Kuzenin kınası..

Bende gitmezdim hatta nişana, düğüne filan da gitmezdim çağırsa da. Demek ki mutlu gününde beni yanında istemiyor, fazlalık gibi görüyor sadece takı takılacak aktivitelere çağırıyor diye düşünürdüm.

Kuzen dedin de bende kuzenim' den dertliyim biraz.
Eskiden bizden cıkmayan kuzenim, simdi hiiic gelmez oldu ne zaman lise' ye basladı, ortam yaptı ondan sonra bu hale geldi.
Bizim cocuklugumuz bir arada gecti, kuzen degil de kardes gibiydik. Ona ne alınırsa bana' da alınırdı, bana ne alınırsa aynı sekilde de ona..
Hatta annelerimiz aynı kıyafetleri alırlardı, bir örnek giyinirdik biz.
Simdi ise bu kuzenim bambaska bir insan oldu cıktı. Arkadasları oldu, bizi unuttu.
Simdi sehir dısında okuyor ve daha az görüsüyoruz haliyle, 40 gün önce talihsiz bir olay yasadık annem vefat etti..
Cok acı ve zor günler yasıyoruz kuzenim teyzem, teyzem o benim ikinci annem' di diye göz yası döktü, agladı ama kısa sürdü yası, annemin ölümünden daha 10 gün gecmeden yanımıza geldi, bizim icin mi? Hayır tabiki' de, arkadası' nın dogum gününü kutlamak icin birde güzel bir organizasyon yapmıs dısarda sabaha kadar bir güzel ictiler, dans ettiler, eglendiler.. Organizasyon' da kuzenime ait! Sırası mıydı eglence' nin? Teyze ya bu, ikinci annem diye aglıyordu bide?
Simdi yine gelicek bu sefer kendi dogum gününü kutlayacaklar arkadaslarıyla ben acayip yadırgadım ve üzüldüm daha annem yeni, bugün kırklandı.. :(
Annemin dayısının torunu, dügününü erteliyor benim öz kuzenim bir dogum gününü es gecemiyor..!!
Nasıl bir kız oldu anlamıyorum eglencesinden, zevkinden, gezmesinden hic fedakarlık etmiyor..
Yabancı degil ki, teyze yahu, teyze..!
Cok üzüldüm ya bilmiyorum, ne yakıstırdım ne' de böyle birseyi bekledim..
Neyse,

İcimi' de bosaltmıs oldum, konunuza döneyim lafı cok uzattım zaten, o evde arkadaslara yer oluyorsa size' de olmalıydı..
Büyük konusmayım ama sanırım bende gitmezdim..
:ssz:

Son düzenleme:
Anlayamiyorum bu insanlari ben. Sen herseyine cagir, ayri ozen goster, o gelsin. Sira ondayken seni tanimasin. Rahatsiz davranis bunlar normal degil. Demek ki temelde senle ilgili bir sorunu var. Cok uzucu ama.

Aynen assla gitmem. Bir firsat doguncada ben onu cagirmam. Nispet degilmi en yakinini cagirir onu cagirmam. Artik guvenemem canim kanim diyemem.

Merhaba kızlar ben çok kararsız kaldım burda oy çokluguna göre hareket edeceğim..Kuzenim sözlendi hiçbirşekilde beni çağırmadı evimde yer yok dedi ama arkadaşları dahil herkes ordaydı.. Olsun dedim sineye çektim... Cumartesi ev düzüldü yine çağırmadı halbuki benim ev alşverişime bile gelmişti.. Şimdide çarşamba günü kınası var sadece yerini biliyoruz saat kaçta bilmiyoruz. Davetiyeleri dağıtmaya vakitleri yokmuş sözde ama dayım hergün annemde öylede verebilir sonuçta.. Acaba istenmiyormuyum en azından telefon acpta haber verilmez mi tavsiyelerinizi bekliyorum

bir sorun yaşadınız da mı böyle oldu?

mesafe koymaya çalışıyor.. ama niye?

her zaman seni çağırmamak için bi bahane bulmuş.. bence gitmeyip bu eziyetten onu kurtarmalısın!:ssz:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben çok kararsız kaldım burda oy çokluguna göre hareket edeceğim..Kuzenim sözlendi hiçbirşekilde beni çağırmadı evimde yer yok dedi ama arkadaşları dahil herkes ordaydı.. Olsun dedim sineye çektim... Cumartesi ev düzüldü yine çağırmadı halbuki benim ev alşverişime bile gelmişti.. Şimdide çarşamba günü kınası var sadece yerini biliyoruz saat kaçta bilmiyoruz. Davetiyeleri dağıtmaya vakitleri yokmuş sözde ama dayım hergün annemde öylede verebilir sonuçta.. Acaba istenmiyormuyum en azından telefon acpta haber verilmez mi tavsiyelerinizi bekliyorum

bir problem olup olmadığını sorsana duruma göre değerlendirme yap hem içinde kalmamış olur hemde derdini öğrenirsin :34: sebep yokken bu tavırlara girmesi benim aklıma kıskançlığı getirdi canım :19: aynısına yakın şeyler yaşadım :14: çokta kayıp değilmiş ama sonradan anladım ,sıkma canını bebişe zarar kuzucumm :16:

gitme tabiki bu ne ya en yakınısın sen bi arkadaşı bile değilsin evde yer yok nedemek gitmediğin gibi konuşma bile birdaha yani ben olsam ole yapardım kötüyüm napım :)

aklıma amca kızı geldi...onun kardeşinin düğünü için paralanmıştım kaç gün önceden gittim işten zor zar izin alıp...amca kızı milletin düğünü için abiye bulamazsa ödünç alır ama yine özenle süslenip gider..işin saçma yeri ise ...biz istanbula eşya getirmeye geldik çeyiz vs..ban atel açıyor yardıma ihtiyacn var mı diyeceğine yada yanında olayım diyeceğine....ben istanbulda evime çeyizi yerleştirirken tel açıp;"konuştuğu çocukla ki şimdi eşi buluşmak için size geleceğim "demesi" ki beni de mecbur buluşma yerine götürecek yoksa bizim evden çıkamaz...- ne zamn dönersin ank ya demesi canımı çook sıkmıştı..benim o kadar işinmin arasında düğüne 1 hafta kalmış ben onunla çıkıcam erkek arkadaşıyla buluşmasını beklicem sonra eve geleceğiz...ben de istanbulda kalıcaz bi züre dedim sinirlenip..ama eve geldiğimizi kardeşimden duyunca seslenmedi bir daha...düğüne bi geldi aynen günlük basma bir etek kazak saçlar pejmurde..."sana verdiğim değer bu "mu demeye çalıştı anlamadım ..ve soğuk tavırlar yanıma gelmemezlikler..am abaktım sonra kendi teyze kızları için yine abiyeler vs süslenmeler..

bence de gitme ya da gideceksen fazla durma gel derim..snaa öyle yapıyorsa sen hiç takma kafanı bence!

kafa dengi 4 beş arkadaşını al, bir güzel süslen...
düğüne git ama hiiiiiç pas verme.
düğünde o kadar eğlen eğlen ki çatlasın oda.
ama hiç göz göze gelme onunla ve akrabalarınla arkadaşlarınla eğlendiğiini bariz belli et :D

çok kötü biri oldum ben haa:D
şaka bi yana sen doğru olanı yap.

davet etmediyse gitme, umruna bile takma. kıskançlık sezdim ben kuzeninde nedense.

Annem yengemle konuşmuş kızlar benim darıldığımı falan bu arada diğer kuzenlerime msj atıp kınanın yerini kınamda kırmızı giyin falan demiş.... Annemde yengeme kızım herşeye çağırdı o neden öyle yaptı diğer kızlara msj atmış falan diye... Neyse akşam saat 11 tanımadığm numara işte bilsem açmazdım ay canım sana kırmızı yakışmaz diye söylemedim falan ben dondum kaldım genelde begenılen bir fiziğim ve görünüşüm var. Neyse he falan dedim işte ben hamileymişim beni sıkmak istememiş dedim senin için zaten şimdi elbise arayışına istesende geçmem en azından yeri söyleseydin falan diye dedim. Evirdi çevirdi yalanlar bir dünya tabi öyle dondum kaldım kapadım telefonu bu ne rahatlık hiç kusura bakma falan yok

Annem yengemle konuşmuş kızlar benim darıldığımı falan bu arada diğer kuzenlerime msj atıp kınanın yerini kınamda kırmızı giyin falan demiş.... Annemde yengeme kızım herşeye çağırdı o neden öyle yaptı diğer kızlara msj atmış falan diye... Neyse akşam saat 11 tanımadığm numara işte bilsem açmazdım ay canım sana kırmızı yakışmaz diye söylemedim falan ben dondum kaldım genelde begenılen bir fiziğim ve görünüşüm var. Neyse he falan dedim işte ben hamileymişim beni sıkmak istememiş dedim senin için zaten şimdi elbise arayışına istesende geçmem en azından yeri söyleseydin falan diye dedim. Evirdi çevirdi yalanlar bir dünya tabi öyle dondum kaldım kapadım telefonu bu ne rahatlık hiç kusura bakma falan yok

ayy iice sinirlendim gıcık oldum :20: gtme bnce kuzum yaaa eğer gtmek zorunda kalırsanda yarım saatten fazla kalma tebrik et medenice çık gt havalara grmiş bnce o :47:

ayy iice sinirlendim gıcık oldum :20: gtme bnce kuzum yaaa eğer gtmek zorunda kalırsanda yarım saatten fazla kalma tebrik et medenice çık gt havalara grmiş bnce o :47:

Canım kınasına gitmeyi düşünüyorum sadece oda dayımın hatrına kına yakın düğünü karşıda eğer merak ederse niye gelmediğimi hani hamileyim ya ben mide bulantılarım falan yolu kaldıramam gitmedim bende bebeğim doğunca mevlüte falan çağırmayacağım bu iş sırayla :32:

Back
X