- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
- Konu Sahibi bulamadimbirsey
-
Hiç karışma. Seni hiç ilgilendirmez. Birincisi söylenenler doğru mu değil mi bilmiyorsun. Türk insanı malum, biri bin anlatır. Hatta olmayan şeyi hayal gücüyle yaratır. Kaldı ki bu kız dediklerini yapmış olsa bile insanları geçmişleriyle yargılayamazsın. Ve tekrar ediyorum seni ilgilendirmiyor. Sorumlu falan hissetmene gerek yok.Benim için önemli olan bir konu var. Erkek kuzenim 2 yillik sevgilisiyle nisanlandi geçen hafta. Ben bu kizi bayadir taniyorum, zaten asagi yukari ayni yaslardayiz. Ortaokul ve lisede ayni okuldaydik. Ailesinide biliyorum, orta halde bir aile. Yalniz cok net hatirliyorum o dönem kiz hakkinda baya bir konusuluyordu çok fazla para harciyor, ailesi bu kadar zengin degil nerden buluyor bu kadar parayi diye. Hatta o dönem kulagima gelmisti, bir erkek arkadasiyla (bu erkegi bende taniyorum) bir gecede 10.000 lira harcamislar. Bunu tabii hiç bir zaman kendi gözümle görmedim sadece duymustum ve o zamanlar hiç inanmamistim. 2 yil önce kuzenimle sevgili oluncada hiç kötü düsünmedim kizla ilgili sonuçta beni ilgilendirmez kuzenim kabul ettiyse onu bana ne ki dedim. Ama geçenlerde o dönemlerde onunla arkadas olan bir kizdan inanilmaz sasirtici bir sey duydum. Kuzenimin nisanlisi eskiden para karsiligi bir kaç kez erkekler ile birlikte olmus. Evli erkeklerde dahil. Daha baska karanlik islerde yapmis. O paralarin hepsi ordan gelmis. Duydugumda inanamadim. Açikcasi hala tam inanmiyorum çünkü yakistiramiyorum ama bunu bir kaç kisi daha onaylayinca bilemiyorum. Keske hic duymasaydim cunku simdi kendimi anlatmaya sorumlu olarak hissediyorum, yoksa yanlis mi dusunuyorum? Belki tamamen yalandir her sey. belkide gerçektir, hatta belki kuzenimin bile haberi vardir ve onu öyle kabul etmistir. Ama ya çocugun haberi yoksa? Birlikte büyüdügüm insan o sonuçta, asla üzülmesini istemem. Ne yapmam gerekir?
Peki hakli olabilirsiniz, ama empati kurun, diyelimki sizin nisanlinizin eskiden gigololuk yaptigini bilenler olsa ve bunu size kimse demese, yani gordukleri halde gözlerini ovusturarark bakip size karsi sussalar, siz ne hissederdiniz? kendinizi aldatilmis hissetmez miydiniz?
niye anlaşılsın? kızların hepsı gıdıp diktiriyorlar hicbirseyde anlaşılmıyor...duyduğun gibiyse çok değil düğün gecesi anlaşılır en azından
ben bunu atlamışımniye anlaşılsın? kızların hepsı gıdıp diktiriyorlar hicbirseyde anlaşılmıyor...
artık kızlar böyle ... yanlış anlama ama onla bunla yatıp evlenmeden önce dırtıkırıp bakıre dıye yutturuyorlar.ben bunu atlamışım
artık kızlar böyle ... yanlış anlama ama onla bunla yatıp evlenmeden önce dırtıkırıp bakıre dıye yutturuyorlar.
yani karşısındakini enayi yerine koyuyolar burda sıkıntı işin içine yalan girmesi en başta insanın değer farkları desen o ayrı bi konu zatenartık kızlar böyle ... yanlış anlama ama onla bunla yatıp evlenmeden önce dırtıkırıp bakıre dıye yutturuyorlar.
eger bu kız gercekten öyle bir kızsa diktirir . konu sahıbı bence hıc bulaşma . söylersende kendın söyleme.yani karşısındakini enayi yerine koyuyolar burda sıkıntı işin içine yalan girmesi en başta insanın değer farkları desen o ayrı bi konu zaten
konu sahibi ben değilim canımeger bu kız gercekten öyle bir kızsa diktirir . konu sahıbı bence hıc bulaşma . söylersende kendın söyleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?