• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin yurt sorunu

Yorumlari okudum şoktayım. Siz zor sartlarda yurtta kaldiniz diye herkes zorlanmak zorunda degil. Cocuk yurt bulamamiş, belediye kendi parasi ile otel ayarlamis sagolsun. Ogrenci zaten otel vs. Istememiş.

Luks ceya degil, elin kizi ile neden ayni yatakta yatsin yahu. Buna neden şukretsin. Neden insanca uyuma hakkini kullanamasın. Bu bir ogrenci, neden dilenci muamelesi yapiyorsunuz. Ayip cidden. Sokaktaki telefonunu cikar amcalari gibi olmusunuz.
Ayni yatakta yatmasin, sisme yatak alsin yere koysun yatsin. Yurt sağlama gorevi belediyenin olsa sizi hakli bulacağım ama belediye kimse magdur olmasin diye çalışıyor. Gercek sorumlular da barinma sorunu yoktur diye inkar ediyorlar.

Belediyenin sorunu degil ama el atiyor cocuklar magdur olmasin diyd , ayni belediye suan Ankarada dogalgaz yardimi yapiyor hangi birine yetissin. Ben unide ozelde kaldim yemekleri bile yenmeyecek derecedeydi acik bufe diyorsunuz , luks otel biraz idare edecek artik.
Birisi sisme yatak onermis rahatsiz oluyorsa mantikli bir fikir.

Belediyenin sorunu degil ama el atiyor cocuklar magdur olmasin diyd , ayni belediye suan Ankarada dogalgaz yardimi yapiyor hangi birine yetissin. Ben unide ozelde kaldim yemekleri bile yenmeyecek derecedeydi acik bufe diyorsunuz , luks otel biraz idare edecek artik.
Birisi sisme yatak onermis rahatsiz oluyorsa mantikli bir fikir.
otelde ek yatak olur zaten .rica etse eklerler odaya.turizmciyim kesin bilgidir :KK45:

Arkadaşlar bazıları demiş özel yurtta kalsın ev tutsun .Zaten durumu iyi olmadığı için kalıyor babasının 3 bin lira emekli maaşı var .Özel yurtlar senelik 25 bin liraydı.Ve ilk defa bu sene böyle bir sorun olmuş.Normalde yetiyormuş devlet yurtları.Ikinci dönem geçecekler yeni yurt yapılıyormuş.Oteller de bunlara yük gözüyle bakıyorlar sanırım hissettirmişler bunlara. Bir kaç otel gene değiştirdi .O yüzden ordan oraya sürünüyor dedim.Bakalım burda ne kadar kalacak. Ben belediyenin haberi olmadığını düşünüyorum yoksa hiç mantıklı mı bu devirde aynı yatakta yatsınlar demek.Bunu diğer bir belediye yapsa olur mu canım aa diyecek çok insan var bu forumda malesef .Önceden ki yurtların halini biliyorum bende kaldım.Ama şimdiki yurtlar özellikle yeni yapılanlar muhteşem onu da takdir etmeyi bilin lütfen.Kendim gördüm fen lisesi yurdu.Içerde halısına banyo tuvaletine masasına kadar vardı.Ben zaten bu uygulamayı duyunca ankara da helal olsun dedim öğrenciler mağdur edilmiyor diye.Sadece garibime giden dediğim bu durum oldu.

Şişme yatak alabilirsiniz, uğraşmak istemezseniz otele biraz para verirsiniz ek yatak koyarlar.

kirası ayda 700 olan 2+1 toki evleri var.tutsun onlardan bir arkadaşıyla .ödesin 150 tl aidat 300 tl yakıt 150 elektrik 75 su 100 internet 30 ocak doğalgazı .yol parası eşya parası mutfak masrafı.oteli beğenmeyene seçenek hemen üretirimmm .kaç yıllık Angaralıyım ayolll :KK45:
Ayy Ankara'da 700 liraya ev mi var, ben İstanbul'da kulübe bile bulamam o fiyata :KK70:

En azından konu sahibinin kuzeni bir insanla aynı yatakta yatacak, fareyle yatmaktan her türlü iyidir 🥳🥳

Arkadaşlar bazıları demiş özel yurtta kalsın ev tutsun .Zaten durumu iyi olmadığı için kalıyor babasının 3 bin lira emekli maaşı var .Özel yurtlar senelik 25 bin liraydı.Ve ilk defa bu sene böyle bir sorun olmuş.Normalde yetiyormuş devlet yurtları.Ikinci dönem geçecekler yeni yurt yapılıyormuş.Oteller de bunlara yük gözüyle bakıyorlar sanırım hissettirmişler bunlara. Bir kaç otel gene değiştirdi .O yüzden ordan oraya sürünüyor dedim.Bakalım burda ne kadar kalacak. Ben belediyenin haberi olmadığını düşünüyorum yoksa hiç mantıklı mı bu devirde aynı yatakta yatsınlar demek.Bunu diğer bir belediye yapsa olur mu canım aa diyecek çok insan var bu forumda malesef .Önceden ki yurtların halini biliyorum bende kaldım.Ama şimdiki yurtlar özellikle yeni yapılanlar muhteşem onu da takdir etmeyi bilin lütfen.Kendim gördüm fen lisesi yurdu.Içerde halısına banyo tuvaletine masasına kadar vardı.Ben zaten bu uygulamayı duyunca ankara da helal olsun dedim öğrenciler mağdur edilmiyor diye.Sadece garibime giden dediğim bu durum oldu.
Keske ultra lüks yurtlar yapılacağına orta düzeyde, kimsenin açıkta kalmayacağı kadar yatak içeren yurtlar yapilsaydi. Istanbulda da aynisi oldu, ankarada da oldu.
Ayrica fen lisesi yurdu ile kyk yurdu farkli bakanliklara bagli. Biri meb biri gsb.

Keske ultra lüks yurtlar yapılacağına orta düzeyde, kimsenin açıkta kalmayacağı kadar yatak içeren yurtlar yapilsaydi. Istanbulda da aynisi oldu, ankarada da oldu.
Ayrica fen lisesi yurdu ile kyk yurdu farkli bakanliklara bagli. Biri meb biri gsb.
Diyorum ya ilk defa böyle bir şey olmuş.Büyük ihtimal bir anda kiralar artınca insanlar yurtlar yöneldi. Bir de malesef durumu iyi kişiler üstündeki malı falan başkasına devredip durumunu kötü gösteriyormuş .Hileye kaçanlarda var .Asıl kalması gerekenlere yurt çıkmıyor işte.

Sürekli öğrencilerin isyanını anlatan haberler okuyoruz yurtlardan, nasıl çok iyiymiş? Paramızla rezil oluyoruz diyorlar. Yani binanın güzel olması ile bitiyor mu her şey? Eminim otel de muhteşem ötesi görünüyordur mesela

Diyorum ya ilk defa böyle bir şey olmuş.Büyük ihtimal bir anda kiralar artınca insanlar yurtlar yöneldi. Bir de malesef durumu iyi kişiler üstündeki malı falan başkasına devredip durumunu kötü gösteriyormuş .Hileye kaçanlarda var .Asıl kalması gerekenlere yurt çıkmıyor işte.
Evet ilk defa bu sene hileye kaçanlar olmuş.

Öğrenciye yok öğrenciye yok diyorsunuz da bu otellerde 300 500 e verdikleri odaları öğrenciler için kim bilir ne kadar aza veriyorlar memnun olmamaları normal onlarda mağdur oluyor sonuçta

Her sene illa oluyordur hileye kaçan özellikle burs olaylarında çok oluyor malesef.Ama bu sene ev kiraları ve özel yurtların fiyatları çok artınca yurtlara talep çoğalmış.
Haberlerde mi duydunuz bunu da? Başta öyle demişsiniz ya haberlerde görmüşsünüzdür kimse mağdur edilmeyecek dediler diye.
Orda yurt sorunu yok, dışarıda kalan da yok deniyor mesela. Onu da gördünüz mü? Gördüyseniz aa bizim kuzen kaldı ama dediniz mu ki

Çocuk niye sürünsün ki, 6 kişilik KYK yurdu yerine mis gibi otelde kalıyor. Belediye gayet güzel bir çözüm getirmiş. KYK yurtları gerçekten kötü, yurtta kalanlar nasıl kalıyor okurken hayret ediyordum. Sürünme kısmını kimse anlayamadı gerçekten :KK51:
Bir de açık büfe kahvaltı. Daha ne olsun. Hangi öğrenciye söylesen koşarak gider, bi de şikayet😒

Back
X