Kuzey Güney Kanal D

Kızlar, simdi netten izliyorum da.. Atilla bey'in ölmesine oğlu mu sebep oldu? Biri bana özet geçebilirmi rica etsem?

Aslında tam olarak değil ama bağlantılı.Öncesinde tartışıyorlar ve ben senin üvey oğlunum diyor adam da çok üzülüyor bu duruma.
Sonrasında tekrar konuşamadan kalp krizi geçiriyor.

ben öykü karayeli beğeniyorum.oynamıyor o anı yaşıyor gibi..çevremizde gördüğümüz normal,rol yapmayan,hayatın içinden bir kişilik gibi öyle rahat ve güzel bir oyunculuğu var.çok rahat ve doğal

ama işte illa fiziği çok düzgün olacak,saçlar postiş ya da dikkat çekici bi renklerde felan

ya da fettan bi kız.. bıktım hep aynı oyuncuları görmekten.üstelik de hepsi birbirinin özentisi bi sürü oyuncu

öykü karayelin de yüzü gayet güzel bana göre.kendine has en azından.kaldı mı artık kendine has tipler bilmiyorum.çok çok az

ben çok sevdim öykü karayeli.merve boluğurdan oldum olası hiç hoşlanmam.hatta içinin o sinsiliği yüzüne yansımış gibi gelir bana hep

ama bizlere böyle tipler lazım tabi !! önemli olan süs bebeği gibi takma saçlarıyla bir iki rol yapmaya çalışsın felan yeter bize..ne yazık ki

ama dünyaca ünlü oyuncular rolleri için çirkinleştiriliyorlar,kilo alıyorlar. ama sanat yapıyorlar sanat.bizde de yok şöyle yok böyle anlam veremiyorum bunlara

bu özentilere de özenen genç kızlar da sokaklar da hep aynı,kalıptan çıkmış gibi tiplerin oluşmasına sebep oldu işte..

merve boluğurmuş.. pehh

arkadaşım canı gönülden katılıyorum
cemre karakteri ilk etapta alışılmadık geldi tabi ama onu kabul ettik ve yakıştıda yerimne oturdu
ama şu aynı kalıptan çıkma dediğin doğru bıktık aynı model insanlardan yahu

çünkü bence çok mu çok doğal.yapmacık bi tarafı yok ama bizim toplumumuza çekici gelen şeyler değil bunlar

o yüzden kabul görmüyor.silinip gitsin diye uğraşılıyor

aman ne iyi yaptı o kızı diziye almakla.süper oldu!!

sinem kobal felan da olurdu ama hepsi aynı kalıptan çıkmalar zaten.hepsi de bi havalarda.sanatçı dediğin böyle olmamalı

ama bizim havalı ama içi boş tiplere ihtiyacımız var

kıvanç kanıtladın artık sen iyi bir oyuncusun kendini sürekli geliştirip oynadığın rolle özdeşleşcek o rol için saz çalıp ,türkü söylecek kadar iyi bir oyuncu gene muhteşemdi.

tamam cemre cidden yakışmadı o role ,oyunculara sönük kaldı ama onun yerine de merve getirilmez ki,
süs bebeği gibi haliyle mi kuzeyin hayatını değiştircek simaya aşık edebilirdi senaristler kuzeyi
böylesi iyi olmadı şu cemre olayı sanırım "kör ölür badem gözlü olur" cümlesine tam oturdu
kızın değeri anlaşılcak şimdi :)

Son düzenleme:
ben merve yakıştı dedim mi demedim

ama cemreden iyi yine de.öğüre böğüre konuşmuyor hiç değilse.sokAktan birini çevirin o daha iyi rol yapar

yAhu anlamadınız heralde ben kadının yeteneksizliğinden bahsediyorum biraz çekici olsa belki katlanırdı insan

iki kardeşi birbirine düşürecek bi güzellikte yok bana göre... madem filmin senaryosu bu,oyuncularıda buna göre seçsinler

sinem kobal de yeteneksizin önde gideni, çocuk oyuncuular bile daha yetenekli bunlardan

herkes kendi yorumunu yazar,gelip laf çarpmasın kimse... sanki cemrenin avukatları sitede...sanki bi kkda oyuncular eleştiriliyor,herkes söylüyo

çoğunluk ne derse o olur,ayrıca ben izleyiciyim...ekranda yetenek görmek istiyorum boyalı badanalı süs bebekleri değil

ya da boyasız ve yeteneksiz birini değil. dizi Kuzeyin sayesinde izleniyor yoksa emin olun bu kadar bile izlenmezdi

kadro iyi ama kabul edin. Kıvanç olmasa,,muhteşem yüzyılın olduğu gün kanal d bu kadar çok izlenmezdi

tam benim hislerime tercüman olmuşsunuz.başta beğenmedik ama bence cemre karakterine uyuyor kız...

yeter artık merve boluğuru tuğba büyüküstünü sinem kobalı hep aynı insanları görmekten bıktık yaaa yeni yüzler doğal yüzler gelsin yeter

iyide canım herkes fikrini belirgtmiş cemre hakkında merve hakkında sen niye üstüne alınıyorsun. kimse bana laf çarpmasın diyorsun.niye bu kadar önemsedinki şimdi kendini

ben bu diziyi fazla seyretmiyorum
ama dün kuzeyin sazli türkülü sahnesine bittim gerçekten takdir ettim adamı ya öyle böyle değil
cemre rolündeki kızı başarılı buluyorum. iki kardeşi birbirine düşüren fettan kız rolü yazılmış olduğunu düşünmüyorum ona :26: biraz daha sıradan kenar mahalle kızı ama annesi sayesinde hayatı farklı bir yöne gidecek sanki. oyuncunun konuşma tarzı biraz değişik o doğru ama doğal bence. dünya güzeli değil evet ama böylesi daha inandırıcı değil mi? evet iki kardeş de ona ilgi duydu/duyuyor ama kız bunu fişeklemiş değil bildiğim kadarıyla ve şimdi ikisiyle de birlikte değil zaten. sadece aynı mahallede büyüyen ergenler olarak bakıyorum ve ergenlik dönemi hezeyanları nitekim büyüdüler hepsinin hayatı bambaşka şimdi. ve hayatlarının bambaşka olmasında cemre ufacık bi katkı yaptı çok değişik kişi ve etkenler rol oynadı. bu nedenle kızın böyle hayatı alt üst edecek güzellikte olmaması daha iyi sanki.
zeynep karakteri için fazla yorum yapmamak lazım daha bişeyini görmedik sadece güzelliğini övdü herkes ve bence de güzel bi kız

Kızlar, simdi netten izliyorum da.. Atilla bey'in ölmesine oğlu mu sebep oldu? Biri bana özet geçebilirmi rica etsem?

Bence kızı sebeb oldu.:)
O kadar kaprisli ve şımarıkki..

Çok doğru..Şarkıcıyım diye geçinenler bile canlı performans yapmaya çekinirler,reddederler..
Kıvanç Tatlıtuğ bravo sana..
Birde türkü söyleyerek daha bi göze girdi..

MErve Boluğur yetenekli bir oyuncu bence ve hiiç sırıtmadı ilk bölüm olmasına rağmen..
Birde dizi izlenmiyorsa yeni yüzleri o yüzden tercih etmiş olabilir yapımcılar...

free sahnelerini izledim. büyük büyük harflerle ezilmişliğin hıncını çıkarttırıyorlar kuzey karekterine.

küfür adı altında söylenen bel altı kurşunlamalar hep 'kadın' üzerinden, izlerken geldi aklıma

edilgenliğini koruyor kadın. erk ek te etkenliğini, erkliğini sahneye çıkartıyor. duymak istediği gücü alıyor kendinden,kendi sözlerinden,

onların yüce pipileri çerçeveliktir, kuvvettir onlara çünkü. küçükken onurla sergisini dahi yapmışlardır, yaptırılmışlardır.

küfür etmek neden rahatlatır insanı diye düşünüyorum, sanırım bi güç hissi bu.

beyaz tenli soğan kabuğu renkli saçlı kızlar da hoş gözükür gözüme,

sevdim ben yeni zeynepçiği.

ben merveydi cemreydi....demeyeceğim....cemrenin güzelliğinden öte girdiğinden beri böyle seyrciği alıp götürmedi...

sonra iki kardeşde birbirinden çekici ve yakışıklı .....yani daha albenili biri olabilirdi...ahu türkpençe mesela hem güzel hemde çok piyasada olmayan biri....cemreden daha güzel....sonra merve ciğ durmamış ama mervede hürrem modasına uyup saçlarını öyle yapması hiç yakışmamış....sonra ....fotocunun kızı rolü oturmamış ona....fotocu çok pısırık bi adama tipinde..ne bileyim ben yakıştıramadım heralde.....

bide merve girdi hale soygazi girdi....atilla bey öldü....saçma oldu adamı bence pat diye öldürmeleri..

artı üvey oğluda ne fanaymış ......şimdi annede fettan güneye takacak gibi ....ama şunu unutmamalıki atilla bey
istemeseydi üveyy oğlunu almazdı yanına....

gelelim küzeyimin güneyimin anasına .....o nası bi kadınmışşş yyaaa baştan ezik ,pısırık ,mağdur giibi duruyordu

sami beyde taş katı bi adam ama analarının içinden şeytan çıktı beee...güney zengin kızla diye ne yalakalıklar...

sonra bu evi ben döşeyeceğimmmmmm ben yapacağımmmm demesine nası sinir oluyorum....

kuzeyin başını yakmış ...

sami beyse tam tersi ne kadar düşünüyor ne kadar üzülüyor oğlu için...için içini yiyor ama sevgisini gösteremiyor....

kuzeyimmm nası güzel söyledii...gerçekten inanamadım yyaaa tekrar tebrik ederimmm oyuncu iştee....yabancı ünlülerde filimler için şekilden şekile giriyor...kıvanç önce vücut yaptı..sabırla diyet yaparak...sonra dövüş teknikleri aldı..sonrada bu gerçekten tebrikler ..jön yok diyenlere kapak olsun bu...

heleki şarkıda ağladım hem çok severim hemde...kuzeyin hayatı ile bağdaştırınca gerçekten çok üzülüyor insan (analık hormonalrımdan sanırım sulu göz oldum)

cemrenin anası rolündeki dizideki isminide gerçek isminide unuttum muhteşemmm yaaaaa gerçek bir oyuncu oda nasıda hakkını veriyor...

cemrede can akmanoğlunu almasın :)

simayda ne kaypakmış...aldırdım demedi sonrada diyecekki düştü...çocuğu kapattığı ile kalacak...ama nasıı aldı simayıı sırf bir cana kıyamayacağı için..sırf dövüştüğü için bişey demedi..yoksa evlenelim diyecekti........böyle delikanlılar varmı beeeeeeeeee

kısaca günden güne çok güzelleşiyorr dizi...

iyide canım herkes fikrini belirgtmiş cemre hakkında merve hakkında sen niye üstüne alınıyorsun. kimse bana laf çarpmasın diyorsun.niye bu kadar önemsedinki şimdi kendini

ben ortaya yazdım.siz neden avukatlık yaptınız anlayamadım?

ne zaman cemre hakkında olumsuz bi şey yazsam hemen ters tepki aldım

ben kendimi hep önemserim,bakın bu güzel bi şeydir...sizde önemsediniz kendinizi ve cevap verdiniz

Son düzenleme:

süpersin kankammm
sen önemsenmicek insanmısın bee heheyttt
bende kendimi çok önemserim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…