kuzenimin sorunu (gerçekten kuzenim ama) :)

Tamam kardeşim saçma geldi deyip geçebilirsin o zaman, ben ne dedim konuyu açarken, saçma gelebilir. Bu kadar basit. Ne var azıcık mutluluğa odaklansanız ya, hayat çok güzel. Sevginin her hali güzel bence, sanalı, gerçeği, kuşu, çiçeği... Pelinsuları inceleyip dedikodu malzemesi çıkaran mutluysa devam etsin, bu da bana saçma geliyor ama topa tutmuyorum. Neyse daha fazla cevap yazmayacağım, teşekkürler.

Söylediklerimden hiçbir anlamamanız beni çok üzdü. Hayatın kıymetini çoğu insandan daha çok biliyor ve bir çok olumsuzluğa karşı maksimum bir mutluluk hissediyorum. Şu cümlelerinizden sonra sanalı, gerçeği, kuşu, çiceği bu konuya yorum yapılmasından çok daha gerekli buluyorum. Son cevapla' mı yazarken siz tarafından topa tutulmanın şaşkınlığını yaşıyor, daha fazla cevap yazmayacağınız için gönül rahatlığı duyuyorum. Ve son olarak size eleştirilere karşı daha olumlu yaklaşımlarda bulunacağınız günler diliyorum..
Esen kalın...

Hayran olduğu kişinin bu kadar önemseyeceği bir durum değil. İstediğini yazsın paylaşsın isterse evlenme teklif etsin hepsini beğenip geçecektir.
Ben de öyle düşünüyorum, teşekkür ederim. Benim dediğim tek şey 14 şubat sevgililer günü, ne gerek var? oldu. O da sevgimi ifade etmek için uygun günlerden biri olabilir dedi. Detaycı bir kızcağız o yüzden ikilemde kaldı. Yüzleri gülüyorsa bu yeter de artar bence. Sağolun yorumunuz için.

Insan gecmise baktiginda hep yapmadiklarindan pisman olur. O yuzden yazsin ama yazmasindan cok ne yazdigi onemli bence. Zaten bir suru mesaj yazilir o gun. Arada kaynar buyuk ihtimalle.

Son düzenleme:
Bana aşırı çocukça geldi. Sevgililer günü ülkemizde aralarında sevgililik olanlar tarafından kutlandığı için, kalkıp biri kutladığında ben ne alaka yada a bana yazıyor diyorum. Ki kız zaten fanı hoşlandığı belliyken bu tip bir şey iyice kendini ortaya dökmek.
Ben bu fanlık veya hayranlık mevzularını liseden sonraya çok yakıştıramıyorum sanırım.
Siz bence kırmadan komik olacağını söyleyin yapmasın öyle şey.

Söylediklerimden hiçbir anlamamanız beni çok üzdü. Hayatın kıymetini çoğu insandan daha çok biliyor ve bir çok olumsuzluğa karşı maksimum bir mutluluk hissediyorum. Şu cümlelerinizden sonra sanalı, gerçeği, kuşu, çiceği bu konuya yorum yapılmasından çok daha gerekli buluyorum. Son cevapla' mı yazarken siz tarafından topa tutulmanın şaşkınlığını yaşıyor, daha fazla cevap yazmayacağınız için gönül rahatlığı duyuyorum. Ve son olarak size eleştirilere karşı daha olumlu yaklaşımlarda bulunacağınız günler diliyorum..
Esen kalın...
Anlamadık, aynı noktada buluşamadık bu kadar basit. Ben en başından dedim zaten saçma bulabilirsiniz devamını okumayabilirsiniz dedim çünkü ben de bana saçma gelen konuların devamını okumuyorum. En başından saçma olduğunu bilsem okumam, ah ne vakitler çaldı o konular. Teşekkür ederim, siz de esen kalın.

Kutlasın kutlamasın, hiç bir farkı veya önemi olmayacak.
Kutlasa Ünli Bey duygulanmayacak, bakayım ne yazmış demeyecek.
Kutlamasa neden kutlamadı diye üzülmeyecek.
Herhangi bir mesaj olarak bakıp hatta dikkatli bakmayıp beğenip geçecek.

birine hayran olmak neden ergence sayılıyor ki?
burada hayran olduğu ünlüye katılacağı davette kendisini nasıl göstereceği hakkında taktikler veren kk hatunları değilmiydi?
konu sahibide yanlış hatırlamıyorsam 25 üstü idi..

gençlik güzel şey içinden ne geliyorsa onu yapsın...

Bana aşırı çocukça geldi. Sevgililer günü ülkemizde aralarında sevgililik olanlar tarafından kutlandığı için, kalkıp biri kutladığında ben ne alaka yada a bana yazıyor diyorum. Ki kız zaten fanı hoşlandığı belliyken bu tip bir şey iyice kendini ortaya dökmek.
Ben bu fanlık veya hayranlık mevzularını liseden sonraya çok yakıştıramıyorum sanırım.
Siz bence kırmadan komik olacağını söyleyin yapmasın öyle şey.
Aslında fanlık denince gözümüzün önüne çok daha çılgınca şeyler geliyor, sizi anlıyorum ama bu kızın durumu öyle değil. Ama kızın durumunu anlatmak için sıfat bulamadım, fan/hayran deyip geçtim. Durum sanıldığı gibi değil aslında. Zaten adı sanı belli değil sosyal medyada. Heh işte ben de tam düşündüğünüz sevgililik olayı yüzünden zaten kıza dedim yazma istersen, sevgililer günü adı üzerinde diye. Bakın size de saçma gelmiş ama kırmadan düzgünce söyleyebiliyorsunuz. Mantıklı bulduğum sayılı üyelerden birisiniz. Sağolun.

birine hayran olmak neden ergence sayılıyor ki?
burada hayran olduğu ünlüye katılacağı davette kendisini nasıl göstereceği hakkında taktikler veren kk hatunları değilmiydi?
konu sahibide yanlış hatırlamıyorsam 25 üstü idi..

gençlik güzel şey içinden ne geliyorsa onu yapsın...
Ben de 24 yaşındayım, birine hayranlık duyabilirim ne var bunda... İşte bazı üyeler böyle nooption, ne yazılar yazarlar ama görmezler, gelip burada saldırmak isterler. Ben size çok teşekkür ederim, ben de sizin gibi düşünüyorum. kendini kaptırsa önce ben uyarırım zaten onu, bak kızım şöyle böyle diye. Nooption başka, sağolun.

Kutlasın kutlamasın, hiç bir farkı veya önemi olmayacak.
Kutlasa Ünli Bey duygulanmayacak, bakayım ne yazmış demeyecek.
Kutlamasa neden kutlamadı diye üzülmeyecek.
Herhangi bir mesaj olarak bakıp hatta dikkatli bakmayıp beğenip geçecek.
Muhtemelen tam da dediğiniz gibi olacak. Ama sevginin her türlüsü güzel bence. Sağolun.

Burda 30'lu 40'lı yaşlarında olup sanatçılara hayranlık duyan insanlar yok mu var.
Konu sahibi durumu belirtmiş zaten.
Bence de yazsın karşı tarafın dikkat edeceği bir ayrıntı olmasa da kuzeniniz mutlu olur :)

Allahım KK'nın kadınlarının durumları sandığımdan daha kötüymüş. Kendi mutsuzlukları yüzünden ufacık mutluluklara bile düşman olmuşlar. Toplumca psikolojimiz sorunlu anlaşılan. Mantıklı yorum yapan bütün üyelerimize teşekkür ediyorum, diğerlerine de bir parça mutluluk diliyorum herkese lazım. :KK200:

Mutluluk nerede beğenide beğeni yağmuruna mı tutalım kızımızı ?
Benimde oyunculuğuna hayran olduğum biri var ve bu kişinin kendi mekanı var oraya gidip içip onunla sohbet edebilirim ama bu beni tatmin etmez çünkü ben onun oyunculuğunu yaptığı rolü seviyorum . " Gercek hayatta oyle degil" tanismamin gormemin bi faydasi yok ,

Bu kisi oyuncu mu manken mi sarkici bilmem her ne ise mutlu edicek sevmesine gerektirecek teksey yaptigi is! Butondan kurtulmasi dilegi ile

Hanımlar selamlar, konu 14 şubat ama sorun benim sorunum değil. 19 yaşındaki kuzenimin sorunu, şaka yapmıyorum gerçekten kuzenimin sorunu, ben de fikir veremediğim için danışmak istedim biraz da gönlünü yapmak istiyorum akıl vermeden geçmeyeyim diye. Konu saçma gelebilir, başından söyleyeyim belki okumaya devam etmek istemezsiniz...

Kuzenim tanınmış birini çok seviyor, hayranlık duyuyor ve bir fan yani hayran sayfası açtı sosyal medyada birkaç aydır paylaşım yapıyor vs. Sevdiği kişi de sosyal medyada aktif, bizim kız bazen gönderilere onu etiketliyor falan o da gelip beğeniyor. Hayran olduğu kişi Instagramdaki hesabını kendisi kullanıyor onu biliyoruz, yardımcısı falan değil ondan eminiz yani. Şimdi bizim kızın sorunu şu, hayran olduğu kişinin 14 şubatını instagram üzerinden kutlasam mı? diye soruyor. Güzel bir fotoğraf paylaşıp altına bir iki sevgi sözcüğü yazıp onu etiketleyip paylaşsam mı? dedi. 14 Şubat sevgililerin günü ama, siz sevgili değilsiniz ki, dedim. Sen fansın (hayran) o sanatçı sonuçta. Bu defa dedi ki 14 şubat bazı insanlara göre sevginin günüdür, ben de sadece sevgimi yazsam, garip olur mu dedi? Evet ergence ama kızımız da 19 yaşında sadece. Ablaları olarak güzel akıl vermek isterseniz seve seve bekliyorum. Bıraksın bu platonik aşkları, derslerine baksın, gerçek bir ilişki yaşasın gibi gibi yorumları dikkate almayacağım zira kuzenim bu şekilde çok mutlu, dersleri süper, kendi hayatını da güzelce yaşıyor, sevdiği ünlüyle yatıp kalkmıyor yani. Karşına biri çıkınca nasıl olsa hayatının aşkını da bulacak, ileride evlenip çoluk çocuğa da karışacak o yüzden o tip yorumlar için kendinizi zahmete sokmayın bence. Şimdiden teşekkür ederim.

sadece 19 yaşında mı?

ben de hep merak ederdim bu fan sayfalarını kimler açıyor diye.

19 yaşında üni okuyup derslere fln yoğunlaşsa daha iyi olmaz mı.

biraz sert olmuş olabilir üslubum. kusura bakmayın

Ay ben de deli gibi birine hayranım da sevgilisi miyim de kutlayayım saçma geldi kusura bakmasın da...

sadece 19 yaşında mı?

ben de hep merak ederdim bu fan sayfalarını kimler açıyor diye.

19 yaşında üni okuyup derslere fln yoğunlaşsa daha iyi olmaz mı.
Bu kızın hayatındaki her şey tıkırında. Okuluna da gidiyor, dersleri de iyi. Fan sayfalarını kimler açıyor, sevenleri açıyor. Ama dereceleri farklı oluyor, bizimki seviyor değer veriyor ama kendini öldürmüyor mesela x diye. Öyle düşünün. Ama buradaki hanımlar kız yemiyor içmiyor hayranı olduğu kişiyle uğraşıyor sandılar. Dersleri, sosyal ilişkileri vs her şeyi normal, iyi. Öyle şeyleri ihmal etse karşısında beni bulurdu zaten. 15 yaşındakinin hayranlığı 19 yaşındakiyle aynı değil, kızın aklı başında yani.

• Beğen
Reactions: KV_
19 yas cokk kucuk normal bunlar diyorsunuz ya bende 19 yasindayim ama bunlarr banaaa cokkkk sacmaa ve cocukca geliyo yaa hayran sayfasi yonetmek falan .
kardeşim ben size saçma mı değil mi diye sormadım. saçma bulanlar olur, zahmet etmeyin yazdım. üyelerimizin okuduklarını anlamakta sorun mu var bilmiyorum gerçekten. sana saçma gelen başkasına gelmez, hayat böyle. bana göre normal. Burada 19 yaşında evlenmeyi de çook normal gören bir sürü insan var bana göre tam bir saçmalık o kadar genç birinin evlenmesi ama insanlar mutluyuz, kime ne diyor. Bu kız da mutlu. kendisi başta olmak üzere kimseye zararı yok. Ben saçma bulanlara da saygı duyuyorum, öte yandan burada milletin kocalarıyla olan ilişkilerinde yaptığı çocukça şeylerin yanında bu devede kulak bile değil ama anlatamazsın işte. Herkes önce dönüp kendine bakmalı.

Back
X