kuzenimin nişanlısı psikopat kızı kurtaramıyorum....

Cehenneme giden yollar, iyi niyet taşlarıyla örülürmüş.
Kurtarmaya girişip de suçlanmadığım tek bir olay yaşamadım. O yüzden boşverin.
Evlenecek kadar büyümüşse, gelecekte neler olacağını tahmin edecek kadar da büyümüştür.
KK aldatılıp, dayak yiyip "ama kocamı çok seviyorum" diyenlerle dolu. Kimse kimseyi kurtaramaz.

evet çok doğru

Ben özellikle çevremdeki hiç bir kadının hayatındaki adamla ilgili yorum yapmam, karışmam, karışmam istense dahi reddederim,
çünkü insan oğlu çiğ süt emmiş, hiiiiiiç aklınızdan geçmeyen şeylerle suçlanırsınız öylece kalakalırsınız. Karışmayın kimseye yesinler birbirlerini.

Özellikle kuzenlerin kocaları pek kıymetli olur, benim var bir tane öyle, kız kardeşimle benim kocasıyla tokalaşmamızı bile kıskanırdı,
şimdi kocasını adam yerine koymuyoruz bozuluyor bu seferde, bozulsun haspam.

Bu saatten sonra zaten ne muhatap olurum ne de karışırım ilk defa birine destek olup karışıyım dedim ağzımın payını aldım

Kuzenin bu toksik ilişkiyi kendisi istiyor sana ne?

Kötü bişey yapmadın. O kızın başına bişey gelseydi daha kötü hissederdin. Başkaları kıskanıyor diyebilir desinler sonunda bu ortaya çıkıcak en geç evlendiğinde mosmor yüzüyle baba ocağına gittiğinde görecekler neyin ne olduğunu. Sen bence bundan sonrasına karışma genelde kendini başkaları için yakanlar 9 köyden kovulur. Kötü tecrübe olur sana. Vicdanen rahatladıysan daha bişey deme

Daha karışmam zaten şuan bile en kötü insan benim herkesin gözünde. Dediğiniz gibi vicdanım rahatladı bu saatten sonra ağlasa da zırlasa da umurumda olmaz. Tek üzüldüğüm nokta o kadar çok değer vermişim ki onun derdini kendi derdim olarak gördüm karşılığın da ise beni kötü yaptı.

Boşver kimseyle kötü olma iyi de olma. Olduğu gbi birak demek ki kendine böyle birini laik görüyor. Tek taraflı sevgi toksik ilişki nereye kadar gider? Ana baba desen normal değil uzak dur bu meselelerden sen kendi hayatına bak

en azından vicdanım rahatladı ben yapmam gerekeni yaptım. Başına bir şey gelirse uzaktan izlerim sadece

Bilemiyorum bence özel hayata müdahale. Zihnen bir eksikliği yoksa, kardeşim-annem-babam değilse veya yaşı küçük değilse, iyiniyetli dahi olsa ben bu tarz şeyleri üstüne vazife olmayan konulara karışan insanlar olarak değerlendiriyorum.

Sizin sorumluluğunuz arkadaşınız-kuzeniniz her neyinizse uyarmak, gidip babasına söylemek değil. Uyarmışsınız, demek sizi kale almıyor. Neden daha fazla işin peşine düşüyorsunuz ki.

Burada konu vicdan değil sınır bilememe bence. Seçim ona ait, hayat ona ait. Kaçıncı dereceden akrabam kuzenim gidip konuyu babama yansıtsa ben de tepki veririm.

Evet bence kötü bir şey yapmışsınız. Size yapıldığını düşünün, istediğiniz bir çocuk var nişanlanmışsınız ,size göre ilişkiniz normal kuzeniniz gördüğü pürüzleri babanıza yetiştiriyor.Hoşunuza gider mi?Eskiden sizin gibiydim sevdiğim insanları koruma içgüdüsüyle hareket ederdim.Şu an öyle düşünmüyorum hayat onun bu benim kardeşim bile olsa gördüğümü söylerim ,bana yakınlığına göre belki bir kez belki birkaç kez. Baktım onda etkisi yok salarım.Bazen hata yapmak gerekir anlamak için .İnsanın kendi hayatında hata yapma özgürlüğü de olmalı.

ay kaç kere başıma geldi ben kötü oldum. karşı taraf hep benim de hatalarım var dedi kabullendi. boşverin hiç karışmayın. deveye diken insana ….. yaraşır derler ya bunlar öyle. uzaktan izleyin yarın bakarsınız onlar iyi olmuş

Hep o kafa da olduğum için karışmak istememiştim ama artık dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…