- 25 Temmuz 2014
- 368
- 172
- 53
- Konu Sahibi Askihafizhafza
-
Bir önceki sayfada yazdım hala sağlıklı diyorsunuz görümcemde sağlıklı sorun yok ama çocukları hep hasta hep birşeyleri var çoçuklarda olmasa da çocuklarında olabiliyor
Şöyle bir eski konulara baktım kısaca bı evlilik yaşamış bir çocuğunuz var ayrıldıktan sonra hemen sozlenmissiniz sonra kocanizla tekrar barışma ddusunmussunuz şimdide kuzeninizle birlikte oldunuz doğrunun???ve tüm bunları mayıstan bu yana yasadiniz. Ve yaşınız 23. Bence kuzeninizle bir evlilikyasamayacaksiniz.yorulmadinizmi bu hizda peki.hayatin devam etmesi için bir erkek şart degilArkdşlar başlık karışık gibi biraz ama merak ettiğim iki şey var herangi birisi başına gelmiş olanlar yanıtlayabilirlerse sevinirim ; öncelikle kuzeni ile evli olan var mı varsa evlilik nasl gidiyo mutlu musunuz ikinci olarkta erkek arkdşyla evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayan ve sonra evlenen var mı evlilik devam ediyor mu bu normal mi sizce tam bir cinsel birliktelikten bahsediyorum ( cinsel birleşme)yeterince açık oldu sanırım erkek soğur mu acaba başına gelen var mı bilgi veya tecrübelerinizi paylaşırsanz sevinirm şuan bi erkek arkdşm var aynı durumdayım fikirlerinizi bekliyorum
Tanışmakla ne alaka .Kardeş yarısı bnada öyle geliyodu hep ama hiç tanışmayn kuzenler var
Erkeklerin soğuyup soğumaması konusunda bence şöyle bir durum var, erkekler zor kızları seviyor bu 1, evliliğe inanmayan kişiler birliktelik yaşayabilirler sıkıntı etmezler belki farklı kültürlerde ama bizim toplumumuz pek öyle değil gerçekçi olmak lazım muhtemelen erkek arkadaşın daha rahat davranacaktır ilgisi azalmasa bile, kaldı ki toplumun geneline bakarak büyük ihtimalle bilinçaltında maalesef gözünden düşeceksiniz (bu benim düşüncem) kuzen konusunda kuzenim kardeşimden farksızdır benim için, hiç birbirini görmeyen kuzenler var demişsin ama bu durum akraba evliliğinin getirdiği sakat ve hastalıklı doğum riskini değiştirmiyor. Kesinlikle mantıklı değil.Arkdşlar başlık karışık gibi biraz ama merak ettiğim iki şey var herangi birisi başına gelmiş olanlar yanıtlayabilirlerse sevinirim ; öncelikle kuzeni ile evli olan var mı varsa evlilik nasl gidiyo mutlu musunuz ikinci olarkta erkek arkdşyla evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayan ve sonra evlenen var mı evlilik devam ediyor mu bu normal mi sizce tam bir cinsel birliktelikten bahsediyorum ( cinsel birleşme)yeterince açık oldu sanırım erkek soğur mu acaba başına gelen var mı bilgi veya tecrübelerinizi paylaşırsanz sevinirm şuan bi erkek arkdşm var aynı durumdayım fikirlerinizi bekliyorum
Kuzen kardeştir deyip duranlar kardeşe nikah düşmez ama kuzene düşer peygember efendimiz de hala kizi hz zeyneple evlenmistir annem de amca oğlu olan babamı aldı ve élhamdullilah hepimiz saglamiz ablamda teyzeogluyla evlendi çocukları gayet sağlıklı bu akraba evliliği çocukları hasta edecek zihniyetini bırakın!!
Ama şu evlilik öncesi cinsellik zina bunun farkında mısınız 'ne diye yapacağınız günahı böyle ifşa edip buradakileri de ortak ediyorsun
Eşimle akrabalığımız yok katta iki Farklı şehir... ama ikinci seçeneği yanıtlayabilirim tatlım mükemmel bir evliliğim var ve şunu da belirtmek isterim ilkim bile değildi eşim (ikinci evliliğim olduğu için ) buna rağmen çok mutlu çok huzurlu bir evliliğim var soğumak değil konusu dahi geçmez yani. Tabi bu kişiden kişiye değişir Diye düşünüyorum :)Arkdşlar başlık karışık gibi biraz ama merak ettiğim iki şey var herangi birisi başına gelmiş olanlar yanıtlayabilirlerse sevinirim ; öncelikle kuzeni ile evli olan var mı varsa evlilik nasl gidiyo mutlu musunuz ikinci olarkta erkek arkdşyla evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayan ve sonra evlenen var mı evlilik devam ediyor mu bu normal mi sizce tam bir cinsel birliktelikten bahsediyorum ( cinsel birleşme)yeterince açık oldu sanırım erkek soğur mu acaba başına gelen var mı bilgi veya tecrübelerinizi paylaşırsanz sevinirm şuan bi erkek arkdşm var aynı durumdayım fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?