• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin yurt sorunu

Şey demek istedim belediyemi artik kim öduyorsa belli bi ücret öduyordur ya gene oda cüzzi bir miktar
çocuğun babası ayda 3000 tl kazanıyormuş.nasl ödesin cüzi bile olsa otel parasını?iyi bir otelmiş üstelik burası.zaten diğer otellere belediye göndermez ki.öğrenci pavyon çalışanı kadınlarla başka amaçla otele gelen adamlarla aynı yerde bırakılmaz.belediye bunu da düşünmüştür

çocuğun babası ayda 3000 tl kazanıyormuş.nasl ödesin cüzi bile olsa otel parasını?iyi bir otelmiş üstelik burası.zaten diğer otellere belediye göndermez ki.öğrenci pavyon çalışanı kadınlarla başka amaçla otele gelen adamlarla aynı yerde bırakılmaz.belediye bunu da düşünmüştür
Öğrenciler bedava kalıyor otellerde .Bu otel açıl büfe kahvaltıdan yararlandırıyormuş akşam yemeğinide belediye gönderiyormuş.

Öğrenciler bedava kalıyor otellerde .Bu otel açıl büfe kahvaltıdan yararlandırıyormuş akşam yemeğinide belediye gönderiyormuş.
evet bana da öyle söylenmişti bedava kalıyorlar diye.bir yatak edinsin kendine ve keyfine baksın.Ankara da herşey ateş pahası bu sene.değerini bilsinn

Kız beni bi anlamadın ya neyse 🤣 ben başka birsey diyorum sen baska

Diyorum ya ilk defa böyle bir şey olmuş.Büyük ihtimal bir anda kiralar artınca insanlar yurtlar yöneldi. Bir de malesef durumu iyi kişiler üstündeki malı falan başkasına devredip durumunu kötü gösteriyormuş .Hileye kaçanlarda var .Asıl kalması gerekenlere yurt çıkmıyor işte.
Sorumluyu azad etmeye devam edin siz. Boyle yaptikça daha çok kez mağdur olursunuz.
Ekliyorum, şu anki durum mağduriyet degil ama açikta kalmasi mağduriyetti.

Diyorum ya ilk defa böyle bir şey olmuş.Büyük ihtimal bir anda kiralar artınca insanlar yurtlar yöneldi. Bir de malesef durumu iyi kişiler üstündeki malı falan başkasına devredip durumunu kötü gösteriyormuş .Hileye kaçanlarda var .Asıl kalması gerekenlere yurt çıkmıyor işte.

bu söylediğiniz yıllardıııııır yapılıyor.
altında ne arabalarla devletten burs alan arkadaşlarımız oldu, babaları bir emekli maaşı gösteriyor diye.
şu anki durumun açıklaması bu yazdığınız değil yani.
çoook daha derin mevzular.

gidip standart bir devlet yurdunda kalsa, en iyi ihtimalle 4 kişi 10 m2 odada, bütün eşyaları üst üste yaşayacaklardı.
tuvalet, banyo olayının vahametine girmiyorum bile.
en azından sadece 2 sinin kullandıkları bir wc/duş var odada
ayrıca maddi desteği zayıf anladığım kadarıyla, kahvaltısı düzgün en azından, 1 öğün 1 öğündür.
evet sevimsiz bir durum ama ortada kalmaktan yada okulu dondurmaktan iyidir her türlü.

gidip standart bir devlet yurdunda kalsa, en iyi ihtimalle 4 kişi 10 m2 odada, bütün eşyaları üst üste yaşayacaklardı.
tuvalet, banyo olayının vahametine girmiyorum bile.
en azından sadece 2 sinin kullandıkları bir wc/duş var odada
ayrıca maddi desteği zayıf anladığım kadarıyla, kahvaltısı düzgün en azından, 1 öğün 1 öğündür.
evet sevimsiz bir durum ama ortada kalmaktan yada okulu dondurmaktan iyidir her türlü.
açık büfe kahvaltı artı akşam yemeği de var.keşke ben öğrenciyken olsaydı.valla yanımdaki kıza sarılır uyurdum :KK45:

açık büfe kahvaltı artı akşam yemeği de var.keşke ben öğrenciyken olsaydı.valla yanımdaki kıza sarılır uyurdum :KK45:

ya ben de kel alaka biri ile aynı yatakta uyumak istemezdim ama birşeyleri çözecek gücün yoksa köprüyü geçene dek ayıya dayı diyorsun.
çok rahatsızsa insan araya yastık vs koyarsın hani uyurken alanını korumak için bazısı deli uyur çünkü.
ne biliyim kaç genç okulu bıraktı yada dondurdu.
imkan var ne güzel.

ya ben de kel alaka biri ile aynı yatakta uyumak istemezdim ama birşeyleri çözecek gücün yoksa köprüyü geçene dek ayıya dayı diyorsun.
çok rahatsızsa insan araya yastık vs koyarsın hani uyurken alanını korumak için bazısı deli uyur çünkü.
ne biliyim kaç genç okulu bıraktı yada dondurdu.
imkan var ne güzel.
ranzada yatardık.ben çamaşırlarımı çamaşırhanede yıkattırır kurutturur dolabıma koyardım.oda arkadaşlarım elde yıkar şıp şıp suları akarak ranzanın kenarına bağladıkları ipe asarlardı.hem odayı soğuturdu hemd e kötü bir koku olurdu şıp şıp su sesini hiç demeyeyim.gene de mutluydu herkes yahuu.parası yoktu kendi yıkıyordu idare edelim diyorduk.lüks otelde henüz 1 gece kalmamış aynı yatakta ilk bu gece olacakmış onu da şikayet etmiş konu sahibine.savaş vs durumlarında kalsa allah korusun bu çıtkırıldım insanlarımız ne yapacaklar çok merak ediyorumm :işsiz:

Gruplar girişleri için yatak kapasitesini artırmaya depolarında yaylı yatak vardır fazladan.. Yer yatağı yapılabilir,rica edin.. Alamazsanız da edinin bu tarz yer yatağı olabilecek şekilde bir küçük yatak..

Back
X