Kuzey Güney Kanal D

Ne vicdanlı milletiz yahu..
Daha düne kadar pis öykü kaka öykü dedik..Şimdide acıyoruz.. seviyorum ırkımın özelliğini.:))

hiçte üzülmedim valla

ben izleyiciyim sonuçta,ekranda yetenek görmek isterim...oyuncu dediğin bana o anı hissettirmeli

cemre bunu yapamıyor

nice güzeller gördük yetenek sıfır...cemrenin güzelliğine değinmiyorum bile

neyseee Kuzey gecesii :92:

Ay ne saçma ya Merve boluğur ne alaka yani
Valla pess

bencede çok yeteneksiz biri öykü karayel torpili olsa dahi izlenmeyince olmuyor işte o bağırışları o tavırları ne öyle onun ya itici şeyy

ya tamam öyküye çirkin dedim yeteneksiz dedim çıkarın şu kızı diziden dedim ama merve gibi daha tipsizin geliceğini nerden bilebilirdim ahh cemre geri dön geri dön ne olur geri dön

mumla cemreyi arıyorum valaha şu merve boluğurun bu dizide ne işi var saçı başı yapmacık doğal bir güzelliği yok hiç olmassa cemrede doğal bir güzellik vardı yani

tek beğendiğim sahne şarkı söylerken kuzey cemreye sanki seninle bir aşk yaşayamadım yarim dermiş gibi baktı ağladı yaaa o sahnede bende ağladım bittim öldümmmmmmm

Son düzenleme:
ufak tefek bir kız dar elbise giyse saçını yapıştırmasa ağzını yüzünü sürekli yamultmasa(mimik yapmak zorunda deil) mesala bihter ela göze uygun kalem kullanıo arada lens kullanıo aynısını cemre yapsa idare eder.yüzü ufak zati yapıştırınca amele duuruo.bide yüksek belli giydirilir bu ara bel kullanıo yakışmıo:S

bence cemreye yanlış kıyafetler giydiriyorlar kız zayıf siz niye kalçası olmayanbi kıza pantolon giydirirsinizki giydirn mini etek ayrıca kızın gözleri güzel niye kapkara boyarsınızkı ayrıca ve ayrıca kızın saçlarıda güzel niye yapıştırıyosunuz şöyle düz fön çekilse harika olur cemrenin arkasında çok fazla destek çıkılmadı çıkılsaydı iyi bir oyuncu olabilirdi beren saat sanki çok mu güzeldi eskiden bakınız bakalım hatırla sevgili rolüne kakülle çok çirkin olmuştu ama noldu aşkı memnuda kakül gitti bi havalı saç tamamdır

Ahahaaa
Daha önce iki kardeşi birbirine düşüren Cemre böylelikle avucunu yalamış oldu,tek kaldı:101:

Ahahaaa
Daha önce iki kardeşi birbirine düşüren Cemre böylelikle avucunu yalamış oldu,tek kaldı:101:

hahahah.
Oh iyi oldu, bir havalardaydı zaten...

Ya ben doğru düzgün izleyemedim son zamanlarda, simdi izleyim diyorum ama baya bi olay kacirdim yakalayabilirmiyim ki?
Cemrenin yüz şeklini merak ediyorum

Ahahaaa

Hiç iki kardeşi birbirine düşürecek tipte yok kızda çok yanlış seçim olmuş çokkkkk

merve boloğur mu
olmadı bu diziye yakışmadı
kim nederse desin bende cemreyi beğenmiyodum ilk başlarda ama kız kabul ettirdi yapısını ruh halini
bence merve OL MA MA LIIIIIIIIIIIIII

ay yazmıyim yazmiyim dedim dayanamıyorum, ben anlamıyorum bizim halkımızı kimseyi beğenmiyor, cemreyi beğenmediler şimdi merve girdi onuda beğenmiyorlar, rahat olun sakiiin bu kadar ciddiye almaya ne gerek var yavvv

cemre gıcık falan diyolardı ama zaten cemre rol icabı gıcıkdı.
iki kardeş arasında seçim yapamayan hırsız gözü yükseklerde zaten öle bi kızdı.
ee şimdi kuzeyin cemreye aşkı biterse ne tadı kalıcak dizinin.
tadı böle kaçtı bence dizinin.

kuzeyr üzülüyorum ama yaa böle serseri tipler vardır hayatta ama insanı asla yarı yolda bırakmazlar vurdumduymaz görünürler sallamayan ma içleri öle değildir.

kardeşine fedakarlık yapmış zaten . babası için şimdi dayak yiyor ki babası gibi birine
simayı sevmiyor ama ne çocuğu ne kızı ortada bırakıyor canımm yaaaa

ayy Kuzey ne güzel söyledi off off adamın her şeyi güzel sazın olim yavrum

cemrede bön bön bakıyo hala.sahneleri azalır ve bi gün bakarız cemre yok

tamam Merve Boluğur*da iyi değil ama cemre gibi gıcık almadm nedense...ayrıca hem Kuzey hemde Güney çok yakışıklı

haliyle karşılarında güzel kadın görmek istiyoruz suç mu?

Kuzey*in annesi ne biçim kadın gerçekten her doğuran anne olmuyor

Simay*da kafa noksan zaten...hadi gidip beraber oluyosun ona bi şey dediiğimiz yok ama korun ya! bi sürü yöntem var

şimdi dAha mı iyi oldu

bi de Kuzey nikah memuruna bile eyvallah dedi internetten geçen bölümün sanürlenen küfür sahnelerrini izledim neler dedi öyle

güzel bölümdü haftaya ekşınlar beklyorum

Kızlar, simdi netten izliyorum da.. Atilla bey'in ölmesine oğlu mu sebep oldu? Biri bana özet geçebilirmi rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…