- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
Gıdecek yer ayaralayamazsam ve gelirlerse odama ve banyoma girmemelerini söylicem. Annem çok yumuşak yüzlü salaklık boyutunda iyi biri yani. Bıktım.
Bence konforlu bi otele git, odadan cikma. Sessiz sakin dersini calis keyfini yap.Evet haklısınız ... üniversite sınavından bir hafta önce safra kesem patlamıştı doktorlar anlayamadılar , sınava mide bulantısı ve hasta şekilde girmiştim . İlk sıralamam 18binlerde olmasına rağmen ikincisinde 25 binlere düştüm ve istediğim okula gidemedim.
bu bende travma yarattı.Şimdi de korona varken tekrar hasta olursam sınava hasta girersem korkusu geldi. Üstüne bir de sevmediğim insanları ağırlama olayı çıktı.
en iyisi yok saymak her şeyi boşuna strese giriyorum en kötü ihtimalde hepsine söver odama çekilir otururum.
ben hasta olmadım ama belki taşıyıcıyımdır Aralık sonunda ağır bir grip atlatmıştım kimseyi riske atmak istemiyorumotele gitsem orda da kapma riskim var delirecem ya.
Tek yazdığını mikrop.pislik ya tamam haklısınız da. Bu niye bukadar ağır konusmussunuz... Akrabalari arayın yada babanizla konusun yada her neyse bakın illaki hepimizin canı kıymetli ama bazı şeyler yapılırken kalp kirilarak olmamalı Corona oldurmez ama baska şeyler öldürür. Güzelce konusun. Tatlı dil ile
Coronadan olmeyebilirsiniz demekKorona öldürmez derken ?
Coronadan olmeyebilirsiniz demek
Ben size hak veriyorum zaten haklısınız bunları dusunemeyenlere bende kiziyorm bu zamanda düğün yapılmaz sizde mecbur değilsiniz. Haklısınız. Ben sadece pislik demeseniz dedm bide konussaniz ailenizle mi yasiyorsunuz blmyrm olayın muhatapları ile konuşun bunun ayıbı yok ama güzel dille anlatın. Diyorm sadece.Kendi üstümde bunu denemem için tek bir sebep söyler misiniz ? Ya ölürsem ?
virüs zamanı düğün yapan birinin beni düşündüğünü sanmıyorum. Banka hesabı açıp biz evleniyoruz düğün yapmıcaz altınları buraya yollayın demeleri daha etik olurdu inanın.
sanki birbiriMizi çok seviyormuş ve önemsiyormuş gıbı ıkıyuzlu hallere gelemıyorum. Akrabalarını düşünse zaten bu duruma sokmaz.
Sınav var arkadaşta kalın.Evıne kabul eden bır kac arkadas vardır inşMerhaba hanımlar. Normalde takıp edıyorum ama bugun yazayım dedim artık sinirden kafam yanıyor çünkü.
kuzenım korona, virüs dinlemeyip düğün yapmaya karar vermiş nikah değil bildiğin düğün.
Buraya kadar bana ne , korona var kendimi öldürecek değilim yA tabiki gitmem der geçerim.
Beni ilgilendiren kısım şurada başlıyor.
Düğün bizim bulunduğumuz şehirde yapılacak ne kendileri burda yaşıyor ne kuzenimin annesi. Kızın ailesi burda ama bizim sülalenin yarısı ve kuzenimin arkadaşları burda değil. Kızın ailesi hiç kimseyi ağırlamaz. Başımıza kalacaklar.
halam zaten asalak bi insan oturduğu evi bile babamlaryaptırdı kocası alkolik eve ekmek almaz bir tipti. Bunlar ailenin sürekli mağdur ve fesat olan klasik tiplemeleri.
babamın ailesi maalesef çok bozuk sadece bir tane amcam düzgün diğerleri birbirinden fesat ve dedikoducu kıskanç tipler. Normalde de görüşmüyorum.
Gelecek olan misafirlerin
Başımıza kalmama ihtimalleri yok.
düğün yapılırsa ben gitmiyorum diye işin içinden çıkma durumum kalmayacak yani.
gitmesek bile her şeyleriyle biz ilgilenmek zorunda kalıcaz.
düğünden bir hafta sonra KPSS var ve ben buna emek verdim atanmak dışında başka hiç şansım yok.
Korona olmamak için dersane açılmasına rağmen gitmedim. Bu korona sürecinde market dışında evden çıkmadım arkadaşlarımla görüşmedim dikkat ediyorum.
son haftamı bu fesat pisliklerle geçirmek ve korona olmak istemiyorum.
Cidden sinirlerim bozuldu artık. Ne yapmalıyım ?
düğüne kesinlikle gitmicem Zaten ama eve kimsenin gelmesini istemiyorum.
Babam hepsinin pislik olduğunu biliyor ama dışlanmamak için kabul eder.
buna nasıl bir çözüm bulabilirim.
Hatta polise haber verin kimliksiz ihbar icinMerhaba hanımlar. Normalde takıp edıyorum ama bugun yazayım dedim artık sinirden kafam yanıyor çünkü.
kuzenım korona, virüs dinlemeyip düğün yapmaya karar vermiş nikah değil bildiğin düğün.
Buraya kadar bana ne , korona var kendimi öldürecek değilim yA tabiki gitmem der geçerim.
Beni ilgilendiren kısım şurada başlıyor.
Düğün bizim bulunduğumuz şehirde yapılacak ne kendileri burda yaşıyor ne kuzenimin annesi. Kızın ailesi burda ama bizim sülalenin yarısı ve kuzenimin arkadaşları burda değil. Kızın ailesi hiç kimseyi ağırlamaz. Başımıza kalacaklar.
halam zaten asalak bi insan oturduğu evi bile babamlaryaptırdı kocası alkolik eve ekmek almaz bir tipti. Bunlar ailenin sürekli mağdur ve fesat olan klasik tiplemeleri.
babamın ailesi maalesef çok bozuk sadece bir tane amcam düzgün diğerleri birbirinden fesat ve dedikoducu kıskanç tipler. Normalde de görüşmüyorum.
Gelecek olan misafirlerin
Başımıza kalmama ihtimalleri yok.
düğün yapılırsa ben gitmiyorum diye işin içinden çıkma durumum kalmayacak yani.
gitmesek bile her şeyleriyle biz ilgilenmek zorunda kalıcaz.
düğünden bir hafta sonra KPSS var ve ben buna emek verdim atanmak dışında başka hiç şansım yok.
Korona olmamak için dersane açılmasına rağmen gitmedim. Bu korona sürecinde market dışında evden çıkmadım arkadaşlarımla görüşmedim dikkat ediyorum.
son haftamı bu fesat pisliklerle geçirmek ve korona olmak istemiyorum.
Cidden sinirlerim bozuldu artık. Ne yapmalıyım ?
düğüne kesinlikle gitmicem Zaten ama eve kimsenin gelmesini istemiyorum.
Babam hepsinin pislik olduğunu biliyor ama dışlanmamak için kabul eder.
buna nasıl bir çözüm bulabilirim.
Madem düğünde rezillik çıkarmayı göze aldınız babanızla kesin bir şekilde konuşun, isterlerse gidip takı takabileceklerini ama eve misafir gelmesini asla istemediğinizi gelen olursa olay çıkaracağınızı söyleyin. Zaten akrabalar fedakarlik hak eden insanlar değilmis bir de tam sınav zamanı sizi zor duruma sokmamalı babanız. Anne baba için öncelik çocuklar olmalı.
Babanızla iliskinize göre argümanlarınızı ya sakince ya da agresifçe anlatın yeterki olay çıkarma konusunda ciddiyetinizi anlasın. Siz düzeninizi bozmayın bence gelenlere eşyalı daire tutulabilir.
Sizi anliyorum, haklisiniz da ama sakin olmalisiniz sinirinizin kimseye zarari olmaz sadece size olur. Sınav öncesi böyle talihsizlikler olabilir siz odağınızı kaybetmeyin.
Babama söyledim o da bana hak veriyor bu zamanda düğün mü yapılır vs şeklinde ama Emrivaki yaparlar mı bakalım neler olacak.
annemi tehdit ettim eve misafir alamayız benim kampta olduğumu söyleyeceksin , suçu bana At , gelirlerse rezillik çıkartırım benim sınavımı rezil edenin bende hayatını rezil ederim dedim. Babama söylicek. Yapacağımı biliyorlar.
uğraştığım işlere bak ya.
Gidin efendi efendi kendi kendinize evlenin kardeşim ya her şeye herkes dahil olmak zorunda mı Allah Allah. Ben olmasam nikah kıyılamayacak mi ?tek çıkarları evimizi açmamız.
Ben ölümden döndüğümde beni aramamış insanlar üstelik neyin kafası acaba. Ben düğüne gelsem nolur gelmesem nolur zaten önüne atıcaz bileziği . 500 liraya kıyda misafirlerine ev tut bi gecelik. Asalaklar .
neyse inşallah atanırımda kurtulurum... sakin kalmaya çalışıyorum haklısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?