- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
- Konu Sahibi bulamadimbirsey
-
kuzenim derken halanın mı oğlu ? bencede çok bulaşma derim ama insanın içide durmaz bile bile.bence halanla samimiysen söyle derim ama önce bir tart bak bakalım kız hakkında negatif düşüncelerimi varmı? eger ki kıza toz kondurmuyorsa sakın ağzını açma .sende ölee açık açık değilde bende okuldayken negatif şeyler duymuştum deyip üstü kapalı geç ama sakın açık açık böyle böyle deme.hem gözünle görmediğin şey hakkında konuşma bence.ama böyle inceden bi dokundur bence.Benim için önemli olan bir konu var. Erkek kuzenim 2 yillik sevgilisiyle nisanlandi geçen hafta. Ben bu kizi bayadir taniyorum, zaten asagi yukari ayni yaslardayiz. Ortaokul ve lisede ayni okuldaydik. Ailesinide biliyorum, orta halde bir aile. Yalniz cok net hatirliyorum o dönem kiz hakkinda baya bir konusuluyordu çok fazla para harciyor, ailesi bu kadar zengin degil nerden buluyor bu kadar parayi diye. Hatta o dönem kulagima gelmisti, bir erkek arkadasiyla (bu erkegi bende taniyorum) bir gecede 10.000 lira harcamislar. Bunu tabii hiç bir zaman kendi gözümle görmedim sadece duymustum ve o zamanlar hiç inanmamistim. 2 yil önce kuzenimle sevgili oluncada hiç kötü düsünmedim kizla ilgili sonuçta beni ilgilendirmez kuzenim kabul ettiyse onu bana ne ki dedim. Ama geçenlerde o dönemlerde onunla arkadas olan bir kizdan inanilmaz sasirtici bir sey duydum. Kuzenimin nisanlisi eskiden para karsiligi bir kaç kez erkekler ile birlikte olmus. Evli erkeklerde dahil. Daha baska karanlik islerde yapmis. O paralarin hepsi ordan gelmis. Duydugumda inanamadim. Açikcasi hala tam inanmiyorum çünkü yakistiramiyorum ama bunu bir kaç kisi daha onaylayinca bilemiyorum. Keske hic duymasaydim cunku simdi kendimi anlatmaya sorumlu olarak hissediyorum, yoksa yanlis mi dusunuyorum? Belki tamamen yalandir her sey. belkide gerçektir, hatta belki kuzenimin bile haberi vardir ve onu öyle kabul etmistir. Ama ya çocugun haberi yoksa? Birlikte büyüdügüm insan o sonuçta, asla üzülmesini istemem. Ne yapmam gerekir?
baskasından duydugun şeylerle insanların hayatını karıstırma gözünde görmedin sonucta.. hele akraba olaylarına hiç bulaşma zararlı cıkarsınBenim için önemli olan bir konu var. Erkek kuzenim 2 yillik sevgilisiyle nisanlandi geçen hafta. Ben bu kizi bayadir taniyorum, zaten asagi yukari ayni yaslardayiz. Ortaokul ve lisede ayni okuldaydik. Ailesinide biliyorum, orta halde bir aile. Yalniz cok net hatirliyorum o dönem kiz hakkinda baya bir konusuluyordu çok fazla para harciyor, ailesi bu kadar zengin degil nerden buluyor bu kadar parayi diye. Hatta o dönem kulagima gelmisti, bir erkek arkadasiyla (bu erkegi bende taniyorum) bir gecede 10.000 lira harcamislar. Bunu tabii hiç bir zaman kendi gözümle görmedim sadece duymustum ve o zamanlar hiç inanmamistim. 2 yil önce kuzenimle sevgili oluncada hiç kötü düsünmedim kizla ilgili sonuçta beni ilgilendirmez kuzenim kabul ettiyse onu bana ne ki dedim. Ama geçenlerde o dönemlerde onunla arkadas olan bir kizdan inanilmaz sasirtici bir sey duydum. Kuzenimin nisanlisi eskiden para karsiligi bir kaç kez erkekler ile birlikte olmus. Evli erkeklerde dahil. Daha baska karanlik islerde yapmis. O paralarin hepsi ordan gelmis. Duydugumda inanamadim. Açikcasi hala tam inanmiyorum çünkü yakistiramiyorum ama bunu bir kaç kisi daha onaylayinca bilemiyorum. Keske hic duymasaydim cunku simdi kendimi anlatmaya sorumlu olarak hissediyorum, yoksa yanlis mi dusunuyorum? Belki tamamen yalandir her sey. belkide gerçektir, hatta belki kuzenimin bile haberi vardir ve onu öyle kabul etmistir. Ama ya çocugun haberi yoksa? Birlikte büyüdügüm insan o sonuçta, asla üzülmesini istemem. Ne yapmam gerekir?
Niye ki?duyduğun gibiyse çok değil düğün gecesi anlaşılır en azından
bilmiyosa eğer diye dedim ama neler varmış diktirenler falanNiye ki?
Adam kızın daha önce sevgilileriyle birlikte olduğunu pekala biliyordur hatta kendileri de oluyordur?
sizin yerinizde olsam, o eskilerden ortak arkadaş, benim aileme üye olmaya sevdiğim biri tarafından layık görülmüş bir insan hakkında böyle konuştuğunda, o lafları alır onun uygun bir yerine iade ederdimBenim için önemli olan bir konu var. Erkek kuzenim 2 yillik sevgilisiyle nisanlandi geçen hafta. Ben bu kizi bayadir taniyorum, zaten asagi yukari ayni yaslardayiz. Ortaokul ve lisede ayni okuldaydik. Ailesinide biliyorum, orta halde bir aile. Yalniz cok net hatirliyorum o dönem kiz hakkinda baya bir konusuluyordu çok fazla para harciyor, ailesi bu kadar zengin degil nerden buluyor bu kadar parayi diye. Hatta o dönem kulagima gelmisti, bir erkek arkadasiyla (bu erkegi bende taniyorum) bir gecede 10.000 lira harcamislar. Bunu tabii hiç bir zaman kendi gözümle görmedim sadece duymustum ve o zamanlar hiç inanmamistim. 2 yil önce kuzenimle sevgili oluncada hiç kötü düsünmedim kizla ilgili sonuçta beni ilgilendirmez kuzenim kabul ettiyse onu bana ne ki dedim. Ama geçenlerde o dönemlerde onunla arkadas olan bir kizdan inanilmaz sasirtici bir sey duydum. Kuzenimin nisanlisi eskiden para karsiligi bir kaç kez erkekler ile birlikte olmus. Evli erkeklerde dahil. Daha baska karanlik islerde yapmis. O paralarin hepsi ordan gelmis. Duydugumda inanamadim. Açikcasi hala tam inanmiyorum çünkü yakistiramiyorum ama bunu bir kaç kisi daha onaylayinca bilemiyorum. Keske hic duymasaydim cunku simdi kendimi anlatmaya sorumlu olarak hissediyorum, yoksa yanlis mi dusunuyorum? Belki tamamen yalandir her sey. belkide gerçektir, hatta belki kuzenimin bile haberi vardir ve onu öyle kabul etmistir. Ama ya çocugun haberi yoksa? Birlikte büyüdügüm insan o sonuçta, asla üzülmesini istemem. Ne yapmam gerekir?
Emin olmadan bir şey yapma derim.Benim için önemli olan bir konu var. Erkek kuzenim 2 yillik sevgilisiyle nisanlandi geçen hafta. Ben bu kizi bayadir taniyorum, zaten asagi yukari ayni yaslardayiz. Ortaokul ve lisede ayni okuldaydik. Ailesinide biliyorum, orta halde bir aile. Yalniz cok net hatirliyorum o dönem kiz hakkinda baya bir konusuluyordu çok fazla para harciyor, ailesi bu kadar zengin degil nerden buluyor bu kadar parayi diye. Hatta o dönem kulagima gelmisti, bir erkek arkadasiyla (bu erkegi bende taniyorum) bir gecede 10.000 lira harcamislar. Bunu tabii hiç bir zaman kendi gözümle görmedim sadece duymustum ve o zamanlar hiç inanmamistim. 2 yil önce kuzenimle sevgili oluncada hiç kötü düsünmedim kizla ilgili sonuçta beni ilgilendirmez kuzenim kabul ettiyse onu bana ne ki dedim. Ama geçenlerde o dönemlerde onunla arkadas olan bir kizdan inanilmaz sasirtici bir sey duydum. Kuzenimin nisanlisi eskiden para karsiligi bir kaç kez erkekler ile birlikte olmus. Evli erkeklerde dahil. Daha baska karanlik islerde yapmis. O paralarin hepsi ordan gelmis. Duydugumda inanamadim. Açikcasi hala tam inanmiyorum çünkü yakistiramiyorum ama bunu bir kaç kisi daha onaylayinca bilemiyorum. Keske hic duymasaydim cunku simdi kendimi anlatmaya sorumlu olarak hissediyorum, yoksa yanlis mi dusunuyorum? Belki tamamen yalandir her sey. belkide gerçektir, hatta belki kuzenimin bile haberi vardir ve onu öyle kabul etmistir. Ama ya çocugun haberi yoksa? Birlikte büyüdügüm insan o sonuçta, asla üzülmesini istemem. Ne yapmam gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?