- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
- Konu Sahibi ebrumelek12
büyük konuşmayayım ama ne giderim,nede onu adam yerine koyup lafını ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük konuşmayayım ama ne giderim,nede onu adam yerine koyup lafını ederim
Merhaba kızlar ben çok kararsız kaldım burda oy çokluguna göre hareket edeceğim..Kuzenim sözlendi hiçbirşekilde beni çağırmadı evimde yer yok dedi ama arkadaşları dahil herkes ordaydı.. Olsun dedim sineye çektim... Cumartesi ev düzüldü yine çağırmadı halbuki benim ev alşverişime bile gelmişti.. Şimdide çarşamba günü kınası var sadece yerini biliyoruz saat kaçta bilmiyoruz. Davetiyeleri dağıtmaya vakitleri yokmuş sözde ama dayım hergün annemde öylede verebilir sonuçta.. Acaba istenmiyormuyum en azından telefon acpta haber verilmez mi tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba kızlar ben çok kararsız kaldım burda oy çokluguna göre hareket edeceğim..Kuzenim sözlendi hiçbirşekilde beni çağırmadı evimde yer yok dedi ama arkadaşları dahil herkes ordaydı.. Olsun dedim sineye çektim... Cumartesi ev düzüldü yine çağırmadı halbuki benim ev alşverişime bile gelmişti.. Şimdide çarşamba günü kınası var sadece yerini biliyoruz saat kaçta bilmiyoruz. Davetiyeleri dağıtmaya vakitleri yokmuş sözde ama dayım hergün annemde öylede verebilir sonuçta.. Acaba istenmiyormuyum en azından telefon acpta haber verilmez mi tavsiyelerinizi bekliyorum
Annem yengemle konuşmuş kızlar benim darıldığımı falan bu arada diğer kuzenlerime msj atıp kınanın yerini kınamda kırmızı giyin falan demiş.... Annemde yengeme kızım herşeye çağırdı o neden öyle yaptı diğer kızlara msj atmış falan diye... Neyse akşam saat 11 tanımadığm numara işte bilsem açmazdım ay canım sana kırmızı yakışmaz diye söylemedim falan ben dondum kaldım genelde begenılen bir fiziğim ve görünüşüm var. Neyse he falan dedim işte ben hamileymişim beni sıkmak istememiş dedim senin için zaten şimdi elbise arayışına istesende geçmem en azından yeri söyleseydin falan diye dedim. Evirdi çevirdi yalanlar bir dünya tabi öyle dondum kaldım kapadım telefonu bu ne rahatlık hiç kusura bakma falan yok
ilk evlenen o ya havalara girmiştir ne oldum delisi oldum sana demıs acıkca davranıslarıyla
ayy iice sinirlendim gıcık oldumgtme bnce kuzum yaaa eğer gtmek zorunda kalırsanda yarım saatten fazla kalma tebrik et medenice çık gt havalara grmiş bnce o
![]()