- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi bulamadimbirsey
-
Benim için önemli olan bir konu var. Erkek kuzenim 2 yillik sevgilisiyle nisanlandi geçen hafta. Ben bu kizi bayadir taniyorum, zaten asagi yukari ayni yaslardayiz. Ortaokul ve lisede ayni okuldaydik. Ailesinide biliyorum, orta halde bir aile. Yalniz cok net hatirliyorum o dönem kiz hakkinda baya bir konusuluyordu çok fazla para harciyor, ailesi bu kadar zengin degil nerden buluyor bu kadar parayi diye. Hatta o dönem kulagima gelmisti, bir erkek arkadasiyla (bu erkegi bende taniyorum) bir gecede 10.000 lira harcamislar. Bunu tabii hiç bir zaman kendi gözümle görmedim sadece duymustum ve o zamanlar hiç inanmamistim. 2 yil önce kuzenimle sevgili oluncada hiç kötü düsünmedim kizla ilgili sonuçta beni ilgilendirmez kuzenim kabul ettiyse onu bana ne ki dedim. Ama geçenlerde o dönemlerde onunla arkadas olan bir kizdan inanilmaz sasirtici bir sey duydum. Kuzenimin nisanlisi eskiden para karsiligi bir kaç kez erkekler ile birlikte olmus. Evli erkeklerde dahil. Daha baska karanlik islerde yapmis. O paralarin hepsi ordan gelmis. Duydugumda inanamadim. Açikcasi hala tam inanmiyorum çünkü yakistiramiyorum ama bunu bir kaç kisi daha onaylayinca bilemiyorum. Keske hic duymasaydim cunku simdi kendimi anlatmaya sorumlu olarak hissediyorum, yoksa yanlis mi dusunuyorum? Belki tamamen yalandir her sey. belkide gerçektir, hatta belki kuzenimin bile haberi vardir ve onu öyle kabul etmistir. Ama ya çocugun haberi yoksa? Birlikte büyüdügüm insan o sonuçta, asla üzülmesini istemem. Ne yapmam gerekir?
artık kızlar böyle ... yanlış anlama ama onla bunla yatıp evlenmeden önce dırtıkırıp bakıre dıye yutturuyorlar.
niye anlaşılsın? kızların hepsı gıdıp diktiriyorlar hicbirseyde anlaşılmıyor...
harikasiniz.... sizi yurekten tebrik ediyorum... bu sekilde konusan birine en guzel cevabi vermissiniz....
hepsi mi? hepsi derken?sizde mi öyle mi yaptınız?
hayır yapmadım
hepsi mi? hepsi derken?sizde mi öyle mi yaptınız?
ne alakası var cogu kısı artık böyle ben asla böyle lafları .... anlamayın hanımlar. bu tür bir kız ıftıralar dogruysa bunuda yapar anlamana getırmek istedım.harikasiniz.... sizi yurekten tebrik ediyorum... bu sekilde konusan birine en guzel cevabi vermissiniz....
bir kadin 1000 kisiyle beraber olup o igrenc kelime ile yaziyorum ozur dilerim "diktirip" sokuk diktiriyor sanki kelime basli basina rezil herneyse sonra bir adama ben bakireyim diyorsa o adam da o kadinin opusmesinden heyecanindan oturup kalkmasindan konusurken hissettiklerinden beyninden algilamiyorsa o adama hersey mustahaktir. benim gozumde 1 kisiyle beraber olup tibbi destekle bakire sifatina burunendense 100 kisiyle beraber olup bunu durustce soyleyen bakiredir. bakire kalip herseyi yapmak ise en buyuk f...seliktir gozumde.... cunku biriyle bisey yasarken senden sonrasina kendimi nasil kakalarim diye dusunup hesap yapan cok tehlikeli ve ahlaksizdir bence.... o yuzden ister genelevde calismistir ister evden hic cikmamistir karsidaki insan eger gercekten insan evladiysa zaten yurege bakar. gerisi FOSSSS....
konuyu başka yere cekmenize gerek yok. ben yapmadım böyle birşey yapsam bile sızı alakadar etmez. hepsi derken abartmış olabılırım acele cvp verdim. yorumunuz cok gereksiz. demek istedigim eğer bu iftiralar doğruysa bu tür bir bayan bu gibi birşeyıde aklına getırır... konu sahibi bence hiccc kimseye birsey anlatmayın kötü siz olursunuz. belki iftıradır yada kuzenınıze gercekleri anlatmış olabılır. bulaşmayın hicher önünle gelenle yatıp kalkıp oynayan ,sonra da ben bakire istirem diye tutturan erkeklere müstahaktır. öyle başa böyle şapka hanımefendi.bir kadın olarak tutumunuzdan utandım.
Allah, affettiği mümin kuluna dünyada yapmış olduğu bütün günahları kimsenin görüp duyamayacağı şekilde teker teker hatırlatıp ikrâr ettirecektir. Bu durum karşısında mahvolduğuna hükmedecek olan bu kula Allah, "Ben senin yaptıklarını dünyada gizlemiştim, bugün de bağışlıyorum"buyuracak ve bu kula sadece sevap defteri verilecektir
Allah bile herşeyden haberdarken kimsenin duymayacağı şekilde kabul ettiriyor kuluna günahlarını. Sen varlığından emin olmadığın bir günahı, sadece "canın öyle istedi diye" millete yayacaksın. sonra nasıl uyuyacaksın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?