Kuzey Güney Kanal D

kızlar faceden okudum...kuzey doğumgünü için saz çalacakmış ve süpriz bir bayan oyuncu girecekmiş merve boluğur olabilirmiş

Son düzenleme:
Youtubeda bipsizi var canım.Küfür etmesi bile başka güzel adamın
ama ben reytingi yüksek olsun diye tvden izliyorum

evet küfretmesi bile güzel zaten Kuzey gibi bi karakter küfürsüz olmazdı di mi
kızlar faceden okudum...kuzey doğumgünü için saz çalacakmış ve süpriz bir bayan oyuncu girecekmiş merve boluğur olabilirmiş

Kuzey*in sesi çok güzel zatenadamda kötü bi şey yok ki

merve boluğur mu:120: ne kadar sevmediğim kadın oyuncu varsa bu dizide toplanmış (Zerrin Tekindor hariç)

Neler oluyor neler bitiyor hiç bilmiyorum.. En son Banuyla Güneyin birlikte olduğu bölümü seyretmiştim

Zebusum, Güneyle ilgili yeni birşeyler var mı, sana da sorulmaz ama

Kanal D ekranının ilgiyle izlenen dizisi “Kuzey Güney”in oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim katıldı.

“Acemi Cadı” ve “Küçük Sırlar” dizileriyle yıldızı parlayan Merve Boluğur, diziye ‘Zeynep’ karakteriyle dahil oldu. Mahallenin fotoğrafçısı Hüseyin’in Milano’da moda tasarımı okuyan kızı Zeynep, dizinin yeni bölümünde Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Kuzey karakterinin karşısına çıkacak. Kuzey hayatıyla ilgili önemli kararlar almışken, Zeynep tüm dengeleri yeniden altüst edecek.

Son düzenleme:
Fotoğrafçıda ne yalaka biri..

niltcimm

burda da karşılaştık ne güzel

di mi ya elleri kırılsın vuranların

banu da hoş kız

Selam canımcım;

Yeni gördüm yaa topikleri karştırırken..Evet ne güzel her yerde karşılaşıyoruz artık di mi..

Son fraagmanda evlenicem diyo ama işler karışacak galiba...:26:

İlk bölümünden itibaren eleştiri oklarına hedef olan "Kuzey Güney"in başrol kadın yıldızı Öykü Karayel'in rolünün azaltılacağı ortaya çıktı.

Dizinin fanatikleri Karayel'i beğenmemiş ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Buğra Gülsoy'un canlandırdığı Kuzey - Güney kardeşleri güzelliğiyle birbirine düşürebilecek bir oyuncu olmadığı konusunda yorumlar yapmışlardı. Karayel, eleştirilere "Çirkin değilim" yanıtıyla karşılık vermişti.
Seyirci yorumlarını dikkate alan yapım şirketi yeni bir formül geliştirdi ve diziye yeni bir kadın oyuncu alarak Cemre rolünü üstlenen Karayel'in sahnelerini azaltmaya karar verdi. Ay Yapım "Küçük Sırlar"ın Ayşegül'ü Merve Boluğur ile anlaştı. Boluğur, yarın mahallenin fotoğrafçısı Hüseyin'in Milano'da okuyan moda tasarımcısı kızı Zeynep karakteriyle diziye katılacak ve kendisinden hamile kalan Simay ile gizli nikahla evlendiği gün Kuzey ile tanışıp onun hayatını tamamen değiştirecek. Diziye ayrıca bu hafta Bade İşçil'in annesi rolüyle Hale Soygazi de katılacak.

Milliyet.com.tr

Son düzenleme:
Öykü Karayel'e o kadar laf edildii, cıksın falan diye.. Hiç bunların önemseneceğini düşünmemiştim.. Öykü için kötü bir durum.. Ama bende son zamanlarda sevmiyordum..

Merve Boloğur olmasına sevindim bence iyi bir seçim... Bu haftaki bölümünü izleyeceğim merak ediyorum... Hale Soygazi de varmış, ohh

çirkinliği geçtim çok yeteneksiz ve itici

belli torpili iyi yerden...ama torpilde bi yere kadar de mi

sahnelerin azalması çok iyi olmuş,dizi yapımcıları burayı takip ediyor anlaşılan

ferhatın kuzeyle derdi neymiş artık uzatmAsınlar...

bi sürü ekşın bekliyoruz yapımcılar

Zebusum
Merve Boloğur yakışır mı Kuzeyine ne diyorsun

her yerde aynı yüzler,al işte merve boluğurmuş bilmemne..

güzel değilmiş şu bu.. ben o kızın yerinde olsam kendi isteğimle çıkardım diziden.. çok doğal oynuyor bence.beğeniyorum ben...

yazık oldu

Kuzey Güney dizisinin yeni bölümü için yazılan bir sahne üzerine usta sanatçı Fatih Özden'den altı gün ders alan Tatlıtuğ, kendi sesiyle 'Bul Getir' olarak da bilinen 'Tabip Sen

Elleme Benim Yaramı' adlı dokunaklı Türk halk müziği eserini seslendirecek.

Genç oyuncunun yaklaşık on gün süren bir ön çalışmayla hazırlandığı bu sahnede, Kuzey'in doğum günü sebebiyle aşka gelişi ekrana yansıyacak

NOT: sazın olim yavruummm

Daha önce tvde Ahmet Kaya şarkısı söylemişti,sesi güzel.Merakla bekliyoruz:112:

ya tamam cemre soğuk dedim oynayamıyo dedim çıkarsınlar diziden dedim ama merve boluğur sanki çok mu güzel kırmızı ruj sürmese çirkinin teki yani allah var yukarda cemre merveye bin basar güzellikte hem doğal bir güzelliği var merve makyaj yapmasın bakalım neresi güzel görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…