Kuzey Güney Kanal D

Babasının tepkisi çok güzeldi ama ''4 yılın bedeli 20 bin liramı ? O Kuzey'e hayatını borçlu...'' :)))

Ben Kuzey'e hak verdim bu konuda.O günışığından,özgürlüğünden ve tüm hayallerinden vazgeçmişken Güney'in biriktirdiği 3-5 kuruş'u sadaka gibi kabul etmiyor.Bence sonuna kadar haklı bu konuda.Kaba tavırları benimde hiç hoşuma gitmiyor ama karşımda ki Kıvanç olunca izlememek imkansız.

şu kuzeyin annesine sinir oluyorum o ne biçim bakışlar ne biçim bir surat asışdır öyle ya neyse gelelim cemreye kız itici tipsiz filan ama son zamanlarda hoşuma gitti böyle fakir kız tiplemesiyle hele ki o reklam istememe sahnesi vardı ya banuya laf sokmuştu orda yürü be cemre dedim içimden
güneye gelirsek nedense bu çocugun tavırları sessiz oluşu çok hoşuma gidiyo hakkını veriyo oyunculuğunun
sami baba çok vicdanlı aslında çocuklarını çok seven bir baba ama göstermiyo sevgisini bence handan hanım kuzeyin öz annesi değil yada güneyin ilerd eöyle bir şey çıkcak çünkü handanla sami arasında garip bir bakışmalar filan olur kesin gizli saklı bişi var
cemrenin annesini çok seviyorum kadın aynı benim annem nasılda koruyo kızını nasıldaa yapıştırıyo lafları
bu bölümü sevdim hele kuzeyin taksi durduruşu allahım bu çocuk tam bir psikopat
bu arada ferhat kuzeye aşık bence ferhat gay kızlar benim fikrim bu

kizlar kuzey guney dizisinde bugun yeni bolum yazo fakat,
gecen haftadaki bolumu degilmi?

kimse cevabini bilmiyomu???? neden yeni bolum biseymi kacirdim:-(

geçen haftanın tekrarı olacak denmiş facede sayfasında

Tabii dizi tuttu nasılsa hiç tekrarı da verilmiyo,kanal da bunu iyi değerlendiriyo .Ben bi aralar Doktorlar diye yeni bi kanal açıldı sanmıştım artık ne vakit açsam böğğğ gelmişti,acaba reytingi var mı da SHOWTV bunu hala yayınlıyo anlamıyorum....

başla artık başla çok özledim

[video=youtube;ToojJydyXAI]http://www.youtube.com/watch?v=ToojJydyXAI[/video]

Dizinin asi karakteri Kuzey, feci halde dayak yiyecek ve sol gözü kapanacak. Kuzey’i canlandıran Tatlıtuğ’u bu hale sokmak için makyözler bir hayli çaba sarf etti.

Güney'e erkekten şans öpücüğü!

Buğra Gülsoy'un oyunculuk için her şeyi yapmış! Kıvanç Tatlıtuğ'la birlikte rol aldığı 'Kuzey Güney' dizisiyle hayranlarının sayısını artıran Gülsoy, iki yıl önce 'Caesar Bir Denge Oyunu' adlı tiyatro oyununda erkek rol arkadaşı Emre Erkan'la dudak dudağa öpüştü.

O dönem, "Bir erkekle öpüşmek çok zor ama rolüm için her şeyi yaparım" diyen yakışıklı oyuncu, yapımcıların dikkatini çekti.

YENİ OYUNUYLA DA ŞAŞIRTACAK
Tiyatro sahnesindeki cesaretiyle televizyon dizilerine geçiş yapan Buğra Gülsoy, 'Unutulmaz' ve 'Fatmagül'ün Suçu Ne?'nin ardından bu sezon da 'Kuzey Güney'de başrolü kaptı.

Geçen yaz, güzel oyuncu Burcu Kara'yla evlenen Gülsoy, önümüzdeki günlerde sahnelenecek olan yeni oyunu 'Pragma'da da yine herkesi şaşırtacak cesur bir rolle seyirci karşısına çıkacak.

Bu olamazzzz, Güneeeey bunu nasıl yaparsınn... Hayallerimle oynadın Beni benden aldınn Sevmiyorum artık seni sevmiyorruummm

Dizinin asi karakteri Kuzey, feci halde dayak yiyecek ve sol gözü kapanacak. Kuzey’i canlandıran Tatlıtuğ’u bu hale sokmak için makyözler bir hayli çaba sarf etti.

Kıyamam yaa nasıl da benzetmişler Kuzey'ciğimi..Ben Kuzey'e kıyamadıkça eşim de Banu'ya kıyamıyo niyeyseee

fragmanı gören oldu mu arkadaşlar ne var yeni bölümde?

reçelim,

rol için yapmış amasonuçta onar oyuncu:2:bi erkekle öpüşmesi iğrenç gerçektende ama olsun ya gay değil
Kıyamam yaa nasıl da benzetmişler Kuzey'ciğimi..Ben Kuzey'e kıyamadıkça eşim de Banu'ya kıyamıyo niyeyseee
niltcimm

burda da karşılaştık ne güzel

di mi ya elleri kırılsın vuranların

banu da hoş kız
fragmanı gören oldu mu arkadaşlar ne var yeni bölümde?

bi önce ki sayfada var canım

Kuzey'i izleyen yok mu ya hemde kadınların olduğu bir forumda.Yakıştıramadım kızlar size bunu

İşte burda bittim benmaşallah subhanallah

Son düzenleme:
Kuzey'i izleyen yok mu ya hemde kadınların olduğu bir forumda.Yakıştıramadım kızlar size bunu

İşte burda bittim benmaşallah subhanallah

hey maşşallahhhdaş daş

şu diziyi biplemeden verseler ne güzel olur,Kuzey küfür ediyo bippp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…