Kızlar, simdi netten izliyorum da.. Atilla bey'in ölmesine oğlu mu sebep oldu? Biri bana özet geçebilirmi rica etsem?
ben öykü karayeli beğeniyorum.oynamıyor o anı yaşıyor gibi..çevremizde gördüğümüz normal,rol yapmayan,hayatın içinden bir kişilik gibi öyle rahat ve güzel bir oyunculuğu var.çok rahat ve doğal
ama işte illa fiziği çok düzgün olacak,saçlar postiş ya da dikkat çekici bi renklerde felan
ya da fettan bi kız.. bıktım hep aynı oyuncuları görmekten.üstelik de hepsi birbirinin özentisi bi sürü oyuncu
öykü karayelin de yüzü gayet güzel bana göre.kendine has en azından.kaldı mı artık kendine has tipler bilmiyorum.çok çok az
ben çok sevdim öykü karayeli.merve boluğurdan oldum olası hiç hoşlanmam.hatta içinin o sinsiliği yüzüne yansımış gibi gelir bana hep
ama bizlere böyle tipler lazım tabi !! önemli olan süs bebeği gibi takma saçlarıyla bir iki rol yapmaya çalışsın felan yeter bize..ne yazık ki
ama dünyaca ünlü oyuncular rolleri için çirkinleştiriliyorlar,kilo alıyorlar. ama sanat yapıyorlar sanat.bizde de yok şöyle yok böyle anlam veremiyorum bunlara
bu özentilere de özenen genç kızlar da sokaklar da hep aynı,kalıptan çıkmış gibi tiplerin oluşmasına sebep oldu işte..
merve boluğurmuş.. pehh
ben öykü karayeli beğeniyorum.oynamıyor o anı yaşıyor gibi..çevremizde gördüğümüz normal,rol yapmayan,hayatın içinden bir kişilik gibi öyle rahat ve güzel bir oyunculuğu var.çok rahat ve doğal
ama işte illa fiziği çok düzgün olacak,saçlar postiş ya da dikkat çekici bi renklerde felan
ya da fettan bi kız.. bıktım hep aynı oyuncuları görmekten.üstelik de hepsi birbirinin özentisi bi sürü oyuncu
öykü karayelin de yüzü gayet güzel bana göre.kendine has en azından.kaldı mı artık kendine has tipler bilmiyorum.çok çok az
ben çok sevdim öykü karayeli.merve boluğurdan oldum olası hiç hoşlanmam.hatta içinin o sinsiliği yüzüne yansımış gibi gelir bana hep
ama bizlere böyle tipler lazım tabi !! önemli olan süs bebeği gibi takma saçlarıyla bir iki rol yapmaya çalışsın felan yeter bize..ne yazık ki
ama dünyaca ünlü oyuncular rolleri için çirkinleştiriliyorlar,kilo alıyorlar. ama sanat yapıyorlar sanat.bizde de yok şöyle yok böyle anlam veremiyorum bunlara
bu özentilere de özenen genç kızlar da sokaklar da hep aynı,kalıptan çıkmış gibi tiplerin oluşmasına sebep oldu işte..
merve boluğurmuş.. pehh
ben merve yakıştı dedim mi demedim
ama cemreden iyi yine de.öğüre böğüre konuşmuyor hiç değilse.sokAktan birini çevirin o daha iyi rol yapar
yAhu anlamadınız heralde ben kadının yeteneksizliğinden bahsediyorum biraz çekici olsa belki katlanırdı insan
iki kardeşi birbirine düşürecek bi güzellikte yok bana göre... madem filmin senaryosu bu,oyuncularıda buna göre seçsinler
sinem kobal de yeteneksizin önde gideni, çocuk oyuncuular bile daha yetenekli bunlardan
herkes kendi yorumunu yazar,gelip laf çarpmasın kimse... sanki cemrenin avukatları sitede...sanki bi kkda oyuncular eleştiriliyor,herkes söylüyo
çoğunluk ne derse o olur,ayrıca ben izleyiciyim...ekranda yetenek görmek istiyorum boyalı badanalı süs bebekleri değil
ya da boyasız ve yeteneksiz birini değil. dizi Kuzeyin sayesinde izleniyor yoksa emin olun bu kadar bile izlenmezdi
kadro iyi ama kabul edin. Kıvanç olmasa,,muhteşem yüzyılın olduğu gün kanal d bu kadar çok izlenmezdi
iyide canım herkes fikrini belirgtmiş cemre hakkında merve hakkında sen niye üstüne alınıyorsun. kimse bana laf çarpmasın diyorsun.niye bu kadar önemsedinki şimdi kendini
Kızlar, simdi netten izliyorum da.. Atilla bey'in ölmesine oğlu mu sebep oldu? Biri bana özet geçebilirmi rica etsem?
kıvanç kanıtladın artık sen iyi bir oyuncusun kendini sürekli geliştirip oynadığın rolle özdeşleşcek o rol için saz çalıp ,türkü söylecek kadar iyi bir oyuncugene muhteşemdi.
tamam cemre cidden yakışmadı o role ,oyunculara sönük kaldı ama onun yerine de merve getirilmez ki,
süs bebeği gibi haliyle mi kuzeyin hayatını değiştirceksimaya aşık edebilirdi senaristler kuzeyi
böylesi iyi olmadı şu cemre olayı sanırım "kör ölür badem gözlü olur" cümlesine tam oturdu
kızın değeri anlaşılcak şimdi :)
iyide canım herkes fikrini belirgtmiş cemre hakkında merve hakkında sen niye üstüne alınıyorsun. kimse bana laf çarpmasın diyorsun.niye bu kadar önemsedinki şimdi kendini
ben ortaya yazdım.siz neden avukatlık yaptınız anlayamadım?
ne zaman cemre hakkında olumsuz bi şey yazsam hemen ters tepki aldım
ben kendimi hep önemserim,bakın bu güzel bi şeydir...sizde önemsediniz kendinizi ve cevap verdiniz
süpersin kankammm
sen önemsenmicek insanmısın bee heheyttt
bende kendimi çok önemserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?