Kuzenimin nisanlisi

Ne kadar iyi niyetli olarak yaklaşıp kuzeninizle konuşmak isterseniz de her an geri tepme riski var. Kötü sen olursun hiçbir şekilde karışma bence. Bilmiyormuş gibi yap, unut.

Gozunuzle gormediginiz birsey hakkinda kimseye konusmayin. Belkide tovbe etmistir bilemessiniz. Boyle birsey varsa baska yerlerden de soyleyen olur zaten. Siz kötü olmayin.

Hiç karışma. Seni hiç ilgilendirmez. Birincisi söylenenler doğru mu değil mi bilmiyorsun. Türk insanı malum, biri bin anlatır. Hatta olmayan şeyi hayal gücüyle yaratır. Kaldı ki bu kız dediklerini yapmış olsa bile insanları geçmişleriyle yargılayamazsın. Ve tekrar ediyorum seni ilgilendirmiyor. Sorumlu falan hissetmene gerek yok.

Çok sevdiğim bi abimin sürekli kullandığı bi laf vardır..."İyi olur elden kötü olur senden."
Günahını bilirler ama tövbesinden kimsenin haberi yoktur bosver karışma

Diyelim ki anlattin adam ben bunlari biliyorum dedi ya da gecmisiyle ilgilenmiyorum dedi. Ya da varsayalım tartisip, duzeldiler sen kötü olursun. O yuzden hic bisey soyleme. Zaten evlenmeye karar veren insan az cok gecmisini biliyordur

İlla söyleyeceğim diyorsun yani. Git söyle al boyunun ölçüsünü.

Gel seninle empati yapalım. Seni lisede cekemeyen bir kız grubu senin hakkında dedikodu başlattı. Bire bin katarak olay büyüdü büyüdü eskortluk yaptığına kadar geldi. Bunların bir kısmı belki lisede kulağına kadar geldi ama okul bitti herkes kendi yoluna kurtuldun.

Şimdi nişanlının kuzeni seninle aynı lisedeydi dedikoduları biliyor 2 sene hiç birşey yapmadı. Şimdi tam evleneceğin zaman fesatlik yapmaya başladı. Eski arkadaslarla görüşüp dedikodu kazanını tekrar ocağa koydu. Ateşini harliyor.

Kimse görmemiş ama kulaktan kulağa bire bin katılmış şeyler duyup kuzenin gitmeye utanmayacak misin? Hem dedikodu yapıyorsun hem de beli iftira atıyorsun farkında değilsin. Büyük mesuliyet.
ama o benim kuzisim, onunla birlikte büyüdük söylemem lazım diye kendini kandırma bence. Kuzenini düşünen bu iş ilk başladığında uygun bir dille böyle böyle laflar dönüyor derdin. Onca zaman kendi bilir de şimdi kudur.

Gozunle gormediginiz, sahit olmadiginiz bir sey ile kuzeninizin yanina gitmeyin bence. Hatta hic bulasmayin cunku bildigin dedikodu gibi duruyor su yazdiklariniz. Ustelik oldukca hassas konular bunlar. Kendinizle o kiz arasinda empati kurun bide. Sizin nisanliniza kuzeni gelip sizinle ilgili boyle seyler soylese siz ne yapardiniz? Birde yalansa bunlar?

İftira da olabilir, gerçek de, bulaşmamak en güzeli. Amma illaki kuzenin öğrensin dersen kendin asla söyleme, öğrenmesini sağla, ama kanıtın yok dedikodudan başka, bu durumdan öğrenmesini de sağlayamazsın.

artık kızlar böyle ... yanlış anlama ama onla bunla yatıp evlenmeden önce dırtıkırıp bakıre dıye yutturuyorlar.
artık kızlar böyle ... yanlış anlama ama onla bunla yatıp evlenmeden önce dırtıkırıp bakıre dıye yutturuyorlar.
yani karşısındakini enayi yerine koyuyolar burda sıkıntı işin içine yalan girmesi en başta insanın değer farkları desen o ayrı bi konu zaten

Vicdaninıza sus diyebilecekseniz susun, diyemeyecekseniz eğer direk olmasa da bir şekilde biri söylesin. Ama öyle biri söylemeli ki bunun bir şüphe olduğunu da belirtmeli, senden duyulduğu da belli olmamalı. Senin annen vs söylerse oğlumuzda gözu var çekemedi derler..

Ya mantıklı düşün , Herkes kız hakkında konusuyor yaptıklarından haberi var nişanlisi bilmiyor mu zannediyosun. Emin ol biliyordur. Ayrıca bu tarz kızlardan nefret ediyorum gerçekten hic ihtiyacı olmadığı halde kendini satıp iki uç yıl sonra çok ahlakliymis gibi davrananlara. Umarım düzelmiştir

belki kiz tovbe etti nerden biliyosun.dinimizde gunah arastirmak cok gunah.gunahlari ortmede gece gibi olun emri varken hic gerek yok agzinizin tadini kacirmaya.Nasip etmisse mevla illaki olur zaten.sen ne yapsan bos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…