- 20 Ağustos 2025
- 30
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi ACILARIN KIZI
-
çünkü kuzenim korkuyorum bu beni döver demişti ama şimdi benim de hatam var diyip kenara çekildi.Buna karışmaya hakkınız yoktu.iyiligini istiyorsanız annesiyle konuşurdunuz direk babasına söyleyince işler kötüye gitmiş.ayrica kız halinden memnun vazgeçmeyecek niye karıştıniz ki
evet o kadar doğru ki ama şuan karşımda bayılsa bakmamDrama üçgeni deniyor buna (kurban-kurtarıcı-zorba)
Bu üçgene dahil olan mutlaka zararla çıkar.
Kurtarıcı olarak girip kurban olarak çıkmışsınız siz de.
Siz neden karışıyorsunuz ki siz kötü olmuşsunuz işte. Kurtulmak istemiyor belli ki zoraki ayıracaksınız size düşman olsun iyice. Kendi halinde memnun karışmayın benceMerhaba, yardımınıza ihtiyacım var
Normal de bu konulara karışan insan değilim ama 3 yıldır kuzenimin neler yaşadığını ben biliyorum. Allahın her günü ağladı sevilmedi çocuk bunu mal gibi kullandı. Bitir kurtul dememe rağmen dinlemedi beni ve nişanlandı ama yine de çocuk buna bir salakmış gibi davranmaya devam etti hakaretler de cabası. Olayların bende içinde olduğum için sadece kuzenim için üzülüyorum. En son ki kavgaların da çocuk buna resmen s..... git ailenle konuş bitti dedi ve daha neler neler. Artık ben dayanamadığım için babasına söyledim şimdi kötü ben oldum. Bu kız sanki kötü olayları yaşamamış gibi beni suçladı şimdi de benimle konuşmuyor. Sizce ben kötü bir şey mi yaptım ?
Neden karışıyorsun ki kendi aklı fikri yok mu? Herkes hak ettiğini yaşar.Merhaba, yardımınıza ihtiyacım var
Normal de bu konulara karışan insan değilim ama 3 yıldır kuzenimin neler yaşadığını ben biliyorum. Allahın her günü ağladı sevilmedi çocuk bunu mal gibi kullandı. Bitir kurtul dememe rağmen dinlemedi beni ve nişanlandı ama yine de çocuk buna bir salakmış gibi davranmaya devam etti hakaretler de cabası. Olayların bende içinde olduğum için sadece kuzenim için üzülüyorum. En son ki kavgaların da çocuk buna resmen s..... git ailenle konuş bitti dedi ve daha neler neler. Artık ben dayanamadığım için babasına söyledim şimdi kötü ben oldum. Bu kız sanki kötü olayları yaşamamış gibi beni suçladı şimdi de benimle konuşmuyor. Sizce ben kötü bir şey mi yaptım ?
evet karışmamam gerektiğini geç farkettim, iki arkadaşıma karışmadım aynı şeyleri yaşadılar boşandılar darp edildiler ve kuzenimin de aynı şeyleri yaşamasını istemedim. bir şey yapamadım pişmanlığına girmek istemedimSiz neden karışıyorsunuz ki siz kötü olmuşsunuz işte. Kurtulmak istemiyor belli ki zoraki ayıracaksınız size düşman olsun iyice. Kendi halinde memnun karışmayın bence
Annesi olayı öğrenince çok üzüldü o bana hak verdi ama kızı, nişanlımı seviyorum ben diyip kenara çekildi. Babası da kızının gözyaşına kıyamayıp barışmalarını sağladı.Kızın ailesi ne diyor şimdi?
Kendisi istemiyor ama siz müdahale edince hıncını sizden çıkaracak siz suçlu olacaksınız bırakın kendi çözsün veya çözmesinevet karışmamam gerektiğini geç farkettim, iki arkadaşıma karışmadım aynı şeyleri yaşadılar boşandılar darp edildiler ve kuzenimin de aynı şeyleri yaşamasını istemedim. bir şey yapamadım pişmanlığına girmek istemedim
en azından vicdanım rahatladı ben yapmam gerekeni yaptım. Başına bir şey gelirse uzaktan izlerim sadeceHerkesin aklı var fikri var. Küçük çocuk değil ya bu. İftira atmadığına sevinmelisiniz. Bırakın ne halleri varsa görsünler.
evet kötü tecrübe ile öğrenmiş oldum.Kendisi istemiyor ama siz müdahale edince hıncını sizden çıkaracak siz suçlu olacaksınız bırakın kendi çözsün veya çözmesin
Yahu bosver kiskandi aramizi bozdu diye sana iftira atar sen direk uyarsaydin kizi sonrasina karismasaydin yapacak bir sey yok bir müsibet bin nasihattan evladir pisman olur ama is isten gecerMerhaba, yardımınıza ihtiyacım var
uyardım çok uyardım hatta en son babanla sen mi konuşursun yoksa ben mi arayayım diye söyledimYahu bosver kiskandi aramizi bozdu diye sana iftira atar sen direk uyarsaydin kizi sonrasina karismasaydin yapacak bir sey yok bir müsibet bin nasihattan evladir pisman olur ama is isten gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?