Kuzenlerin evliliği ve sevgili ilişkisinin düzeyi ...

Kuzen filan faslini geçiyorum
Ben sevgliyken eşimle birliktwlik yaşadim ve şuan da evliyiz
Benden soğumadi aksine daha da yakinlaştik
Ama herkes ayni degildir. Şartlar ayni degildir
Ben kizlarin evlilkten önce birliktelik yasamasina karşiyim
Herkes benim gibi şansli olamayabiliyor
Sonra burda hergün topic açiliyor zarimi nasil diktirebilirim diye

Bazı çiftlere bağlılık katar bu bazı erkekler ise arkadaşların dediği gibi sevgilimle yaşayım karim bakire olsun der erkeğine göre değişir bunu sen daha iyi bilirsin nasıl biri arkadaşın. Kuzen olarakta mantıklı değil bence de kardeş bir yerde ne kadar tanımasan da muhabbetin çok olmasa da .

O kadar guzrl acıklamıssın ki buna ragmen bunu nasıl savunurlar anlayamıyorum kesinlikle cok garip

Aynen ya karsı cınsten kım olurda olsun karsı cıns ondan kardes olmaz mumkun dıyorlar heralde ınanın aklım mantıgım almıyor

yaa ben yazimin sonuna evlilikler hep böyle olsa diye yazdim ama akraba evliliği icin yazmadim sevgilerinin saygilarinin devam etmesini yazdım bizde akraba evliliği olmaz ama bu değişik bir olay biribirlerini tanimadan ilk görüşte ask mi elektrikmi desem böyle birsey olmuş...
benim 18 yasinda kizim var ablamin 19 yasinda oğlu kardes gibiler bir arada büyüdüler aasla birbirlerine bakmazlar diğer kuzenleride hatta bir arada büyüdüler kardesden daha yakinlar
kardeş arasinda tartisma olur ama onlar hepside cok iyi anlaşırlar..

Kuzen kardeştir hiçbir versiyonu midenin kabul düzeyini arttırmaz, net.
Yök tanışmayan kuzenler var yök bilmem ne bilmem ne ıvırları zıvırları akıbetin iğrençliğini değiştirmez.

Ben cinsellik yasayıp evlendim .erkegi soguyup sogumaması kişiliğiyle alakalı herkes icin genel gecer konusamam ben aynı kişiyle evlendim baska arkadasım ise terkedildi yani karaktere baglı .benim eşim bırakmadı evlendik

akraba evliliği yapan insanların ben evlenmeden birliktelik yaşayabileceklerini hiç düşünmüyordum. yani sevişiyorsun gizli gizli sonra ailenin içinde kardeşçilik mi oynuyorsun?

yeğeniyle fotoğrafları çıkıp ensest diye yerden yere vurulan bir ünlü vardı adamın adı hiç aklımda değil,ben o adam değil de onun çocuğuyla yeğeni aynı konuma düşse yine aynı tepkiyi verirdim. şimdi konuları didik didik etmeyeceğim ama "ooohhaaa iiyyrennççç" diye o konuda atıp tutanların burada "kuzen kardeş değildirrrr" demesi beni üzdü.

abimden önce kuzenimi arar sorarım,benden yaşça çok büyük olan kuzenlerim var 50 li yaşlarda hepsine amca derim.

midem almıyor bu tarz konuları. ayrıca dilek anahtarını kuzenin için mi yapıyordun?

Bu bildiğin ensest. İlişki yaşadım evlilikten soğudum anlamı kalmadı demek bana absürt geliyor. Evlilik sadece cinsellik değildir çünkü. Neyse asıl mesele bir de ileride doğacak çocuğun sağlık problemleri olma ihtimalinin normalden kat be kat fazla olması. Sırf zevk uğruna bencillik için bu yapılamaz. Evlenip çocuk yapmıcaksanız bir şey diyemem. ensest iki kişinin özgür iradesi ile birlikte olduğunda çok da müdahale olunabilecek bir şey değil. ama çocuk yapma kısmında bencillik oluyor.

Benim halamin oglu ile halamin kizi evlendi oz be oz halam
Teyze cocuklari evlendi
Ve cocuklari oldu gayet de saglikli masAllah
Hicbir sorun yok
Simdi kan testi vs eskidendi cocuk engelleri

Ama olaya ben de karsiyim.. Ensest evlilige ilsikiye...

bazilari sahip cikmayi baska turlu anliyor sanirim

Anlamiyorum ki iste, demek ki insanların aile kavramlari cok farkli.
Benim yegenlerimin kizimdan farki yok benim icin, ben dogurmadim ama kardesim dogurdu var mi ötesi. Oglum, kizim diye buyuttugum cocuklar buyuyecek birbiriyle evlenecek ben de aferin dicem. Aman neyse banlanmadan susayim ben.

Sen boyle seylere karsi degil miydin?Niye boyle soruyorsun simdi?Evlenmeden cinsellik diye?

Bende akraba evliliğinin çok kınanıp ayıplandığı bir ortamda büyüdüm. Ama neden çok sapıkça birşeymiş gibi davranılır hala anlamam. Aile dostunun çocuğuyla ya da birlikte büyüdüğün komşu kızıyla ilişki yaşamaktan farklı gelmiyor bana iki kuzenin birlikte olması. Ülkenin %20sinin kuzeniyle evli olduğu düşünülünce şok edici hiç gelmiyor.

Ha kendim tercih eder miyim etmem. Aile yapım bunu kabul edecek tarzda olsaydı ve evlilik kriterlerine uygun bir akrabam olsaydı da tercih etmezdim. Çünkü doğacak çocukların kalıtsal hastalıklara yakalanmasını arttırması dışında bir de akraba işleri karışıktır. Kardeşler arasında belli bir yaştan sonra miras, annemin maaş kartı kimde duruyor, babama hep biz bakıyoruz biraz da sen bak tarzı konulardan gerilimler olur. Bu gerilimlerin içine bir de dünürlük dinamiğini sokuşturmak çok manalı değil.

Teyze cocuklari evlendi
Hicbir sorun yok

İlk çocuğun sağlıklı olma ihtimali daha yüksek. Bunun dışında Eskidendi diye bir şey yok. Hala aynı kandan olanlarda sıkıntı yaşanıyor. Genetik olarak oldukça sakıncalı. Sizin 1 akrabanız istatistikleri değiştirmez.

ayni nedenden kactim valla konudan :)
soylenecek cok soz var ama sonunda banlanmak var

Teyze cocuklari evlendi
Hicbir sorun yok

Bir önceki sayfada yazdım hala sağlıklı diyorsunuz görümcemde sağlıklı sorun yok ama çocukları hep hasta hep birşeyleri var çoçuklarda olmasa da çocuklarında olabiliyor

35 yaşındayım hiç tanımadığım kuzenlerim var yurt dışında yaşayan. Geçen yıl bir düğün vesilesi ile ilk defa tanıştık ve sanki çocukluğumuzdan bu yana birlikteymiş gibi sarıldık, konuştuk, güldük, eğlendik. Kuzenlerim arasında sevmediklerim anlaşamadıklarım var ama kuzen kardeştir biz böyle yetiştirildik. Birbirimizi koruyup kollamamız için bir arada büyütüldük. Bazı aileler ise kendi kardeşlerinin çocuklarını potansiyel gelin yada damat adayı olarak gördükleri için sanırım pek bir araya getirmiyorlar. Ayrıca gen aktarımı denilen bir şey var. tüp bebek tedavisi gördüm doktorun sorduğu sorulardan biride ailemizde akraba evliliği olup olmadığıydı. kuzenle evlilik- cinsellik düşünmeye bile tahammül edemiyorum. Diğer konuya gelince sevişmek için binbir takla atan, seviştikten sonra soğuyan adam adam değildir. Pisliğin önde gidenidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…