Kuzenimin yüzsüzlüğü .

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.872
17.493
498
Konuya nerden başlasam bilemedim en iyisi direk gireyim .
Kuzenimle aynı yaştayız ve küçüklüğümüzden beri sürekli beraberiz evlerimiz yakın zaten sürekli görüşürüz .
Kuzenim dediysem babalarımız kuzen .
Ve ergenlik dönemimizden itibaren sürekli benim kıyafetlerimi ayakkabılarımı beraber kullanırız .
Annem bana bir gömlek alsa ona da alır çoğu zaman, sever yardım etmeyi .
Bu böyle süregeldi bu yaşıma kadar.
Ama bu son zamanlarımda beni kullanıyormuş gibi hissetmeme neden oldu .
Pek durumları yok diye hep verdim, sürekli .
Kuzenimin düğünü için çokta pahalı sayılacak bir elbiseyi o beğendi diye düğünde giymesi için bile verdim .
Sürekli ister zaten bu benim için çok sorun teşkil etmiyordu eskiden ama artık bunaltmaya başladı .
Her gün bizde zaten ve her geldiğinde birkaç eşya almadan gitmez .
Elbiseler yine bir nebze tamam da ayakkabılarımı verirken de rahatsız oluyorum .
Ve aldıklarını getirmiyor onda kalıyor .
Şu an inanın onda senelerdir duran kıyafetlerim var .
Verirken diyorum hani bunu ben giyeceğim şu gün getir gidiyor daha da gelmiyor .
İstemek istemiyorum da .
Yanlış anlar falan ne gerek var diyorum ama artık yüzsüzlüğe vurdu bu durumu .
Sevgilimin bana aldığı elbiseyi çok beğendi hediye başka al dolaptan bunu veremem dedim küstü konuşmadı ' malın ne değerliymiş ' gibi şeyler söyledi bende verdim üzülmesin diye , uzun bir elbiseydi altındaki tülü yırtmış giyerken .
Hadi tamam diğer kıyafetlerime de oluyor bu tür şeyler o zaman neyse diyorum ama bu hediyeydi özür bile dilemedi teşekkür etmek desen zaten hiç duymadım .
İşte geçenlerde bir arkadaşına demiş benim hakkımda çok cimri falan .
Ki bir yere gitsek hep ben öderim durumları çok yok diye .
Bir şey istese alırım , kontörünü ben attırırım her ay nerdeyse .
Bu böyle gidiyor .
Son damla ise yeni bir pantolon almış beli kapanmıyor falan dedi bizden daha zayıf bir arkadaşımız vardı yanımızda ki oda kuzenime hep verir güzelmiş pantolon ben giyeyim sana olmuyorsa dedi hayır saçmalama dedi bizimki de .
O gittikten sonra sordum niye bozdun öyle kızı diye " Babamın kendi parasıyla aldığı şeyi niye verecekmişim enayi miyim ben " dedi .
O an kaldım öyle .
Şimdi benim ne yapmam lazım bu arkadaşa .
Vermeyeyim diyorum ama nasıl diyeceğimi de bilmiyorum fikir verin lütfen .

Canım, bir nüfusuna geçirmediğin kalmış yani... Hayır sizin bu durumda samimiyetinizin çok olması lazım, ama sanki o derece samimi de değilsiniz yani, sevgilinin hediyesini alma dediğinde sana darılıyosa!! Vallah mesafe koy arana, herkes ayağını yorganına göre uzatmalı, kimse kimseye bakmakla yükümlü de değil. Sen biraz vicdan yapıyosun anladığım kadarıyla, annene danış ne yapayım diye, en güzel aklı annen verir canım..

Kusura bakma ama canım kuzeninin yaptığı asalaklık resmen asalak gibi yapışmış üzerine hem hediye olan elbiseyi alıp bir de yırtmak da ne oluyor, şahsen kıyafetlerimi paylaşmayı sevmem kimseyede vermem sende artık bunun böyle gitmeyeceğini söyle, ya da kusura bakma veremem babamın parasıyla alındı onlar enayi olmak istemiyorum de...

Canım, bir nüfusuna geçirmediğin kalmış yani... Hayır sizin bu durumda samimiyetinizin çok olması lazım, ama sanki o derece samimi de değilsiniz yani, sevgilinin hediyesini alma dediğinde sana darılıyosa!! Vallah mesafe koy arana, herkes ayağını yorganına göre uzatmalı, kimse kimseye bakmakla yükümlü de değil. Sen biraz vicdan yapıyosun anladığım kadarıyla, annene danış ne yapayım diye, en güzel aklı annen verir canım..

Anneme kalsa benim dolabımı ona verir .
Ne yapsam bilemedim ki gerçekten .
Çok samimi değiliz cidden ama sürekli bizde .
Çok teşekkür ederim yorumun için .

Kusura bakma ama canım kuzeninin yaptığı asalaklık resmen asalak gibi yapışmış üzerine hem hediye olan elbiseyi alıp bir de yırtmak da ne oluyor, şahsen kıyafetlerimi paylaşmayı sevmem kimseyede vermem sende artık bunun böyle gitmeyeceğini söyle, ya da kusura bakma veremem babamın parasıyla alındı onlar enayi olmak istemiyorum de...

En iyisi o ama üzülmesini de istemiyorum kuzen sonuçta .s
Teşekkür ederim yorumun için .

zaten cimri diye senin hakkındaki fikrini belirtmiş sende kimseye açıklama yapmak zorunda olmadığına göre artık şu işe bi son verelim çocuk değiliz, kıyafet alışbverişlerinden rahatsız oluyorum de. bişey giyimeyi planlıyorum sende çıkıyor, getirmiyorsun isteyemiyorum rahatsız oluyorum çocuk değiliz artık de. zaten cimri dmeiş daha ne diyebilir ki? kontıör falanda atma. aynı lafıda söyle babamın parasıyle neden sana kontör atayımki de.
hem yüzsüz hem arsız seninki de..

zaten cimri diye senin hakkındaki fikrini belirtmiş sende kimseye açıklama yapmak zorunda olmadığına göre artık şu işe bi son verelim çocuk değiliz, kıyafet alışbverişlerinden rahatsız oluyorum de. bişey giyimeyi planlıyorum sende çıkıyor, getirmiyorsun isteyemiyorum rahatsız oluyorum çocuk değiliz artık de. zaten cimri dmeiş daha ne diyebilir ki? kontıör falanda atma. aynı lafıda söyle babamın parasıyle neden sana kontör atayımki de.
hem yüzsüz hem arsız seninki de..

Öyle öyle de .
Karşısına çıkıp diyemiyorum ki .
Teşekkür ederim .

Kıyafetlerimi ve ayakkabılarımı paylaşmayı pek sevmem başkasının giydigini asla giyemem benimde huyum bu ha karşımdakinin durumu eger gerçekten çok kötü ve yardıma muhtaç ise veririm ama birdaha asla geri almam ama sizin durumunuz çok farklı kuzen hanımı bir tek nufusuna almadıgın kalmış resmen sizin üstünüzden geçiniyor.

Arkadaşınıza pantolonu vermedigi için soru sormuşsunuz ya neden vermedin oda sana cevabını vermiş ben senin yerinde olsam ilk önce şaşkınlıgımı üzerimden attıktan sonra ben sana babamın ve sevgilimin parasıyla aldıgı elbise ve ayakkabıları verdim hep şimdi ben enayimi oldum derdim.
:23::27:

resmen seni enayi yerine koyuyor buna asla izin verme o nasıl ki enayimiyim babamın parasıyla alınmış giysiyi vereyim diyorsa aynı cümleyi o istediğinde sende ona kullanacaksınki yaptığı muameleyi anlasın sen böyle alttan aldıkça daha çok sömürüleceksin benden söylemesi canım

Höhhhh pehhh yuhhhh hattaa cü$$$...sozum meclisten disari....

Bu kadar arsizlik yuzsuzluk olmaz kuzenin abartmus biraz canim bi dur demenin vakti gelmisde gecio bile sevgilinin aldigi elbseyi bile alip giymis birde yirtmis veeee ozurde dilememisss:53: yok boyle bisey yasiniz kac bilmiyorum ama al karsina konus

Öyle öyle de .
Karşısına çıkıp diyemiyorum ki .
Teşekkür ederim .

mesajla söyle o zaman. ayrıcada kendi malın için neden bu kadar utanıyorsunki o almaya utanmıyor. madem içine dert olmuş söyle kurtul. zaten bu düşüncesizlikle ilk başlarda içine oturur ama zamanla unutur.. çünkü vefa nedir bilmiyor.

Kıyafetlerimi ve ayakkabılarımı paylaşmayı pek sevmem başkasının giydigini asla giyemem benimde huyum bu ha karşımdakinin durumu eger gerçekten çok kötü ve yardıma muhtaç ise veririm ama birdaha asla geri almam ama sizin durumunuz çok farklı kuzen hanımı bir tek nufusuna almadıgın kalmış resmen sizin üstünüzden geçiniyor.

Arkadaşınıza pantolonu vermedigi için soru sormuşsunuz ya neden vermedin oda sana cevabını vermiş ben senin yerinde olsam ilk önce şaşkınlıgımı üzerimden attıktan sonra ben sana babamın ve sevgilimin parasıyla aldıgı elbise ve ayakkabıları verdim hep şimdi ben enayimi oldum derdim.
:23::27:

resmen seni enayi yerine koyuyor buna asla izin verme o nasıl ki enayimiyim babamın parasıyla alınmış giysiyi vereyim diyorsa aynı cümleyi o istediğinde sende ona kullanacaksınki yaptığı muameleyi anlasın sen böyle alttan aldıkça daha çok sömürüleceksin benden söylemesi canım

Höhhhh pehhh yuhhhh hattaa cü$$$...sozum meclisten disari....

Bu kadar arsizlik yuzsuzluk olmaz kuzenin abartmus biraz canim bi dur demenin vakti gelmisde gecio bile sevgilinin aldigi elbseyi bile alip giymis birde yirtmis veeee ozurde dilememisss:53: yok boyle bisey yasiniz kac bilmiyorum ama al karsina konus

mesajla söyle o zaman. ayrıcada kendi malın için neden bu kadar utanıyorsunki o almaya utanmıyor. madem içine dert olmuş söyle kurtul. zaten bu düşüncesizlikle ilk başlarda içine oturur ama zamanla unutur.. çünkü vefa nedir bilmiyor.
Öyle .
Haklısınız teşekkür ederim .

Canım naptın sen böyle tamam yardım et de kıza bak ya yüzsüz, pişkin, nankör verdikçe ister bu.
Vermeyince de senden kötüsü yok.
Ee onu diyemem bunu diyemem ömür boyu bakacak mısın sen bu kıza böyle?
İlk iş şu kontör atma meselesini bırak, kıyafetlerini de sakla ondan, odana da fazla giremesin.
Bir şeyini isterse de aa hiç veremem onu sana zaten verdiklerimi de getirmiyorsun bu aralar çok da cimriyim de.
Bu ne ayol şaka gibi bu kızı çok mu seviyorsun sen anlamadım ki neden bir şey diyemiyorsun.
Küserse küssün, kırılırsa kırılsın sömürücü, asalak insan:47:

Canım naptın sen böyle tamam yardım et de kıza bak ya yüzsüz, pişkin, nankör verdikçe ister bu.
Vermeyince de senden kötüsü yok.
Ee onu diyemem bunu diyemem ömür boyu bakacak mısın sen bu kıza böyle?
İlk iş şu kontör atma meselesini bırak, kıyafetlerini de sakla ondan, odana da fazla giremesin.
Bir şeyini isterse de aa hiç veremem onu sana zaten verdiklerimi de getirmiyorsun bu aralar çok da cimriyim de.
Bu ne ayol şaka gibi bu kızı çok mu seviyorsun sen anlamadım ki neden bir şey diyemiyorsun.
Küserse küssün, kırılırsa kırılsın sömürücü, asalak insan:47:
Dediklerin doğru ama güveniyorum hani .
Böyle desem kırılıp konuşmaz bunu da biliyorum üzülmesini de istemiyorum .

Açıkçası bozmasından değil de alakamızı kesmesinden çekiniyorum .
Bozmaya bozabilir ama o değil korkum .
Arkadaşlığını seviyorum .

Ya ama böyle arkadaşlık olur mu sence?
Resmen seni kullanıyor sonra da dedikodunu yapıyor bunun nesini seviyorsun ki anlamadım?
Arkandan neler diyordur bu senin bu kadar iyi niyetli olmamalısın.
Hem iki elbise için seninle arkadaşlığını kesecekse ne hayır gelir ki ondan?
Fazla arkadaşın yok mu senin o yüzden mi kıza bu kadar bağlısın?

o zaman özellikle belirt seni ve arkadaşlığını çok seviyorum, lütfen beni yanlış anlama aramız bozulsun istemem ama artık alışveriş yaşı geçti gibi geliyor bana de. belkide bana saçma geldiği için çocukluktan gidiyorum ama sen daha uygun cümlelerle süslersin. azda safa yatarsan olur belki. bırak seni saf görsün sen amacına ulaştıktan sonra ne önemi var :ssz:

Arkadaşlıgını mı seviyorsun iyide arkadaşım ortada senin düşündügün gibi bir arkadaşlık yokki ortada sadece çıkar arkadaşlıgı var başkada birşey yok yarın birgün bu kız evlense bütün çeyizlerini sana aldırır benden söylemesi.

Back
X