- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi Askihafizhafza
-
Bazı çiftlere bağlılık katar bu bazı erkekler ise arkadaşların dediği gibi sevgilimle yaşayım karim bakire olsun der erkeğine göre değişir bunu sen daha iyi bilirsin nasıl biri arkadaşın. Kuzen olarakta mantıklı değil bence de kardeş bir yerde ne kadar tanımasan da muhabbetin çok olmasa da .Arkdşlar başlık karışık gibi biraz ama merak ettiğim iki şey var herangi birisi başına gelmiş olanlar yanıtlayabilirlerse sevinirim ; öncelikle kuzeni ile evli olan var mı varsa evlilik nasl gidiyo mutlu musunuz ikinci olarkta erkek arkdşyla evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayan ve sonra evlenen var mı evlilik devam ediyor mu bu normal mi sizce tam bir cinsel birliktelikten bahsediyorum ( cinsel birleşme)yeterince açık oldu sanırım erkek soğur mu acaba başına gelen var mı bilgi veya tecrübelerinizi paylaşırsanz sevinirm şuan bi erkek arkdşm var aynı durumdayım fikirlerinizi bekliyorum
benim bir kizim bir oglum var
benim vucudumda olustular , benden ciktilar , kardesler
buyuyecekler , evlenecekler , cocuklari olacak yani benim torunlarim, canlarimin canlari
sonra kizimin cocugu ile oglumun cocugu evlenecek ve seks yapacak oyle mi?
sapikliktan baska bitsey degil , ha kizimla oglum yapmis bunu ha onlarin cocuklari ne farki var??
nasil midesi aliyor insanlarin anlamak mumkum degil
bazilari sahip cikmayi baska turlu anliyor sanirim+1
Kardes cocuklari onlar ya,
Biz, bize bisey olsa kardeslerimiz var onlar sahip çıkar diye dusunuyoruz...
Aynen ya karsı cınsten kım olurda olsun karsı cıns ondan kardes olmaz mumkun dıyorlar heralde ınanın aklım mantıgım almıyorŞahsen beni rahatsız eden şey tam da bu. Karşı cinsten olan herkesi potansiyel partner olarak görmek. İnsanın cinsel olarak arzulayabileceği insanların bir sınırı olmalı. Mesele ortak gen değilse amca yeğen de olabilir o zaman? Ama ona ıyy, kuzen ok.
Ben cinsellik yasayıp evlendim .erkegi soguyup sogumaması kişiliğiyle alakalı herkes icin genel gecer konusamam ben aynı kişiyle evlendim baska arkadasım ise terkedildi yani karaktere baglı .benim eşim bırakmadı evlendikArkdşlar başlık karışık gibi biraz ama merak ettiğim iki şey var herangi birisi başına gelmiş olanlar yanıtlayabilirlerse sevinirim ; öncelikle kuzeni ile evli olan var mı varsa evlilik nasl gidiyo mutlu musunuz ikinci olarkta erkek arkdşyla evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayan ve sonra evlenen var mı evlilik devam ediyor mu bu normal mi sizce tam bir cinsel birliktelikten bahsediyorum ( cinsel birleşme)yeterince açık oldu sanırım erkek soğur mu acaba başına gelen var mı bilgi veya tecrübelerinizi paylaşırsanz sevinirm şuan bi erkek arkdşm var aynı durumdayım fikirlerinizi bekliyorum
Bu bildiğin ensest. İlişki yaşadım evlilikten soğudum anlamı kalmadı demek bana absürt geliyor. Evlilik sadece cinsellik değildir çünkü. Neyse asıl mesele bir de ileride doğacak çocuğun sağlık problemleri olma ihtimalinin normalden kat be kat fazla olması. Sırf zevk uğruna bencillik için bu yapılamaz. Evlenip çocuk yapmıcaksanız bir şey diyemem. ensest iki kişinin özgür iradesi ile birlikte olduğunda çok da müdahale olunabilecek bir şey değil. ama çocuk yapma kısmında bencillik oluyor.
bazilari sahip cikmayi baska turlu anliyor sanirim
Benim halamin oglu ile halamin kizi evlendi oz be oz halam
Teyze cocuklari evlendi
Ve cocuklari oldu gayet de saglikli masAllah
Hicbir sorun yok
Simdi kan testi vs eskidendi cocuk engelleri
Ama olaya ben de karsiyim.. Ensest evlilige ilsikiye...
ayni nedenden kactim valla konudan :)Anlamiyorum ki iste, demek ki insanların aile kavramlari cok farkli.
Benim yegenlerimin kizimdan farki yok benim icin, ben dogurmadim ama kardesim dogurdu var mi ötesi. Oglum, kizim diye buyuttugum cocuklar buyuyecek birbiriyle evlenecek ben de aferin dicem. Aman neyse banlanmadan susayim ben.
Bir önceki sayfada yazdım hala sağlıklı diyorsunuz görümcemde sağlıklı sorun yok ama çocukları hep hasta hep birşeyleri var çoçuklarda olmasa da çocuklarında olabiliyorBenim halamin oglu ile halamin kizi evlendi oz be oz halam
Teyze cocuklari evlendi
Ve cocuklari oldu gayet de saglikli masAllah
Hicbir sorun yok
Simdi kan testi vs eskidendi cocuk engelleri
Ama olaya ben de karsiyim.. Ensest evlilige ilsikiye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?