- 8 Ocak 2019
- 1.353
- 2.202
- 133
Fareli kyk yurduna geçerse orayı mumla ararKonuştuğum adamda öyle dedi öğrenciler ağlayarak gidiyor burdan diye lükse alışınca .İşte beni bu yatak mevzusu şaşırttı sadece.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fareli kyk yurduna geçerse orayı mumla ararKonuştuğum adamda öyle dedi öğrenciler ağlayarak gidiyor burdan diye lükse alışınca .İşte beni bu yatak mevzusu şaşırttı sadece.
Ha ha biz 4 kişide yatardık aynı yatakta diyormuşFareli kyk yurduna geçerse orayı mumla arar![]()
Bence de. Yanlı yazılmış sanki konu.olmaması mümkün değil
Şey demek istedim belediyemi artik kim öduyorsa belli bi ücret öduyordur ya gene oda cüzzi bir miktarbedava bibi ne parası
çocuğun babası ayda 3000 tl kazanıyormuş.nasl ödesin cüzi bile olsa otel parasını?iyi bir otelmiş üstelik burası.zaten diğer otellere belediye göndermez ki.öğrenci pavyon çalışanı kadınlarla başka amaçla otele gelen adamlarla aynı yerde bırakılmaz.belediye bunu da düşünmüştürŞey demek istedim belediyemi artik kim öduyorsa belli bi ücret öduyordur ya gene oda cüzzi bir miktar
Öğrenciler bedava kalıyor otellerde .Bu otel açıl büfe kahvaltıdan yararlandırıyormuş akşam yemeğinide belediye gönderiyormuş.çocuğun babası ayda 3000 tl kazanıyormuş.nasl ödesin cüzi bile olsa otel parasını?iyi bir otelmiş üstelik burası.zaten diğer otellere belediye göndermez ki.öğrenci pavyon çalışanı kadınlarla başka amaçla otele gelen adamlarla aynı yerde bırakılmaz.belediye bunu da düşünmüştür
evet bana da öyle söylenmişti bedava kalıyorlar diye.bir yatak edinsin kendine ve keyfine baksın.Ankara da herşey ateş pahası bu sene.değerini bilsinnÖğrenciler bedava kalıyor otellerde .Bu otel açıl büfe kahvaltıdan yararlandırıyormuş akşam yemeğinide belediye gönderiyormuş.
Kız beni bi anlamadın ya neyseçocuğun babası ayda 3000 tl kazanıyormuş.nasl ödesin cüzi bile olsa otel parasını?iyi bir otelmiş üstelik burası.zaten diğer otellere belediye göndermez ki.öğrenci pavyon çalışanı kadınlarla başka amaçla otele gelen adamlarla aynı yerde bırakılmaz.belediye bunu da düşünmüştür
oteller bedavaaa.yemekler de bedava bibimmm.orasını bil yeterrrKız beni bi anlamadın ya neyseben başka birsey diyorum sen baska
Onu biliyorum öğrenciye öyle ama değil mi bunu birileri belediye devlet falan cüzzi bir miktarda olsa karsilamiyor mu omu diyorumoteller bedavaaa.yemekler de bedava bibimmm.orasını bil yeterrr![]()
![]()
Öğrenciler bedava kalıyor otellerde .Bu otel açıl büfe kahvaltıdan yararlandırıyormuş akşam yemeğinide belediye gönderiyormuş.
Onla bitiyor mu? Tuvalet kağıdı, şampuan, hijyen eşyaları vs da bedava mioteller bedavaaa.yemekler de bedava bibimmm.orasını bil yeterrr![]()
![]()
Sorumluyu azad etmeye devam edin siz. Boyle yaptikça daha çok kez mağdur olursunuz.Diyorum ya ilk defa böyle bir şey olmuş.Büyük ihtimal bir anda kiralar artınca insanlar yurtlar yöneldi. Bir de malesef durumu iyi kişiler üstündeki malı falan başkasına devredip durumunu kötü gösteriyormuş .Hileye kaçanlarda var .Asıl kalması gerekenlere yurt çıkmıyor işte.
orasını bilmiyorum vallaOnu biliyorum öğrenciye öyle ama değil mi bunu birileri belediye devlet falan cüzzi bir miktarda olsa karsilamiyor mu omu diyorum![]()
Diyorum ya ilk defa böyle bir şey olmuş.Büyük ihtimal bir anda kiralar artınca insanlar yurtlar yöneldi. Bir de malesef durumu iyi kişiler üstündeki malı falan başkasına devredip durumunu kötü gösteriyormuş .Hileye kaçanlarda var .Asıl kalması gerekenlere yurt çıkmıyor işte.
açık büfe kahvaltı artı akşam yemeği de var.keşke ben öğrenciyken olsaydı.valla yanımdaki kıza sarılır uyurdumgidip standart bir devlet yurdunda kalsa, en iyi ihtimalle 4 kişi 10 m2 odada, bütün eşyaları üst üste yaşayacaklardı.
tuvalet, banyo olayının vahametine girmiyorum bile.
en azından sadece 2 sinin kullandıkları bir wc/duş var odada
ayrıca maddi desteği zayıf anladığım kadarıyla, kahvaltısı düzgün en azından, 1 öğün 1 öğündür.
evet sevimsiz bir durum ama ortada kalmaktan yada okulu dondurmaktan iyidir her türlü.
açık büfe kahvaltı artı akşam yemeği de var.keşke ben öğrenciyken olsaydı.valla yanımdaki kıza sarılır uyurdum![]()
ranzada yatardık.ben çamaşırlarımı çamaşırhanede yıkattırır kurutturur dolabıma koyardım.oda arkadaşlarım elde yıkar şıp şıp suları akarak ranzanın kenarına bağladıkları ipe asarlardı.hem odayı soğuturdu hemd e kötü bir koku olurdu şıp şıp su sesini hiç demeyeyim.gene de mutluydu herkes yahuu.parası yoktu kendi yıkıyordu idare edelim diyorduk.lüks otelde henüz 1 gece kalmamış aynı yatakta ilk bu gece olacakmış onu da şikayet etmiş konu sahibine.savaş vs durumlarında kalsa allah korusun bu çıtkırıldım insanlarımız ne yapacaklar çok merak ediyorummya ben de kel alaka biri ile aynı yatakta uyumak istemezdim ama birşeyleri çözecek gücün yoksa köprüyü geçene dek ayıya dayı diyorsun.
çok rahatsızsa insan araya yastık vs koyarsın hani uyurken alanını korumak için bazısı deli uyur çünkü.
ne biliyim kaç genç okulu bıraktı yada dondurdu.
imkan var ne güzel.