Rolu gereği gıcık oluyorum tabi bazen
Ya ne bilim bana itici geliyor 2 bölümdür, tavırları falan.. Mesela Güney ona para verdi gizliden o gitmiş Güneye ödicem paranı borc olarak kabul ettiim ödücem hart hurt konusması falan itici geliyor yani..
ferhat gay mi diyosun yani:26: olur mu olur
geçen haftanın tekrarı olacak denmiş facede sayfasında
Dizinin asi karakteri Kuzey, feci halde dayak yiyecek ve sol gözü kapanacak. Kuzeyi canlandıran Tatlıtuğu bu hale sokmak için makyözler bir hayli çaba sarf etti.
Tabii dizi tuttu nasılsa hiç tekrarı da verilmiyo,kanal da bunu iyi değerlendiriyo .Ben bi aralar Doktorlar diye yeni bi kanal açıldı sanmıştım artık ne vakit açsam böğğğ gelmişti,acaba reytingi var mı da SHOWTV bunu hala yayınlıyo anlamıyorum....
reçelim,
Güney'e erkekten şans öpücüğü!
Buğra Gülsoy'un oyunculuk için her şeyi yapmış! Kıvanç Tatlıtuğ'la birlikte rol aldığı 'Kuzey Güney' dizisiyle hayranlarının sayısını artıran Gülsoy, iki yıl önce 'Caesar Bir Denge Oyunu' adlı tiyatro oyununda erkek rol arkadaşı Emre Erkan'la dudak dudağa öpüştü.
O dönem, "Bir erkekle öpüşmek çok zor ama rolüm için her şeyi yaparım" diyen yakışıklı oyuncu, yapımcıların dikkatini çekti.
YENİ OYUNUYLA DA ŞAŞIRTACAK
Tiyatro sahnesindeki cesaretiyle televizyon dizilerine geçiş yapan Buğra Gülsoy, 'Unutulmaz' ve 'Fatmagül'ün Suçu Ne?'nin ardından bu sezon da 'Kuzey Güney'de başrolü kaptı.
Geçen yaz, güzel oyuncu Burcu Kara'yla evlenen Gülsoy, önümüzdeki günlerde sahnelenecek olan yeni oyunu 'Pragma'da da yine herkesi şaşırtacak cesur bir rolle seyirci karşısına çıkacak.
Bu olamazzzz, Güneeeey bunu nasıl yaparsınn... Hayallerimle oynadınBeni benden aldınn Sevmiyorum artık seni sevmiyorruummm
niltcimmKıyamam yaa nasıl da benzetmişler Kuzey'ciğimi..Ben Kuzey'e kıyamadıkça eşim de Banu'ya kıyamıyo niyeyseee
fragmanı gören oldu mu arkadaşlar ne var yeni bölümde?
bence gay kuzey gibi bir çocuktan ne istiyo? ferhat çok zengin çok sengin olmasına ragmen babasından para aldı kuzeyin ikide birde kuzeyle uğraşıyo kesin gay bu herif[/QUOTE
Ben de Ferhatın gay olduğunu düşünüyorum. Hapishane bi keresinde Kuzey'e dokunup okşamaya çalışmıştı yanağınıCemreyi de kıskanıyo işte pis herif.. Kuzey küfrettikçe adam zevk alıyor sanki ..
hey maşşallahhhdaş daş
şu diziyi biplemeden verseler ne güzel olur,Kuzey küfür ediyo bippp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?