Amca oluyor babası konu sahibinin amma hiç bir yakınlık görememişler diğer amcazadelerden işleri düşünce oh ne ala hazır ev rahat ortam okul yakın 5 kuruş harcama yok oldu bittiye getiriyorlar bu kız seni çileden çıkartır yüz vermeyin
Amcası olduğunu bende anladım. Konu sahibinin babası için demiyorum, ama sonuçta bekar adam, ne kadar yeğeni olsa da el kızıdır bana göre. Yarın bu arkadaş evlenip gitse ne olacak? Evin hanımı yok yani, kız iş yapmaz diyor adam mı yapacak yemeği, temizliği, çamaşırı, ütüyü vs.
Kuzen de beleş ev, kira vermeyecek beleş yemek, kahvaltı, fatura derdi zaten yok. Bir yol parası veririm ( Üniversitede yakınmış) Kalan parayı da dışarıda yerim hesabıyla gelmek istiyor galiba. Ayrıca babanız ne kadar evin reisi olsa da o evde yaşayan bir birey olarak sizin düşüncenizi göz ardı edemez. Kendisi diyemiyorsa ve yüzsüzlük yapıp ısrar ederlerse arayıp deyin annemin kötü gününde yanında olmadınız sizi evimde istemiyorum diye bazısı da bundan anlıyor. Babanıza da söyleyin sen söyleyemiyorsan ben böyle arar söylerim diye.