- 15 Ekim 2016
- 7.183
- 12.877
- 248
- Konu Sahibi ACILARIN KIZI
-
Iftira atar sana nisanlimda gözü var diye karisma bosveruyardım çok uyardım hatta en son babanla sen mi konuşursun yoksa ben mi arayayım diye söyledim
nişanlısının yüzüne bakılmayacak gibi olduğunu her seferinde dile getiriyordum gerçi bu çocukla evlenmeye karar veren bunu da düşünür haklısınız.Iftira atar sana nisanlimda gözü var diye karisma bosver
evet çok doğruCehenneme giden yollar, iyi niyet taşlarıyla örülürmüş.
Kurtarmaya girişip de suçlanmadığım tek bir olay yaşamadım. O yüzden boşverin.
Evlenecek kadar büyümüşse, gelecekte neler olacağını tahmin edecek kadar da büyümüştür.
KK aldatılıp, dayak yiyip "ama kocamı çok seviyorum" diyenlerle dolu. Kimse kimseyi kurtaramaz.
Yav bosver isterse at kaciran olsun inan ki sana ne bosver sen kendi yoluna bak venişanlısının yüzüne bakılmayacak gibi olduğunu her seferinde dile getiriyordum gerçi bu çocukla evlenmeye karar veren bunu da düşünür haklısınız.
Bu saatten sonra zaten ne muhatap olurum ne de karışırım ilk defa birine destek olup karışıyım dedim ağzımın payını aldımBen özellikle çevremdeki hiç bir kadının hayatındaki adamla ilgili yorum yapmam, karışmam, karışmam istense dahi reddederim,
çünkü insan oğlu çiğ süt emmiş, hiiiiiiç aklınızdan geçmeyen şeylerle suçlanırsınız öylece kalakalırsınız. Karışmayın kimseye yesinler birbirlerini.
Kuzenin bu toksik ilişkiyi kendisi istiyor sana ne?Merhaba, yardımınıza ihtiyacım var
Normal de bu konulara karışan insan değilim ama 3 yıldır kuzenimin neler yaşadığını ben biliyorum. Allahın her günü ağladı sevilmedi çocuk bunu mal gibi kullandı. Bitir kurtul dememe rağmen dinlemedi beni ve nişanlandı ama yine de çocuk buna bir salakmış gibi davranmaya devam etti hakaretler de cabası. Olayların bende içinde olduğum için sadece kuzenim için üzülüyorum. En son ki kavgaların da çocuk buna resmen s..... git ailenle konuş bitti dedi ve daha neler neler. Artık ben dayanamadığım için babasına söyledim şimdi kötü ben oldum. Bu kız sanki kötü olayları yaşamamış gibi beni suçladı şimdi de benimle konuşmuyor. Sizce ben kötü bir şey mi yaptım ?
Kötü bişey yapmadın. O kızın başına bişey gelseydi daha kötü hissederdin. Başkaları kıskanıyor diyebilir desinler sonunda bu ortaya çıkıcak en geç evlendiğinde mosmor yüzüyle baba ocağına gittiğinde görecekler neyin ne olduğunu. Sen bence bundan sonrasına karışma genelde kendini başkaları için yakanlar 9 köyden kovulur. Kötü tecrübe olur sana. Vicdanen rahatladıysan daha bişey demeMerhaba, yardımınıza ihtiyacım var
Normal de bu konulara karışan insan değilim ama 3 yıldır kuzenimin neler yaşadığını ben biliyorum. Allahın her günü ağladı sevilmedi çocuk bunu mal gibi kullandı. Bitir kurtul dememe rağmen dinlemedi beni ve nişanlandı ama yine de çocuk buna bir salakmış gibi davranmaya devam etti hakaretler de cabası. Olayların bende içinde olduğum için sadece kuzenim için üzülüyorum. En son ki kavgaların da çocuk buna resmen s..... git ailenle konuş bitti dedi ve daha neler neler. Artık ben dayanamadığım için babasına söyledim şimdi kötü ben oldum. Bu kız sanki kötü olayları yaşamamış gibi beni suçladı şimdi de benimle konuşmuyor. Sizce ben kötü bir şey mi yaptım ?
Daha karışmam zaten şuan bile en kötü insan benim herkesin gözünde. Dediğiniz gibi vicdanım rahatladı bu saatten sonra ağlasa da zırlasa da umurumda olmaz. Tek üzüldüğüm nokta o kadar çok değer vermişim ki onun derdini kendi derdim olarak gördüm karşılığın da ise beni kötü yaptı.Kötü bişey yapmadın. O kızın başına bişey gelseydi daha kötü hissederdin. Başkaları kıskanıyor diyebilir desinler sonunda bu ortaya çıkıcak en geç evlendiğinde mosmor yüzüyle baba ocağına gittiğinde görecekler neyin ne olduğunu. Sen bence bundan sonrasına karışma genelde kendini başkaları için yakanlar 9 köyden kovulur. Kötü tecrübe olur sana. Vicdanen rahatladıysan daha bişey deme
Boşver kimseyle kötü olma iyi de olma. Olduğu gbi birak demek ki kendine böyle birini laik görüyor. Tek taraflı sevgi toksik ilişki nereye kadar gider? Ana baba desen normal değil uzak dur bu meselelerden sen kendi hayatına bakDaha karışmam zaten şuan bile en kötü insan benim herkesin gözünde. Dediğiniz gibi vicdanım rahatladı bu saatten sonra ağlasa da zırlasa da umurumda olmaz. Tek üzüldüğüm nokta o kadar çok değer vermişim ki onun derdini kendi derdim olarak gördüm karşılığın da ise beni kötü yaptı.
en azından vicdanım rahatladı ben yapmam gerekeni yaptım. Başına bir şey gelirse uzaktan izlerim sadece
evet bundan sonra yapacağım tek şey buBoşver kimseyle kötü olma iyi de olma. Olduğu gbi birak demek ki kendine böyle birini laik görüyor. Tek taraflı sevgi toksik ilişki nereye kadar gider? Ana baba desen normal değil uzak dur bu meselelerden sen kendi hayatına bak
ay kaç kere başıma geldi ben kötü oldum. karşı taraf hep benim de hatalarım var dedi kabullendi. boşverin hiç karışmayın. deveye diken insana ….. yaraşır derler ya bunlar öyle. uzaktan izleyin yarın bakarsınız onlar iyi olmuşMerhaba, yardımınıza ihtiyacım var
Hep o kafa da olduğum için karışmak istememiştim ama artık dayanamadımay kaç kere başıma geldi ben kötü oldum. karşı taraf hep benim de hatalarım var dedi kabullendi. boşverin hiç karışmayın. deveye diken insana ….. yaraşır derler ya bunlar öyle. uzaktan izleyin yarın bakarsınız onlar iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?