasyon yapma hakkımı helal etmiyorum" deyip engelleyin geçin ya, sakın gardinizi indirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…