Offfff ayn benim kuzen! Hemde oz kuzenim. Herseyini karsiliyorum maddi manevi. 2 ay bizde kaldi ve bi kurus para odemedi hergunde sabahtan aksama kdr gezerdik filan gunde 100 tl rahat gidiodu.. sonjndada ne gordum?
Bisey oldugunda ikimizin istedigi, tek kalmissa o kapar.. sinema biletini odememe ragmen en ortaya yakin kisiimda kendi oturmak ister ki aradaki fark sadece 1 koltuk! Evde tatli dille kiyafetilirni dolaba koymasini isterim sureklide hatirlatirim butn ev isini sadece ben yapmama ragemn onj bile yapmaz ne giyse cikarsa yerde orda burda.. ben onlara gitsem yatagimi bile topluorm ve ondan onu bile beklemiorm sadece elbiseleeini duzenli dolaba koysun ama oda yok. Zamanim yok yarim saat snra kahvaltiya davetliym ve butuunnnnn evu toparlamam lazim annem dedi ikiniz yaparsiniz die. Tmm demis ben uyuyordum. Uyandirdi beni annen dediki evi toparlicakmissin ama bende yeni uyanmistm duydum annem ikiniz demisti. Caktirmadim kalktim butun evi toparladm temizledim ve kendisi tlfnda oyun oynadi ve sadece beni izledi. Evettt resmen oturup izledi saga gidiyorum.bakio sola gidiorm bakio ama tipinde resmen bole nefret gordum. Cok degisikti bakislari kiskandigini hissettim. Ben yurt disndayim o gundw son gnumdu dondum buraya ve ona resti cektim bole bole bole herseyi anlattim. Bidaha dedim tek bi hata gormicem kotu olur die. Oda anladi ozur diledi ve dokkat edecegni soledi. Ben artik ona masraf dokmicem parasi yoksa gelmesin varsa gelsin evimdedw barindirmicam ama normal sohbetimiz devam edecek. Cnku hicbir iyilginn karsiligini zerrw alamadim.
Bide bi olay daha oldu o kdr sacma ki kafayi yicektim sizde dersiniz smdi oha die. Kuzenimle eve geliodum metroyla sevgiliside geldi o iki durak once oncek. Kartinda para bitmis. Ben bastim benimkindede sondu. Kuzenim zaten kendinin kini getirmez hanimefendi hep ben odicem ya. Cocuk bakti bozuk parasi yok 5 yada 10. Bakkal var biraz ilerde bozdurmasi lazim. 2 dk bile surmicek bi olay. Kuzenim ne dior. Yesil peride var para o doldursun sana! Resmen emrivaki yapti. Esswk gbi bende 10 tl cikardim cocugun kartina koyduk ve hic sevmiorm o cocugu tanimiorm bile ama kuzenim goren derki sanki kendi parasida koydu. Banane senin sevgilinden gitsin bozsun ben odemek zorundamiyim. O an bozmak istemedim sevgilisi karsisinda ama evde fircayida cektim anlasin.
Bunlari neden anlatiorm cnku susarak hicbir yere varamiyorsun ve evet enayi yerine konuluyorsun. Yemin ederm benim kuzenim de aynisini dedi. Dier kuzenimizde para yoktu bu bi iki kere yemek ismarlamis. Bide bana dioki ay bananeee onunla gitmem biyere hep bana odetiyor enayimiym ona para yediriym ben. Sok oldum dicektim orda ben enayimiym sana yuzlerce lira dokuyorm diye ama sustm o zamanlar. Artk sutmuyorm sikiysa yapsin. O yuzsuzse bende yuzsuz olurum cnku hakedior. Sende susma kusersede deki sana o kdr yardim ediorum tskr ettin mi? Tskuru birak bu nasil bi nankorluk hepsini unuttunda bi elbise vermedim die kotu oluyorum. Eger bunun icn kotuysem konuşma benle ya bitti bu kdr.
Bunuda yapamicaksan surekli tatli dille hayir diceksin kusse de alinsada ve onu uyaracaksin seni uzdugu zaman bu kdr basit. Oyle rahatlicaksin ki anlatamam ustundan yuk kalkacak. Ve kkim olursa olsun gercekten bu kdr iyolik yapinca yuzsuzlesiyorlar. Kimseye asiri iyi olmican bu zamanda yada iyilik yapcaksanda onunda sana yapmasini saglicaksin. Karsilikli oldukca kimse kimseye yuk olmuyor yuzsuzluk olmuyor nankorluk ve kusme olmjyor bole. Tek kurtulusn ya resti cek yada yavas uavas hep hayir de kusersede fazla ustune dusme. Senden iyisini bulamicak bedava yeme icme kiyafet nerden bulcak? O yzden onu kaybetmekten korkma o yinede gelip yapisacak ama sen hep hayir diyecegin icin kullanilmis olmicaksin bu sefer
___dega___