Kuzey Güney Kanal D

Zıt kutuptayız ama zıt değiliz de mi reçelim:13:

seksapaliteyi geçtim,oyunculuktan bihaber

kuzeyin annesi dırdır anamm iki dakka sus ya

ben tabi ki

evet zebanim çiçekler senin için

Ben simdi seyrediyorum, Cemre ye yol veriyorlar galiba

Bende begeniyorum.Hep ayni yüzler olamamli bence de.

pek başarılı bulmasakta değişik yüz görmek daha iyi oluyor dizilerde.

mesala fahriye evcenin yeni dizisine bi bakayım dedim.geçen sezonki NECLAyı gördüm resmen.

herşeyiyle aynı.TUBA BÜYÜKÜSTÜN çok güzel ama onun ilk dizisini hatılıyormusunuz?

ıhlamurlar altında adlı dizide oynuyordu oyunculuğu hiç iyi değildi dublaj yapılıyordu.

kendi sesini duyunca çok şaşırmıştım.zamanla kendini geliştirdi tabii..

Cemre diziden çıkarılırsa sizce onun yerine kim getirilmeli? fikirlerinizi merak ediyorum bayanlar...

Şuan aklıma bir isim gelmedi ama gelirse ekliycem buraya :)

valla kim olursA olsun cemre kadar suratsızını görmedim ben ama daha masum daha tatlı bi kız gelebilir pelin karahan yada tuba büyüküstün gibi sevimli kişiler daha çok giderdi ve kıvanç için izleyenlerin göz zevki bozulmazdı

Ay bu Banu ne kadar hoş gözüküyor yaa, fiziği cok güzel, sadeliğide

Kuzeye gıcık oldum yaa bu bölüm bana cok itici geldi Güney parasını ona verdi diye ne bicim davrandı aptall Gizlice vermişti oysa ki

Banuyla Güneyin cilveleşmelerini de cok beğendim

merhabalar;

sülümanla çakıtığından netten izliyorum....

aslında cemre güney konusunda haklı cemreye aşıkken vs. banunun paslarınada sert tepkiler vermedi...net bi tavır takınmadı...

yani banuya kayabilirdi...ki bu bölümde kaydı bence doğruda bi karar oldu sonuçta cemredede zenginlik hevesi var...

artı banu daha güzel...zengin....güney ailesine maddi yönden ezik düşebilir ama zekası ile herşeyi alt edecek gibi..

zaten banunun babasıda banu mutlu olsun diye olumlu bakıyor....

kuzeyciiğimm asi gencime gelince şu herif çullandı çocuğun üzerine yaaa....gitti kuzumun çantaları...
ama pazar sahnesi olmamış..hangi semtte oturuyoda bunlar..200-300 tl ye pazarda çanta satıyor..
bizim buralarda pazarlardan 20*30 tl çantalar satılır...en akın bakırköydeki meşhur c.tesi pazarında 50-100 tl çantlar var..

yani uçmuşlar uyduramamışlar...ilk dk. da avukat geldi buldu..vs.
üsülüyorum çocuğa yaa fiziğini kullandırsınlar modellik yaptırsınlar....çocuk para kazanma derdinde...

analarına gelince ne sinsi kadın yaaaaaaaaaaaaaa boşuna sami bey tartaklamamış o kadını...

hele geçen bölümlerde masada oturuyor...kocasından hem tırsıyor hem rakı içiyor...madem pısırık yapaacaksınız neden rakı içiriyorsunuz....çok komikti....

sonra bu bölümde hadi vurr vurr kuzeye söyleyim dedi...tehtide bak yaa...

sonra sanki kuzey çok doğru bir çocuk gibi simayı beğenmiyor..ağız eğiyor..vs.

cemre kazuleti hala aynı bönlükte...yanlız hatunda çalma hastalığı çıktı yaaa......annesi bi bilse ölür kahrından...

adamda cemreye bulaştı....merakla bekliyorum gelecek haftayı

ben banuyu çok beğeniyorum ya daha sempatik geliyor bana

cemre de iyice bulaştı belaya ee reklamdan çıkardılar tabi artık o adamdan yakasını kurtAramaz

kuzey kesin bannn işinde çalışaca başka çaresi yok çünkü. yalnız banudA güzel hamleler yapıyor simayın ağzını aramalar falan eferim kafa iyi çalışıyo elemanda

ayy o kuzeyin anası hele.hemen söylüyo yok güneyin parası yok şu.bık bık bık bi sus kadın yacemreden sonra en gıcık aldığım 2.karakter

haftaya nolacak merak ediyorum kuzeyde tam serseri haa bi erkeğe siyah boğazlı kazak ve mavi kot bu kadar mı yakışır o ne çekicilik

Allam sen neler yaratıyosun diyip yorumuma son veriyorum

Zebaniiiimmmmmmmmmmmmm :26: sana birşey söyleyeceğimmm

Been sanırımmm aşık oldum Güney'e Uffffffffffffffff cok tatlııı yaaa Esmerim benim yaa hele o gözler o masumiyet Tekne de Banunun yanaklarını okşayışııı çokk kıskandıım yaaaa çoook

reçelm hakkat o da çok hoş hele o sahilde ne hoştu öyle bAnuyla enerjimiz farklı felan dedi yaa, gözlernde ki o pişmanlık

ormantik havalar böyle irkekler sadece tvde var,gerçekte yok var olanlarda kapılmış

aşık olman normal yani heee bi de benm gibi bulup şımarıp,terkedeenler var:2: salaklığıma doymim ben

neeeyyy öyle romantik ve düşünceli bir yarin vardı ve sen terk ettin öyle mi
tirbiyesizzzz yaa
neden yaptın böyle şımarmanın ne gerği vardı ama

neeeyyy öyle romantik ve düşünceli bir yarin vardı ve sen terk ettin öyle mi
tirbiyesizzzz yaa
neden yaptın böyle şımarmanın ne gerği vardı ama

vardı kanka ve dediğim gibi şımardım terkettim

o aralar ilgiden bunalmıştım ayrıldım.duuu bi tane vurcam kendimee

vardı kanka ve dediğim gibi şımardım terkettim

o aralar ilgiden bunalmıştım ayrıldım.duuu bi tane vurcam kendimee

dur bende vurcamm haketttinnnkankanın vurduğu yerde gül biter dur vurayım daha
biz kadınlar zaten hep öyleyiz ya çok ilgi gösterse bunalırız az gösterse ilgisiz deriz ama benim sevdiğimse ilgilenen ben bunalmam yaaa
benimlede hep sevemediğimiz istemedim insanlardan çok ilg, görmüşümdür öff öfff odunlar işte

kanka vur dedik öldürdün

yok kanka ilginin aşırısı zarar kesin bunalırsın ahada yazıyom

[video=youtube;200aVHuNRt4]http://www.youtube.com/watch?v=200aVHuNRt4[/video]

Efferim sana zebuşuumm insan ilgili düşünceli sevgilsii varkene bırakır mı hiç tövbe tövbeeee

Fragman için teşekkürler canımm
Simaya cok üzülüyorum ben, yazık yaa.. Kalleş Kuzeyy

Bu dizi de en gıcık karakter Kuzey'in annesi.Nasıl bir ayrımcılıktır bu ya.İkisi de senin evladın,ikisi de senin canından,kanından.Bence ileri ki bölümlerde Kuzey'in evlatlık olduğu bile ortaya çıkabilir.Baba öz ama anne üvey olursa hiç şaşırmam

Cemre'yi hiç sevmiyorum.Hırsızlık,sadakatsizlik herşey var onda...

Simay'a üzülüyorum,yanlış adama aşık oldu.Kuzey onu çok üzecek çünkü Simay'ı sevmiyor.Eğer Simay'a aşık olursa bu serseriliğinden eser kalmaz.

Güney ve Banu ile ilgili düşüncem de ; Banuda ki nasıl bir şımarıklıktır öyle adamın sevgilisi varmış,nişanlıymış umrunda olmadan,bende hoşlanıyorum o benim olacak diyor,ve adamı hop hemen koynuna alıyor.Ya gerçek hayatta onaylayamayacağım bu ilişkiyi dizi de hiç onaylayamıyorum.Bunlar zengin ya yaptıkları edepsizlik sayılmıyor.Banu çok seviyor deniyor.

Güney'in Banuya yaklaşmasının nedeni Kuzey'in cemre'yi sevmesi.Tabi artık yakınlaşmayı aştı bu olay :

Şuan dizi ile ilgili arzum ise Kuzey'in Simay'a aşık olması...

Cemreyi sevmeye başladım az biraz..Banu'nun bencilliği ve tipik zenginlik psikolojisi ''oda benim buda benim'' ortaya çıktıkça.:)

Kuzey'in saçlarıda bir şekil olmuştu yalatıp tarayınca..:)

Dün açıkçası sıkıldım,artık zenginmi olacak,iyileşecekmi bir yoluna girsinde ferhat'a gününü göstersin..

Simay'ın derdi ayrı tabii..

Hele anneleri baştan beri sevmediğim bir karakter,gıcık olurum hep sinsilere ve eziklere..

Son düzenleme:
Kuzeyi cok gıcık buluyorum ben yaa Tek de ben buluyorum galiba

Sanırım..

Rolü gereğimi gıcıksın, genel anlamdamı.?

Rolu gereği gıcık oluyorum tabi bazen
Ya ne bilim bana itici geliyor 2 bölümdür, tavırları falan.. Mesela Güney ona para verdi gizliden o gitmiş Güneye ödicem paranı borc olarak kabul ettiim ödücem hart hurt konusması falan itici geliyor yani..

Efferim sana zebuşuumm insan ilgili düşünceli sevgilsii varkene bırakır mı hiç tövbe tövbeeee

Fragman için teşekkürler canımm
Simaya cok üzülüyorum ben, yazık yaa.. Kalleş Kuzeyy
napim reçelim bunaltmıştı,çiçekler,hedayeler sürekli ilgi...salaklığım işte

evet ya hamile bi de.kuzeyde sorumsuz

ben olsam asla parayı vrmezdim.o güney ne öyle artist artist tavırlar çıkarcı uyuz

ama doğru kuzey her şeye höt zöt ediiyor.ilgiye ihtiyacı var ablası...zor günler geçirdi malum

seve seve psikoloğu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…