Kuzenimin mesajı

O kadar vicdan yaptıysa gidip ailene yalan söylediğini anlatsın da görelim ne kadar samimi olduğunu.

Yalancı şahitliğinizi ve iftiranızı ALLAH'a havale ediyorum, umarım bana yaşattıklarınızı yaşarsınız! deyin ve bir daha muhatap olmayın.

Grouchy bu mesajı yazan olaya şahit olan kuzen mi yoksa sapık olan kuzen mi ? Bence bu mesajı al baban , sapik kuzenin ,annen ve sapik kuzeninin babasinin oldugu bir grup kurup at .buyuk kanıt .Gum aile gorsun kim ak ,kim kara .sana mesajı atan kuzenine de soylede herkesin icinde gorduklerini soylesin herkes benim ustume geliyor de .

LÜTFEN HEMEN HERKESE ATIN BU MESAJI ÖZELLİKLE DE O ŞEREFSİZİN EŞİNE. Bir insanın tacize uğradığını, sonra yalancı durumına düştüğünü gördüğü halde susan bir insan iyi kalpli değildir, bu kuzeninizi korumaya çalışmayın. Sizin yerinizde olsam ne yapardım diye düşünüyorum, tek amacım o insanların da huzurunu kaçırmak olurdu. Dediğim gibi önce eşine sonra tüm aileme ve babama atardım bunu.
Lütfen siz de susmayın. BUGÜN KUZENİNİ TACİZ EDEN YARIN BAŞKASINI DA EDER. Yarın öbür gün bu adam başka bir kızcağıza bir şey yapsa siz de çok üzülürsünüz, keşke söyleseydim derdiniz eminim. O yüzden susmayın

Cok tuhaf bir durum. Adam kalkipta öyle bir seyin üstüne kendi numarasindan birde mesaj atip herseyi dilemi getirdimi? Salakmi bu?
Ailecek kafaları çalışmıyor bunların, ırsi belli ki.
Belki de böyle bir mesaj atarak anne ve abisinden tepki görmeden konu sahibine kendini kanıtlama şansı vermiştir, o da olabilir

Bu mesajın ekran resmini babanoza onun karısona atın tabiki. Bir de vicdan mı yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…