Kuzenimin taciz olayını anlattım

Tampon mu?
Ya hu burada herkes bana tepki verse ne olur, vermese ne olur?
Sanal alemi bu kadar ciddiye alma, üzülürsün!

Neyse ki okuduğumu anlayabiliyorum,
bu arada sizin KARŞINIZa mı geliyorum aahahahaha
ayrıca ilk yazışımdı, belli ki fazla hırpalamışlar sizi burada kafanız karışmış.

önceki konunu okudum ama yorum yazmak istememiştim. tam olarak böyle olacağını biliyordum ve söylersem susmana vesile olacaktım belki. belki kendini suçlayacaktın. böyle olacağı o kadar açıktı ki kimse düzeni bozulsun istemez. kadın iftira atmıştır der geçerler. babanın pasif kalması da kardeşiyle arasının bozulmasını istemediğinden. o mükemmel karakter de evli olduğu için boşanmasının önüne geçmeye çalışmışlar. bu durumda ben sanırım polise şikayet ederdim, hiçbir şey olmasa huzurları kaçsın diye. böyle iğrençlikleri duruma göre ortalığı ayağa kaldırıp işlerine gelmiyorsa üstünü örtmek iğrençlik

Tampon mu?
Ya hu burada herkes bana tepki verse ne olur, vermese ne olur?
Sanal alemi bu kadar ciddiye alma, üzülürsün!
Bu durumda masumiyetinizi, haksız yere yargılandığınızı ve yanlış anlaşildığızı ifade etmek için yaptığınız girişimi açıklamanız oldukça zor görünüyor.

Yazıldı mı bilmiyorum ama hani attığı mesajlar, aramaları vs duruyordu hep??? Neden inanmayan babanıza, kuzenin eşine göstermediniz??? Bende de konunun inandırıcılığı zayıfladı açıkçası. Herkes sizi suçlayacak ama siz mesajları vs göstermeyeceksiniz...

Mesajları gösterdim (babama da göstermiştim sadece okuyup geçti bir şey demedi),
Konu içinde beşinci paragrafta yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…