Kuzenimin nisanlisi

Eger bir sey ortaya atarsan bilmeden yanlislikla farkli seylere sebep olabilirsin... Aileye hic yansitma belki cocukta biliyordur kabullenmistir seni ilgilendiren birsey oldugunu dusunmuyorum ben...

Ha illada birileriyle birseyler konusmak istiyorsan madem taniyorsun git kendisiyle konus boyle boyle duydum de soyleyen kisiyide soyle ona gerekirse cunku soyleyen kiside birseylere dayanarak konusuyordur muhtemelen ispat olayi olursa ispatlayabilir en azndan ama sen ortada kalirsin, bence senlik bir durum yok burada...

Ohooo eşim beni ortaokul ve lise arkadaşlarima sorsa o kiz yollu kac kisinin altina yatti bisuru erkekle birliktw oldu evlerine gitti derler...
Cunku dediler ama onemli olan senin bildigin senin gordugun. Bu arkadaşlar yuzunden benim ortaokulum ve lisem berbat gecti hergun yeni biriyle adim cikiyordu sevgilim yoktu ve butun erkeklere kotu davraniyordum sirf laf cikmasin diye...
Sonuç onla yatmisim onla opusmusum onun evine gitmisim...
Hatta o gun evdeysem bile adim birinin evinde cikiyordu. Neden insanlarin agizlarini kapatmiyorsun ??? Ben kapatamiyordum cnku 700 kisiye laf anlatmak cok zor oluyor...
Bnce herkesin kendi hayati bence kimsenin lafina inanma ama cok istiyorsan kiza sor. Hem gecmis kimseyi ilgilendirmez.
Keske bende susturabilseydim bu kadar laf edilmeseydide hakkimda erkeklere bu kadar on yargili olmasaydim. Bak benim gozumden bak olaya belki kiz da bunlari yasamistir

bu cok buyuk bir olay. tabiki de bunu kimseye soylemeyin sadece o kizla konusun bakalim ne diyecek. belki de bir pislik takti kiza kafayi kiz da reddetti ve hakkinda iftira atti o kisi. ayrica siz kizin bir garipligini gordunuz mu sezdiniz mi? size ne kizin gecmisinden. ne namuslular var o...dan beter . oyle ise bile demek ki artik degil. zaten sizin hareketlerinden anlamaniz gerek garip bir hareketi var mi? bu konuyu kimseye soylemeyin kuzeniniz duyarsa elinden bir kaza ciksa suclusu siz olursunuz. boyle konular oyle ulu orta konusulmaz.

kiz payvonda da calissa biriyle bisey de yasasa bu sizi ilgilendirmez. kuzeniniz de kac yasinda insan oturup kalkmasindan nasil biri oldugunu biliyordur. ne ahlaksiz denen insanlar tanidim cogu ev kizi gecinenden daha saf daha bakireydi kalben . daha mert daha delikanliydi..kimse kimsenin namus bekciligini yapmasin. bu dedikoduyu size soyleme curretinde bulunanin da yuzune tukurmediyseniz size de ask olsun.... bu hikayede beni en rahatsiz eden o dedikoducu ve sizin tutumunuz..... ben kuzeninizin yerinde olsam dogruysa bile anlatilanlar "sana ne " derdim. ve sizi silerdim.....

Karisma bence seni ilgilendiren bi durum yok senin kuzeninin nisanlisi eminim laf sana geldiyse onada gitmistir. Sahit olmadigin biseyi neden anlatma geregi duyuyorsun. Insanlarin namusuna laf atmak bu kadar kolay olmamali. Alan memnun satan memnunsa sana noluyor

Son düzenleme:
ortaokul ve lisede birbirinin arkasından hemen en ufacık şeyde "aman o kaşar zaten, şöyle yatmış böyle sevişmiş.............." diye laf atmayan az kişi vardır.içiniz rahat etmediyse kızla konuşun ama lisedeki muhabbetlere çok güvenmeyin derim iftira olma ihtimali çok yüksek

artık kızlar böyle ... yanlış anlama ama onla bunla yatıp evlenmeden önce dırtıkırıp bakıre dıye yutturuyorlar.

her önünle gelenle yatıp kalkıp oynayan ,sonra da ben bakire istirem diye tutturan erkeklere müstahaktır. öyle başa böyle şapka hanımefendi.bir kadın olarak tutumunuzdan utandım.

Şöyle soyleyeyim 2yıllık bir ilişki, bir beyefendi bir bayanla evkilik aşamasına gelmişse onun harcamalarını eğlence hayatını çok iyi biliyordur. Eminim ki birliktelikleride olmuştur. Kuzeniniz bence nişanlısının eski iliskilerinin boyutlarini az çok biliyordur. Kızda değişmiş olabilir. Birçok insan sevgi aşkı bulunca değişiyor iyileşiyor diyelim. Fakat bu para karşılığı muhabbetleri hiç hoş değil, kabul edilenilir birşey hiç değil. Onlar vermişler kararlarını. Size saygı duymak düşer. Doğru olan tabiki ssöylemektir ama dediğim gibi değişmiştir, geçmişinden belki utanıyordur olabilir.

hepsi mi? hepsi derken?sizde mi öyle mi yaptınız?
harikasiniz.... sizi yurekten tebrik ediyorum... bu sekilde konusan birine en guzel cevabi vermissiniz....
bir kadin 1000 kisiyle beraber olup o igrenc kelime ile yaziyorum ozur dilerim "diktirip" sokuk diktiriyor sanki kelime basli basina rezil herneyse sonra bir adama ben bakireyim diyorsa o adam da o kadinin opusmesinden heyecanindan oturup kalkmasindan konusurken hissettiklerinden beyninden algilamiyorsa o adama hersey mustahaktir. benim gozumde 1 kisiyle beraber olup tibbi destekle bakire sifatina burunendense 100 kisiyle beraber olup bunu durustce soyleyen bakiredir. bakire kalip herseyi yapmak ise en buyuk f...seliktir gozumde.... cunku biriyle bisey yasarken senden sonrasina kendimi nasil kakalarim diye dusunup hesap yapan cok tehlikeli ve ahlaksizdir bence.... o yuzden ister genelevde calismistir ister evden hic cikmamistir karsidaki insan eger gercekten insan evladiysa zaten yurege bakar. gerisi FOSSSS....

Bence de karisma. Lisede herkes herkes hakkinda konusur hele ki kiz guzelse dedikodular daha da artar cekemezler ya. Bu arada senin kuzenininde karanlik gecmisi olabilir nerden bilicen? Bilinmiyor diye kuzenin namuslumu olurdu? Ayrica 2 yildir birliktelerse eger soylediklerin dogruysa muhakkak cikardi ortaya yada simdilerde cikar. Umarim soylenenler dedikodudur sadece ve cok mutlu olurlar.

ne alakası var cogu kısı artık böyle ben asla böyle lafları .... anlamayın hanımlar. bu tür bir kız ıftıralar dogruysa bunuda yapar anlamana getırmek istedım.

her önünle gelenle yatıp kalkıp oynayan ,sonra da ben bakire istirem diye tutturan erkeklere müstahaktır. öyle başa böyle şapka hanımefendi.bir kadın olarak tutumunuzdan utandım.
konuyu başka yere cekmenize gerek yok. ben yapmadım böyle birşey yapsam bile sızı alakadar etmez. hepsi derken abartmış olabılırım acele cvp verdim. yorumunuz cok gereksiz. demek istedigim eğer bu iftiralar doğruysa bu tür bir bayan bu gibi birşeyıde aklına getırır... konu sahibi bence hiccc kimseye birsey anlatmayın kötü siz olursunuz. belki iftıradır yada kuzenınıze gercekleri anlatmış olabılır. bulaşmayın hic

Senin kulağına gelmişse kuzeninin kulağına da illa ki gitmiştir o dedikodular.Sevgili olmadan önce belki bu kız kaşar iki yatar kalkarım diye sevgili oldu, kızla tanışınca her şeyin uydurmaca olduğunu aslında iyi bir kız olduğunu anladı ve evlenmeye karar verdi. Bak böyle bir şey bile olabilir.

Ben olsam içime söylememek sinmezse, kuzenimle aram iyiyse, mantıklı makul bir tipse, karşıma alır direk onunla başbaşa konuşurdum. Ama öyle değil deli bir tipse yerimde oturmayı ve susmayı tercih ederdim.

bencede hiç bulaşma ,belkide gençlik yıllarında yapmıştır pişmandır ne biliyorsun , kimsenin işene karışma birde kıskanıyor iftira atıyor derlerse ne diyeceksin, bu seninle sır olup gitsin , görmedin duymadım bilmiyorum

bu yazdıklarınızı hiç duymamıştım arkadaşım gerçekten tşk ederim

ne güzel demiş yüce mevlam

Kesinlikle ağzını açma.
Akraba ilişkilerinde şunu bilir şunu söylerim. ' sen iyi olucam zannederken, kötü olursun '
Bırak boşver kuzenin sonuçta.
O kız seninle aynı evde yaşamayacak, gördüğünde mrb mrb der geçersin.

Şimdi söylersin iyi olursun, iki gün sonra kuzenin çıkıp 'onlar geçmişte yaşanmış bitmiş ' der senden daha kötüsü olmaz.
Kendi hayatına bak derim, duymamış gibi davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…