- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Konuya nerden başlasam bilemedim en iyisi direk gireyim .
Kuzenimle aynı yaştayız ve küçüklüğümüzden beri sürekli beraberiz evlerimiz yakın zaten sürekli görüşürüz .
Kuzenim dediysem babalarımız kuzen .
Ve ergenlik dönemimizden itibaren sürekli benim kıyafetlerimi ayakkabılarımı beraber kullanırız .
Annem bana bir gömlek alsa ona da alır çoğu zaman, sever yardım etmeyi .
Bu böyle süregeldi bu yaşıma kadar.
Ama bu son zamanlarımda beni kullanıyormuş gibi hissetmeme neden oldu .
Pek durumları yok diye hep verdim, sürekli .
Kuzenimin düğünü için çokta pahalı sayılacak bir elbiseyi o beğendi diye düğünde giymesi için bile verdim .
Sürekli ister zaten bu benim için çok sorun teşkil etmiyordu eskiden ama artık bunaltmaya başladı .
Her gün bizde zaten ve her geldiğinde birkaç eşya almadan gitmez .
Elbiseler yine bir nebze tamam da ayakkabılarımı verirken de rahatsız oluyorum .
Ve aldıklarını getirmiyor onda kalıyor .
Şu an inanın onda senelerdir duran kıyafetlerim var .
Verirken diyorum hani bunu ben giyeceğim şu gün getir gidiyor daha da gelmiyor .
İstemek istemiyorum da .
Yanlış anlar falan ne gerek var diyorum ama artık yüzsüzlüğe vurdu bu durumu .
Sevgilimin bana aldığı elbiseyi çok beğendi hediye başka al dolaptan bunu veremem dedim küstü konuşmadı ' malın ne değerliymiş ' gibi şeyler söyledi bende verdim üzülmesin diye , uzun bir elbiseydi altındaki tülü yırtmış giyerken .
Hadi tamam diğer kıyafetlerime de oluyor bu tür şeyler o zaman neyse diyorum ama bu hediyeydi özür bile dilemedi teşekkür etmek desen zaten hiç duymadım .
İşte geçenlerde bir arkadaşına demiş benim hakkımda çok cimri falan .
Ki bir yere gitsek hep ben öderim durumları çok yok diye .
Bir şey istese alırım , kontörünü ben attırırım her ay nerdeyse .
Bu böyle gidiyor .
Son damla ise yeni bir pantolon almış beli kapanmıyor falan dedi bizden daha zayıf bir arkadaşımız vardı yanımızda ki oda kuzenime hep verir güzelmiş pantolon ben giyeyim sana olmuyorsa dedi hayır saçmalama dedi bizimki de .
O gittikten sonra sordum niye bozdun öyle kızı diye " Babamın kendi parasıyla aldığı şeyi niye verecekmişim enayi miyim ben " dedi .
O an kaldım öyle .
Şimdi benim ne yapmam lazım bu arkadaşa .
Vermeyeyim diyorum ama nasıl diyeceğimi de bilmiyorum fikir verin lütfen .
Kuzenimle aynı yaştayız ve küçüklüğümüzden beri sürekli beraberiz evlerimiz yakın zaten sürekli görüşürüz .
Kuzenim dediysem babalarımız kuzen .
Ve ergenlik dönemimizden itibaren sürekli benim kıyafetlerimi ayakkabılarımı beraber kullanırız .
Annem bana bir gömlek alsa ona da alır çoğu zaman, sever yardım etmeyi .
Bu böyle süregeldi bu yaşıma kadar.
Ama bu son zamanlarımda beni kullanıyormuş gibi hissetmeme neden oldu .
Pek durumları yok diye hep verdim, sürekli .
Kuzenimin düğünü için çokta pahalı sayılacak bir elbiseyi o beğendi diye düğünde giymesi için bile verdim .
Sürekli ister zaten bu benim için çok sorun teşkil etmiyordu eskiden ama artık bunaltmaya başladı .
Her gün bizde zaten ve her geldiğinde birkaç eşya almadan gitmez .
Elbiseler yine bir nebze tamam da ayakkabılarımı verirken de rahatsız oluyorum .
Ve aldıklarını getirmiyor onda kalıyor .
Şu an inanın onda senelerdir duran kıyafetlerim var .
Verirken diyorum hani bunu ben giyeceğim şu gün getir gidiyor daha da gelmiyor .
İstemek istemiyorum da .
Yanlış anlar falan ne gerek var diyorum ama artık yüzsüzlüğe vurdu bu durumu .
Sevgilimin bana aldığı elbiseyi çok beğendi hediye başka al dolaptan bunu veremem dedim küstü konuşmadı ' malın ne değerliymiş ' gibi şeyler söyledi bende verdim üzülmesin diye , uzun bir elbiseydi altındaki tülü yırtmış giyerken .
Hadi tamam diğer kıyafetlerime de oluyor bu tür şeyler o zaman neyse diyorum ama bu hediyeydi özür bile dilemedi teşekkür etmek desen zaten hiç duymadım .
İşte geçenlerde bir arkadaşına demiş benim hakkımda çok cimri falan .
Ki bir yere gitsek hep ben öderim durumları çok yok diye .
Bir şey istese alırım , kontörünü ben attırırım her ay nerdeyse .
Bu böyle gidiyor .
Son damla ise yeni bir pantolon almış beli kapanmıyor falan dedi bizden daha zayıf bir arkadaşımız vardı yanımızda ki oda kuzenime hep verir güzelmiş pantolon ben giyeyim sana olmuyorsa dedi hayır saçmalama dedi bizimki de .
O gittikten sonra sordum niye bozdun öyle kızı diye " Babamın kendi parasıyla aldığı şeyi niye verecekmişim enayi miyim ben " dedi .
O an kaldım öyle .
Şimdi benim ne yapmam lazım bu arkadaşa .
Vermeyeyim diyorum ama nasıl diyeceğimi de bilmiyorum fikir verin lütfen .