Kuzenimin nisanlisi

kuzenim derken halanın mı oğlu ? bencede çok bulaşma derim ama insanın içide durmaz bile bile.bence halanla samimiysen söyle derim ama önce bir tart bak bakalım kız hakkında negatif düşüncelerimi varmı? eger ki kıza toz kondurmuyorsa sakın ağzını açma .sende ölee açık açık değilde bende okuldayken negatif şeyler duymuştum deyip üstü kapalı geç ama sakın açık açık böyle böyle deme.hem gözünle görmediğin şey hakkında konuşma bence.ama böyle inceden bi dokundur bence.

baskasından duydugun şeylerle insanların hayatını karıstırma gözünde görmedin sonucta.. hele akraba olaylarına hiç bulaşma zararlı cıkarsın

bu kadar biçok insanın bildiği ve konuştuğu bişeyse emin ol kuzeninin de kulağına gitmiştir
gitmediyse bile sen karışma kız iftira atıyorlar (ki gerçekten aıyor olabilirler) sen kuzeninle kötü olursun
ayrıca doğruluğuna yüzde yüz emin olmadan kimsenin hayatına böyle bi müdahalede bulunma derim ben

Hiç karışma bence bu kadar çok dedikodu varsa illa ki kuzenin de bişeyler biliyordur. Karışırsan arada kalırsın. Hassas bir konu

Bence hiç o topa girme.
Çok ihtimalli bir konu.
Sen söylersin mesela kuzenin de biliyordur ben biliyorum zaten sana ne der mesela.
Yada kızı çok seviyordur kulağını tıkar sana düşman olur.
Yada en kötü ihtimal gerçek olur. Kızı sevmeyen bir kaç kişi uydurma haber yaymıştır, dedikodudur hepsi hem vicdanın sızlar hem de durduk yere tat kaçıran insan olursun.
Malum bazen suçsuz insanlara da çok dedikoduyla lekeler sürülüyor.
Bu tip ikili ilişkiler de üçüncü kişilerin her zaman duyduğunu içinde tutması gerekiyor. Vebal almaya gerek yok

Ayrıca gerçekse bile yine söylememeniz gerekiyor.
Çünkü insanların geçmişlerinden pişman olup düzgün bir hayat kurma hakkı var. Belki gerçektir ama bunu kuzeninize de söylemiştir ve iki taraf da yeni temiz bir sayfa açmıştır bilemezsiniz.
Mesela bizim komşumuz eskiden Ankara'nın en kötü namlı gazinosunda çalışırmış, evlenmişler, gayet de mutlulular. Yani kimin kimle mutlu olacağını bilemeyiz.
Çok namuslu geçinen saygısız terbiyesiz bir insandansa geçmişte hataları olsa da bunları temizlemeyi bilen insanı tercih ederim ben.
Siz de hiç duymadığınızı varsayın bence.

Ben olsam hic karışmam sanane derse kalırsın kotu olursun kendi aralarında hadi kardeşin abin falan olsa neyse

Niye ki?
Adam kızın daha önce sevgilileriyle birlikte olduğunu pekala biliyordur hatta kendileri de oluyordur?
bilmiyosa eğer diye dedim ama neler varmış diktirenler falanbilmiyorum ya onların arasında kalmış bişey işte bence konu sahibi hiç karışmasın

İnsanlar biribirinin hayatından elini çekse dünya daha yaşanır bir yer olur bence.
Kulaktan dolma bilgilerle gerçekliği tartışılır nedenlerle kuzeninize gidip bir şey dediğiniz de ne cvp alacaksınız çok merak ettim.
Belki kız çok hoş diğer kızlar kıskançlığından böyle dedikodular çıkardılar.
10000 harcarken kız hesabını mı tutmuşlar çok merak ettim.
Diyelim ki bunların hepsini yaşadı kız yine de size ne?
Siz çok mu mükemmelsiniz mesela ya da biz??

sizin yerinizde olsam, o eskilerden ortak arkadaş, benim aileme üye olmaya sevdiğim biri tarafından layık görülmüş bir insan hakkında böyle konuştuğunda, o lafları alır onun uygun bir yerine iade ederdim Bi de gidip araştırmışsınız başkalarına da sormuş dedikodu yapmışsınız çok ayıp.. İnşallah bunlar ortaya çıktığında üzülen siz olursunuz

bence de hiç karışma. alan almış satan satmış. kız hala o kafadaysa elbet ortaya çıkar zaten.
şimdi gider söylersin altından girer üzerinden çıkarlar sen suçlu olursun durduk yere.
boşver gitsin

Alan memnun satan memnun... Size ne ki? Kim kime ne yapmışcılar yüzünden insanlar intihar ediyor. Sana ne kızın geçmişinden. E çocuk da değil kuzeniniz, gözü de vardır... Yüreği de!!!

Emin olmadan bir şey yapma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…