Kuzenin kınası..

En çokta neye sinir oluyorum biliyormusunuz onlar benim herşeyime burunlarını soktular en basiti ya mutfak alışverişime eşimle gitcektim att kendini arabaya oda geldi iç çamaşırıma kadar heşeyimi inceledi anne kız bütün aldıklarım markaydı herşeyin etiketine kadar incelediler.. Ayy bidaha evlensem kimseyi çağırmıycam tövbee:1::1:

En çokta neye sinir oluyorum biliyormusunuz onlar benim herşeyime burunlarını soktular en basiti ya mutfak alışverişime eşimle gitcektim att kendini arabaya oda geldi iç çamaşırıma kadar heşeyimi inceledi anne kız bütün aldıklarım markaydı herşeyin etiketine kadar incelediler.. Ayy bidaha evlensem kimseyi çağırmıycam tövbee:1::1:

Canım kınasına gitmeyi düşünüyorum sadece oda dayımın hatrına kına yakın düğünü karşıda eğer merak ederse niye gelmediğimi hani hamileyim ya ben mide bulantılarım falan yolu kaldıramam gitmedim bende bebeğim doğunca mevlüte falan çağırmayacağım bu iş sırayla :32:

aynen öylee sende onu çağrmazsın herkes beyaz gycekti sana yakışmaz diye düşündüm dersin :))))))))))))))))))))) şaka bi yana hamileliği bahane edip açıklama yapmana bile gerek yok kınada braz oturur tebrik edip gdersin düğünede gtmicekmişsn zaten isabet olmuş yaa bişi sorcam sni kıskanıyo olabilirmi??

İşte en sinir olduğum şey,kendileri herşeyi kurcalarlar ama iş kendilerine gelince hiçbirşeye karıştırtmazlar.
Senin yerinde olsam adımımı atmam,ne yaparsa yapsın,onun hatrı bunun hatrı düşünme ve de gitme...

Benim şahsi fikrim...

aynen öylee sende onu çağrmazsın herkes beyaz gycekti sana yakışmaz diye düşündüm dersin :))))))))))))))))))))) şaka bi yana hamileliği bahane edip açıklama yapmana bile gerek yok kınada braz oturur tebrik edip gdersin düğünede gtmicekmişsn zaten isabet olmuş yaa bişi sorcam sni kıskanıyo olabilirmi??

Haha artık zamanı gelsin dur neler yapcam canım valla hiç bilmiyorum maddi manevi durumum iyi şükür ama onunda iyi yani artık Allah bilsin.. Bu eşine çok yalan söylemiş annam öğretmen falan flan belki yalanları çıksın istemiyor yada kızlardan bir o dikkat cekmek istiyo:30:

cnm gecen hafta benim kuzenin sözü vardi herkes davetliydi ben ve kardesim haric. kücük cocuk degiliz ki ne altimiz alinicak ne ayak altinda dolasicaktik 22 ve 20 yasinda kizlariz.

bi arkadas kuzenimi aramis hayirli olsun demeye kuzenim su cümleyi söylemis"benim kuzenlerde yoktu benim sözde cünkü sadece büyüklerle gittik yani anne ve baba"

simdi ben ne diyim bu duruma?

ayni senin durumun gibi.

ben olsam eger telefon acmazsalar gitmezdim. ama ayip olur diyorsan git ve misafir gibi otur 1 saat evine dön.

ama kinadan yada dügünden sonra sana söyle bir cümle kurabilir kuzenin "biz akrabayiz kuzeniz davet edilmesen bile gelicektin" diyebilir.

tabiki sadece benim düsüncem

Ne demek o öyle ''Sana kırmızı yakışmaz diye düşündüm'' bence o sizile ilgili bir duruma bozulmuş, bariz birşekilde kötü davranıyor size. Bir zihninizi yoklayın, belki onun evlilik hazırlıklarıyla ilgilenmediniz vs diye bozulmuştur, o yüzden size tavırlı davranıyordur. Eğer hiçbir hatanız yoksa da asla gitmeyin o kınaya. Dayınızın hatrı varsa da onun yüzüne söyleyin kızın sana kırmızı yakışmaz dedi bende yanında ambiyansını bozmamak için gitmedim diye, ya da sancım tuttu filan da diyebilirsiniz ama gelin açık açık belirtmiş bence sizi istemediğini.

benimde kuzenin düğününde kınasında buna benzer bi problem yarattı davet etmeme değil ama beni kıskanma istememe gibi bi olay oldu belki seni kıskanıyodur bazen insanlar böyle hissedebiliyolar ister istemez sendende uzaklaşıyodur hiç kafana takma aç televizyonu dizine bak oda kim peeehhh :)

Merhaba kızlar ben çok kararsız kaldım burda oy çokluguna göre hareket edeceğim..Kuzenim sözlendi hiçbirşekilde beni çağırmadı evimde yer yok dedi ama arkadaşları dahil herkes ordaydı.. Olsun dedim sineye çektim... Cumartesi ev düzüldü yine çağırmadı halbuki benim ev alşverişime bile gelmişti.. Şimdide çarşamba günü kınası var sadece yerini biliyoruz saat kaçta bilmiyoruz. Davetiyeleri dağıtmaya vakitleri yokmuş sözde ama dayım hergün annemde öylede verebilir sonuçta.. Acaba istenmiyormuyum en azından telefon acpta haber verilmez mi tavsiyelerinizi bekliyorum

Ebrumelek12 ne yaptın gittin mi kınaya?
Oy çokluğuna göre gitmemiş olman gerekiyor ama
bana öyle geliyor ki sen yine de büyüklük yapıp gittin.

Evet gittim ve gitiğimede pişman oldum hiçbirşekilde suratıma bile bakmadı bende aldım diğer kuzenleri göbek attım eğlendim. Kına yakılıncada çıktım gittim eve düğünede gitmiycem

Evet gittim ve gitiğimede pişman oldum hiçbirşekilde suratıma bile bakmadı bende aldım diğer kuzenleri göbek attım eğlendim. Kına yakılıncada çıktım gittim eve düğünede gitmiycem

vardır bi derdi seninle..bi daha da ta ki kendi arayıp sorana kadar aramazsın sormazsın olur biter!!!

Back
X